Aš tai jau sulapnojus savo du karbonadzikus su salotomis..ir žiauriai noriu saldaus..(grietinėlės, kremo..kažko tokio poriebio..)
gerai, kad nieko neturiu, kaži ar atsilaikyčiau..
QUOTE(Akutee @ 2013 05 09, 12:44)
Aš tai jau sulapnojus savo du karbonadzikus su salotomis..ir žiauriai noriu saldaus..(grietinėlės, kremo..kažko tokio poriebio..)
Va čia pliusas, kad nieko nėra O mano kolegos pvz. apsistatę saldainių dubenėliais, vafliukais, taleriais... žodžiu, visko pilna Gerai tik, kad aš darbe nieko tokio nenoriu
QUOTE(pumpica @ 2013 05 09, 12:13)
Bet kaip as jum pavydziu, kas retai valgot ir alkis nekamuoja as bandau pasidaryt max 3 valgymus dienoje...taiva 9 val buvo sotus pusryciai (kiausiniene, darzoves), tai dar 12 nesulaukus pas mane zarna zarna ryja planuoju pietus 13-14 val, vakariene 17-18
O ar vandens geriat, kai marsus pradeda grot? Kartais taip pasireiskia troskulys Praeis manau, skrandis susitraukt siek tiek turi. As savo istampius su nesvietiskais turiais vandens ir darzoviu lekstem didziausiom, tai ir man pagroja. Paklausau, ir nutyla O pusrycius socius pavalgius, pietums kazkaip kokoso pienuko noris Bet vakariene jau apie 17.30-18 val. turi but ir normali porcija
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 05 09, 12:44)
Lasinuko pakramtykit be raumens, labai greitai praeina tokie norai man
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 09, 12:26)
atsimenu rytais vis valgydavau avizine koshe, daugumoj ant vandens, tik su mazu slakeliu pieno, pasiskanindavau razinomis ir riesutais. ir kagi? po pusvalandzio uzesdavo remuo, o po nepilnu triju valandu skrandis jau marsus grodavo iki tiek, kad net skaudedavo nuo traukuliu. stai jums ir kompleksiniai (sudetingieji gal tureciau sakyt) angliavandeniai, kurie mums turetu suteikti energijos ilga laika po valgio blah blah. visos sausu pusryciu reklamos man tik sypsena kelia - apgailetini "maisto" produktai.
As jau po valandos y laikrody ziuredavau, laukdavau pietu Va tau ir letai pasisavinami, energizuojantys angliavandeniai. Vieninteliai grikiai tikrai ilgam uzkisdavo
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 05 09, 12:33)
o as tik ėmiau pratintis prie kosiu, nes nu puse bedos tas skonis, juk ir pasiskaninti galima, bet kazkaip netraukė..ir jus radau tai dabar visas kruopas kazkur suvartot reikes..
As pirma diena graziai labai isslaviau visas spinteles nuo situ dalyku ir padejau y labdara Pas mus ilgai tokie dalykai neuzsilaiko. Jei tikrai nutaret, kad tai ilgam ir jus to norit, paaukokit y maisto banka, akiu bent nebadys
o aš tik po pusmečio, kai vasarą jau kandys ėmė skraidyt, sukračiau visus grūdinius produktus į kibirą, užplikiau, ir kiauliukus pašėriau. Supratau, kad nei aš, nei vyras daugiau jų nevalgysim.
Juokingiausia, kad mano vyras valcinį malūnėlį turi ir žiemos metu kitiems miltus gamina .Gamina, ale nebevalgo, ir kitus įkalbinėja... malūnininkas
ainu, šiandie kalakutės nugarkaulį graušiu su laukinėm žolėm.
Vakar mano ūkis pasipildė ~50 vištuliukų įvairiausių veislių, ir triušė 10 triušiukų atvedė. Pernai dar keletą broilerių auginausi, tačiau šiemet nusprendėm, kad žolėdžiai geriau. Tai tokią ,murzę "kaliforniją" įsigijau, tai ji čia ir apdovanojo, nors aš ją tik kergt ruošiausi, o ji pasirodo jau
Juokingiausia, kad mano vyras valcinį malūnėlį turi ir žiemos metu kitiems miltus gamina .Gamina, ale nebevalgo, ir kitus įkalbinėja... malūnininkas
ainu, šiandie kalakutės nugarkaulį graušiu su laukinėm žolėm.
Vakar mano ūkis pasipildė ~50 vištuliukų įvairiausių veislių, ir triušė 10 triušiukų atvedė. Pernai dar keletą broilerių auginausi, tačiau šiemet nusprendėm, kad žolėdžiai geriau. Tai tokią ,murzę "kaliforniją" įsigijau, tai ji čia ir apdovanojo, nors aš ją tik kergt ruošiausi, o ji pasirodo jau
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 09, 12:05)
O ar vandens geriat, kai marsus pradeda grot? Kartais taip pasireiskia troskulys
geriu, daug. Cia jau Dukanas ismokines, o ir siaip nuo vaikystes -laku vandenelio daug
beje, apie triusius -turiu triusiuka kameroj, kaip skaniai paruost?
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 09, 13:38)
Mano didžiausia bėda ta, kad normaliai alkio nejaučiu. Bet ir soties jausmo netriu. Tai visą dieną galiu išbūti nevalgius ramiai kol pirmo kąsnio burnon neįsimetu.
Gal tai irgi koks sutrikimas? Mano prosenelis ir mama tą patį turi.
Gal tai irgi koks sutrikimas? Mano prosenelis ir mama tą patį turi.
nepamenu, jūs skaitėt It Starts With Food ar ne? Ten rašo apie organizmo nejautrumą leptinui. Na, riebalų ląstelės siunčia signalą smegenims, kad "mes egzistuojam, tad žmogelis neturėtų norėti valgyti" bei pavalgius leptinas siunčia žinutę smegenims, jog valgyt nebesinori, jau sotus. Tačiau esant netinkamai mitybai, taip pat laikantis įvairiausių dietų, ribojant maistą, apsivalgant ir pan., jautrumas leptinui išsiderina ir organizmas pradeda nebereaguoti į leptiną, todėl nebesuprantam, alkanos mes ar ne. Bet su tinkama mityba galima susitvarkyti
Na, aš manau, kad man tokia problema
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 09, 13:56)
Turiu knygą, bet tikrai ne visą skaičiau. Ilgoka...
Ačiū už paaiškinimą. Reiktų man kažkaip valios ugdymo ir susilaikymo nuo maisto persivalgymo ''geną'' instaliuotis.
Ačiū už paaiškinimą. Reiktų man kažkaip valios ugdymo ir susilaikymo nuo maisto persivalgymo ''geną'' instaliuotis.
Hormonų skyrelyje užmeskit akį, jei įdomu
Man irgi tokio geno reikia... kur čia kaži ji būtų galima nusipirkti
OHO blink.gif tikrai?
Kaip norėėčiau... blush2.gif
Toiesa minėjote MB pavartoti ir vidaus organu produktus, t.y. kepeneles, liezuvi i rt.t.? Cia del gelezies trukumo..
Kaip norėėčiau... blush2.gif
Toiesa minėjote MB pavartoti ir vidaus organu produktus, t.y. kepeneles, liezuvi i rt.t.? Cia del gelezies trukumo..
Tauku tikrai galeciau perleisti koki 1kg Tik nezinau kokiu budu perduoti.
As daug nenoresiu - keletos litu uz laju kuri pirkau ir koki lita uz el. energija, kuria sunaudojau gamondamas taukus
Na, dar issiuntimas, jei siusti reikes Viska sudejus, ar nepaprasciau issilyditi paciai?
Organu mesa valgau ne del gelezies trukumo, o del to, kad jie maistiniu medziagu (geru riebalu, geru amino rugsciu) mineralu ir vitaminu bomba. Tik reiketu neperkaitinti, ruosiant. Keleta minuciu patroskinti ar pagarinti pilnai pakanka. Buna sultingos ir minkstos
Papildyta:
Keletas paskutiniu dienu patiekalu
http://public.fotki....7-tunas-su.html
http://public.fotki....-troskinti.html
http://public.fotki....09-garinti.html
Kiaulienos tauku tikrai yra pirkti parduotuvese, jie panasiai kaip sviestas supakuoti buna i pakelius.
O Ghi as labai paprastai darau , niekada neppridega.
Nusiperku sveriamo sviesto , imetu i puoda ir koki litra vandens uzpilu ir pakaitinu kad sviestas issileistu, tada atvesinu ir puoda nakciai i saldytuva, ryte svieste ispjaunu ekete ir ispilu dugne esanti vandeni , kuris jau buna baltas , t.y. susimaises su pieno baltymais kuriuos kaitinimo metu ir reikia pasalinti . Tada sviesta dedu kaitinti. Kokiems du kg uztenka gero pusvalandzio . Aisku reikia ant mazos liepsnos. Kai pasidaro skaidrus, nuimu virsuj susidarusia plutele is putu ir supilu i stiklainius. Ant dugno lieka labai mazai prikepusiu baltymu.
O Ghi as labai paprastai darau , niekada neppridega.
Nusiperku sveriamo sviesto , imetu i puoda ir koki litra vandens uzpilu ir pakaitinu kad sviestas issileistu, tada atvesinu ir puoda nakciai i saldytuva, ryte svieste ispjaunu ekete ir ispilu dugne esanti vandeni , kuris jau buna baltas , t.y. susimaises su pieno baltymais kuriuos kaitinimo metu ir reikia pasalinti . Tada sviesta dedu kaitinti. Kokiems du kg uztenka gero pusvalandzio . Aisku reikia ant mazos liepsnos. Kai pasidaro skaidrus, nuimu virsuj susidarusia plutele is putu ir supilu i stiklainius. Ant dugno lieka labai mazai prikepusiu baltymu.
geriausi turguje pirkt kiaulės taukinę, ji nebrangi (juk riebalai kenkia ), ją susmulkinti ir susilydyti, darbo ne prūdais, bet bent matai, ką naudosi. Kažkodėl pakaitinus tuos parduotuvinius, kiaulių kompleksu pakvimpa .