Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 09, 22:51)
Mane drasiai galit tujinti (taikau visiems), man tik 27 tai nera cia ko sendint, plius jau senokai pliurpiam.
Bet vat as neprisiverciu kitu tujinti, kartais pasitaiko, bet man nepatogu.  4u.gif

Mane irgi galit tujint, man irgi be mėnesio 27 biggrin.gif mane tėvai išmokino visiems nepažįstamiems JŪS sakyti biggrin.gif pamenu, atėjau į naują darbovietę ir kolegoms sakiau jūs biggrin.gif tai jie kaip įsižeidė, sako mes už tave tik 5-10 metų vyresni, kam tu mus taip sendini biggrin.gif o ką aš žinau, gal jie įsižeis patujinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 09, 20:55)
tai,kad vegetarai ir kitaip ,,normas" nustatinėja,pagal juos baltymų užtenka 25-30 gr.per dieną,skaičiau kažkokiame straipsnyje biggrin.gif
Egliukasz,jautiena dėkui -kepsiu ryt  smile.gif

anot jų baltymai juk nėra būtina mūsų organizmams, nes pilnai gaunama jų iš kitų šaltinių, o riebalai tik apsunkina kepenis ir inkstus - iš vis velnio išmislas... dauguma tik už lėtuosius angliavandenius...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 09, 20:19)
granato žievikes sudžiovink ir pasidėk, jei tryda kada susuks, bus pirmas vaistas. Išbandyta praktiškai, visi antibiotikai-  mizeris prieš ją.
o tos zieveles dar kam nors tinkamos? nes, kad as susitriesciau, tai ko gero reiktu, kad pasaulio pabaiga ateitu ir is tikro, o ne filmuose biggrin.gif

Elata: teisingai uzsimanei. as i letapuodi koja imetu ir palieku n-valandu tupet, paskui mesyte tiesiog tirpsta burnoj, kadangi ji riebi, tai neisdziusta, o suverda, pasileidzia tiesiog, is kaulo ir stempliu zelatina teka, na dievu maistas. tik kad blem ta kojyte 1.7kg 15eur, tai tikrai ne valgis kasdienis, ypac gyvenant is vieno atlyginimo doh.gif
Atsakyti
O, kaip smagu, turiu bendraamziu biggrin.gif

O galima ta letpuodi kaip nors pakeisti, kazkokia alternatyva surasti? Pvz storadugnis puodas ir ant letos ugnies? g.gif Ar deti puoda i orkaite? (turiu toki kur tinka ir orkaitej)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 09 gegužės 2013 - 22:04
QUOTE(jautiena @ 2013 05 09, 23:00)
o tos zieveles dar kam nors tinkamos? nes, kad as susitriesciau, tai ko gero reiktu, kad pasaulio pabaiga ateitu ir is tikro, o ne filmuose biggrin.gif

Elata: teisingai uzsimanei. as i letapuodi koja imetu ir palieku n-valandu tupet, paskui mesyte tiesiog tirpsta burnoj, kadangi ji riebi, tai neisdziusta, o suverda, pasileidzia tiesiog, is kaulo ir stempliu zelatina teka, na dievu maistas. tik  kad blem ta kojyte 1.7kg 15eur, tai tikrai ne valgis kasdienis, ypac gyvenant is vieno atlyginimo  doh.gif

o... lėtpuodis... kur man jį tokį gauti. Nervina tie visi paleo receptai su slow cooker'iu... atrodo pasakiškai skaniai, o va prietaiso tai neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 09, 20:45)
... Plius man tie baltymu kiekiai is pupu, zirniu ir t.t. Kiek reikia suvalgyt, kad susirinkt dienos norma doh.gif Kilograma pupeliu, maisa spinatu ir dar truksta doh.gif ...
bet kiek angliavandeniu tam kg pupu! vaje! blink.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 09, 20:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif As rankom daznai plesydavau viska, kad tik daugiau vitaminu liktu ax.gif
lotuliukas.gif tai likdavo per diena 18min laisvo laiko, ar ne?

letapuodzio esme - kaitinti, bet neuzvirti. jeigu orkaite uzsukus apie 100C ir palikt joj puoda 5val, tai ir gautusi letapuodis, tik energijos sanaudos labai skirtusi. mano letapuodis 150W. nezinau, kaip lt, bet pas mus letapuodziai gan populiarus ir palyginti pigus - iki 30eur. aisku yra ir mandresniu, su laikrodziais, hm ne ne, na "timer" kaip cia lietuviskai doh.gif tai tie brangesni, bet tai ispindejimas ir tiek,

Atsakyti
na, man gerokai daugiau, bet į mane irgi galima kreiptis tu, nes visi internete lygūs- nesvarbu nei amžius, nei titulai.

o tos zieveles dar kam nors tinkamos?

dar ir kaip

Dėl granato žievės

Atsakyti

lotuliukas.gif O jezau net balsu kvykiu lotuliukas.gif Jau pries tai apie Lepicol ar ka ten komentaras nemirtingas buvo, dabar irgi thumbup.gif Humoras matyt viena is Paleo sudedamuju daliu biggrin.gif
Keturios jau beveik vienmetes 4u.gif
Del slow cooker, tai mano mama darydavo tokiam storom sienom puode, orkaitej arba ant virykles ir baigus po 7-8 valandu dar susukdavo y patalus siltai keliom valandom g.gif Bet temperaturu tikrai nepamenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 09, 20:45)
...Jautiena, rašei apie riebalus ir ciklą.. o taip....
Tai busim likimo drauges su isprotejusiom menstruacijom. labai uzjauciu ir davai uzlaizom cia kokio riebalo, tam sielvartui palengvinti ax.gif

Beje, man tuoj bus 33 metai. taigi esu jau gan sena karve ir pageidauciau, kad i mane butu kreipiamasi "Jusu Didenybe". o dar geriau "Taip, Jusu Didenybe", nes neigiamu atsakymu as nepriimu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 09, 23:13)
bet kiek angliavandeniu tam kg pupu! vaje!  blink.gif
lotuliukas.gif tai likdavo per diena 18min laisvo laiko, ar ne?

Likdavo, as paprasta bezdzione - man bananui nulupt ir suvalgyt uztekdavo puses minutes biggrin.gif su zolem sunkiau, bet..Vistiek laiko buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 09, 21:18)
lotuliukas.gif O jezau net balsu kvykiu lotuliukas.gif Jau pries tai apie Lepicol ar ka ten komentaras nemirtingas buvo, dabar irgi thumbup.gif Humoras matyt viena is Paleo sudedamuju daliu biggrin.gif
o taip, be abejo. Live and Laugh. Beje, normalios dozes Lepicol trydos nesukelia, o tik pashikima "ant greituju", netinka tiems, kurie mesgta tulike spesti kryziazodzius.

blyn, man egzai kita savaite, nieko nesimokau, sedziu cia ir kikenu. ateinanti antradieni per egza tikrai nebus taip "funny". doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jautiena, bet Jusu Didenybe skaldo bajerius thumbup.gif

Turiu va toki http://www.londonchi...t...4l&Itemid=1
Rankena nusukus galima orkaitej kankinti, gal pabandysiu kada koki mesgali istroskinti slow budu g.gif
Atsakyti