QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 15:58)
Labas , visiems!
Kaip su kakavos sviestu - perkate ar gaminatės? Jei perkate tai kur, jei gaminatės - tai kaip? Ir ar tinka jis Whole30 metu?
Kaip su kakavos sviestu - perkate ar gaminatės? Jei perkate tai kur, jei gaminatės - tai kaip? Ir ar tinka jis Whole30 metu?
Na, kakavos sviesto tai net nežinočiau kaip pasigaminti. Ir man jis toks beskonis, jau geriau paprastą sviestą ar ghee valgyčiau nei kakavos sviestą. Bet yra pirkti daug kur, Kaune bazėse, kituose miestuose sveikų produktų parduotuvytėse ar prieskonių parduotuvėse. Ir whole30 tikriausiai tinka, nors niekur niekas neužsimena, tačiau riebalai yra riebalai. Bet jie tikrai beskoniai. O vat kokoso sviestas jau turi kažkokį skonį, bet man asmeniškai, per daug "užkabliuojantis" tas skonis negaliu padėt. Tai geriau nesidarau
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 17:32)
Greiciau mano gimtadienis ateitu ir praeitu ir bus ramu iki liepos menesio, jokiu pagundu Tikra whole30 pasidaryt bus galima. Siandien jau vos pirsto y kondensuoto pieno skardine nesukisau
tą patį galvoju, greičiau tas gimtadienis praeitų, nes reiks juk ir šampano gerti, ir tortą kepti, ir bent minimalias vaišes paruošti... nu ir krūvos pagundų. Kažkaip kitų gimtadieniuose gali pasakyti NE, AČIŪ, tačiau savo pačios būtų nepatogu nieko nevalgyti ir nieko negerti žmonės galvotų, kad juos nunuodyt bandau