Elata, sakai verkei? aš tai ir.. nors kaip lopas P nustatyme buvo..galvoju žliumbsiu labiau jei M nustatysiu ir paskui bus baisuma...
eisiu skaitinėt ISWF... iš tikro per gerai mintu, ypač dabar kelių mėnesių užėdimai, naktiniai pavalgymai/užkandimai, ir pasireiškia kai pilvas yra, nepatenkinta figūra savo.. pernai geresnė situacija buvo daug, tiesiog dabar susitvarkyt įpročius, sunormalizuot save, ir ilgainiui bus gerai, kaip kad norėčiau.
Jautiena, rašei apie riebalus ir ciklą.. o taip. aš kcal įdomumo dėlei kai buvau pradėjus skaičiuoti (na š nevalgiau, dietų nesilaikiau, bet pradėjau sportuoti, tai užsiimti kažkuo reikia; aišku ir riebalai NO NO NO), ir ką dingo.. pusė metų.. einu pas šeimos daktarę, siuntimus gaunu, ant rytojaus pareina dienos.. ir taip nereguliariai visą gyvenimą, su skausmeliais, kad ir ketanovą gerdavau.. dabar tiek nebėr, ibuprofeną imu, nes kitaip nuo skausmo galėčiau ir apsivemti net tuščiu skrandžiu.. Bet dar pas mane lengva forma (tikriausiai lengva, kai paskaitau kas tas tikras PCOS yra..) PCOS... tai su paleo ir tvarkosi iš tikro, vasar` mizeris būdavo... kaip vasara taip kas dešimt dienų... prie to aišku prisidėję buvo ir mėsos nevalgymai, geležies trūkumas... o dabar keli mėnesiai na nereguliariai kad cik cik btų, bet bent ne fake dienos būna kas dešimt dienų, bet tikros.. su tikru skausmu.. žiūrėsiu kaip tolyn bus.
Ir taip riebalai ANTSYK išderina hormonų pusiausvyrą, kurią daktarai paskui tais š visokiais kt atstatinėja.. po kurių vėl išsibalansuoja dar labiau kitąsyk.. brrr...
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 09, 20:37)
pasiseke zaliavalgiams, kad jie gali susmulkinti zalesiu savo galingas blenderiais, sutrinti specialiom sulciaspaudem ir t.t., nes kitaip sedetu per diena ir kramtytu, kramtytu...
patikėk jie rūpinas, kiek kartų ašmenys sukasi, nes kuo mažesnis sąlytis su metalu turi būti... blenderiais jie nekaifuoja vis tik
stengias nenaudot - nes metalas ir žalėsiai blogai...