Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 10, 15:58)
Labas , visiems! smile.gif
Kaip su kakavos sviestu - perkate ar gaminatės? Jei perkate tai kur, jei gaminatės - tai kaip? Ir ar tinka jis Whole30 metu?

Na, kakavos sviesto tai net nežinočiau kaip pasigaminti. Ir man jis toks beskonis, jau geriau paprastą sviestą ar ghee valgyčiau nei kakavos sviestą. Bet yra pirkti daug kur, Kaune bazėse, kituose miestuose sveikų produktų parduotuvytėse ar prieskonių parduotuvėse. Ir whole30 tikriausiai tinka, nors niekur niekas neužsimena, tačiau riebalai yra riebalai. Bet jie tikrai beskoniai. O vat kokoso sviestas jau turi kažkokį skonį, bet man asmeniškai, per daug "užkabliuojantis" tas skonis biggrin.gif negaliu padėt. Tai geriau nesidarau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 17:32)
Greiciau mano gimtadienis ateitu ir praeitu ir bus ramu iki liepos menesio, jokiu pagundu schmoll.gif Tikra whole30 pasidaryt bus galima. Siandien jau vos pirsto y kondensuoto pieno skardine nesukisau blink.gif  doh.gif

tą patį galvoju, greičiau tas gimtadienis praeitų, nes reiks juk ir šampano gerti, ir tortą kepti, ir bent minimalias vaišes paruošti... nu ir krūvos pagundų. Kažkaip kitų gimtadieniuose gali pasakyti NE, AČIŪ, tačiau savo pačios būtų nepatogu nieko nevalgyti ir nieko negerti biggrin.gif žmonės galvotų, kad juos nunuodyt bandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 10, 16:02)
Na, kakavos sviesto tai net nežinočiau kaip pasigaminti. Ir man jis toks beskonis, jau geriau paprastą sviestą ar ghee valgyčiau nei kakavos sviestą. Bet yra pirkti daug kur, Kaune bazėse, kituose miestuose sveikų produktų parduotuvytėse ar prieskonių parduotuvėse. Ir whole30 tikriausiai tinka, nors niekur niekas neužsimena, tačiau riebalai yra riebalai. Bet jie tikrai beskoniai. O vat kokoso sviestas jau turi kažkokį skonį, bet man asmeniškai, per daug "užkabliuojantis" tas skonis biggrin.gif negaliu padėt. Tai geriau nesidarau smile.gif
Papildyta:
tą patį galvoju, greičiau tas gimtadienis praeitų, nes reiks juk ir šampano gerti, ir tortą kepti, ir bent minimalias vaišes paruošti... nu ir krūvos pagundų. Kažkaip kitų gimtadieniuose gali pasakyti NE, AČIŪ, tačiau savo pačios būtų nepatogu nieko nevalgyti ir nieko negerti biggrin.gif žmonės galvotų, kad juos nunuodyt bandau biggrin.gif

na jo neitų pasigaminti, nebent urmu kakavos pupelių iš kažkur gaunama biggrin.gif o jei dar raw... biggrin.gif bet kvapas to sviesto iš koto verčiantis, šokoladas grynas.. bet be skonio ir burnoj velias man bent jau... kokosinis šokoladas žyyymiai geriau ir skaniau biggrin.gif daug skaniau biggrin.gif

kokosas jeez... vakarienei mano ledai buvo... užkabliavau šakės, sustot nėjo..vadinas mano vakarienė... o dabar kalatojuos iš šalčio..
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 15:32)

aš nepramėtau, nes ''ką aš valgysiu, jei viskas tik gaminama'', o juk reikia čia ir dabar, atsidarius šaldytuvą... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 gegužės 2013 - 17:06
Egliukasz, ledai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 gegužės 2013 - 18:18
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 19:18)
Egliukasz, ledai  4u.gif

Na tikrai, kad KardaNomNomas thumbup.gif Turetu but skanu, man jau bananiniai nusibodo, per daznai valgiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 05 10, 18:02)

Man ir kakavos sviesto kvapas dieviskas, skonis nerealus kepiniuose, bet pats - tai nesusipratimas beskonis biggrin.gif
As tai minimalia "zala" ketinu prasisukt - kadangi alkoholio negeriu jau keli metai, tai gira karaliaus doh.gif Aisku ne ka ten sveikiau.. Tos sventes ir maisto kultas sureiksmintas kazkoks doh.gif Bele pasedet, paest, pagert doh.gif O po to angliuka gert, nes rugstys kyla nuo primaisymu.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 17:31)
Na tikrai, kad KardaNomNomas thumbup.gif Turetu but skanu, man jau bananiniai nusibodo, per daznai valgiau biggrin.gif
Papildyta:
Man ir kakavos sviesto kvapas dieviskas, skonis nerealus kepiniuose, bet pats - tai nesusipratimas beskonis biggrin.gif
As tai minimalia "zala" ketinu prasisukt - kadangi alkoholio negeriu jau keli metai, tai gira karaliaus doh.gif Aisku ne ka ten sveikiau.. Tos sventes ir maisto kultas sureiksmintas kazkoks doh.gif Bele pasedet, paest, pagert doh.gif O po to angliuka gert, nes rugstys kyla nuo primaisymu.

ir šiaip.. susirenki tarkim vakarienės metu, tai juk žmonės realiai vakarienei valgo kažkokį patiekalą ir vsio (tikrai nesuprantu tų, kurie valgo ir sriubą ir karštą, ir dar desertą... nesusipratimas man toks maisto pūstijimas), o va per balius tai ėda lyg ir pusryčius, pietus, vakarienę, ir dar bešnekant kramsnoja, viską užgeriant, apsisunkinant, diržus laisvinant... kažkas baisaus... geriau gal kokius canape ruošti, užkandukus.. na bet skirtingi baliai būna. ai man ramu dėl jų biggrin.gif nebūna pas mane biggrin.gif kalėdos nebent.. kai prisiruošiu, paskui ir suryt silkes turiu, ir verkiu kad ant silkių mandarinų noriu..o tada jau .... doh.gif

kepiniuose nemėginus aš jo.. hmm kokiuose mėginai ? man matyt vargas būdavo jį tirpdyti biggrin.gif kaip nusipirkus aš pries gerus 1,5m puskilį, tai dar turiu ir turiu biggrin.gif bais taupiai pas mane viskas sueina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 gegužės 2013 - 18:35
http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g

o tas ko vertas?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 19:34)
kepiniuose nemėginus aš jo.. hmm kokiuose mėginai ? man matyt vargas būdavo jį tirpdyti biggrin.gif kaip nusipirkus aš pries gerus 1,5m puskilį, tai dar turiu ir turiu biggrin.gif bais taupiai pas mane viskas sueina biggrin.gif

Burokeliu pyrage ir raw snickersuose biggrin.gif Burokeliu pyrage nuostabiai atsiskleide, toks dregnumas, tamsus sokolado skonis wub.gif mmm... wub.gif
As dabar kai atsimenu, kaip mes svesdavom sventes ir kiek dienu po to rydavom ta maista, kad nespetu sugest, tai siurpas nukrecia, tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 10, 18:28)
Burokeliu pyrage ir raw snickersuose biggrin.gif Burokeliu pyrage nuostabiai atsiskleide, toks dregnumas, tamsus sokolado skonis wub.gif mmm... wub.gif
As dabar kai atsimenu, kaip mes svesdavom sventes ir kiek dienu po to rydavom ta maista, kad nespetu sugest, tai siurpas nukrecia, tikrai doh.gif

ah burokėlių tuose gėriuos rimtc kaip tiktų! vien dėl to artritą varančio kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 20:34)
ah burokėlių tuose gėriuos rimtc kaip tiktų! vien dėl to artritą varančio kvapo biggrin.gif

wait, prie ko čia tas artritas? Kažką būsiu praleidus...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 10, 18:46)
wait, prie ko čia tas artritas? Kažką būsiu praleidus...

JOKE'as biggrin.gif kelius lenkiantis kvapas biggrin.gif t.y. bais malonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 10, 20:47)
JOKE'as biggrin.gif kelius lenkiantis kvapas biggrin.gif t.y. bais malonus biggrin.gif

ah, pardon, mano humoro jausmas jau savaitgalį švenčia smile.gif
Atsakyti
Tai matyt aš kakavos sviestą ne tap įsivaizdavau. Atsimenu vaikystėje būdavo tokio rudo, atseit šokoladinio, sviesto. Tai galvojau čia tas pats kažkas tokio.
bet gal kepiniams tinka, kaip sakot. Bet tai man kol kas neaktualu tongue.gif
Atsakyti