QUOTE(Elata @ 2013 05 09, 08:18)
O kaip rytais keltis sekasi? Nes Whole30 žada, kad į mėnesio galą atsikelti anksti bus vieni niekai. Bet man tai ir vakarais anksti miegoti norėdavosi ir rytais keltis nesinorėdavo visai
Man tas carb flu po savaitės kažkoks keistas atrodo... nes šiaip per pirmas kelias dienas turėtų praeiti, o po to jau geryn viskas. Tačiau žinau, kad per pirmą whole30 mano pirma savaitė buvo normali, o antros metu mirinėjau nuo nesuprantamo nuovargio. Galvoju, kad gal tiesiog organizmas tuo metu pradėjo mokytis energiją gauti ne iš angliavandenių, bet iš kitų medžiagų.
Et, reikia gal ir man whole30 iš naujo pradėt... Dabar visokių šviežių produktų tik daugėja, pasirinkimas bus didesnis, pats tas laikas
Man tas carb flu po savaitės kažkoks keistas atrodo... nes šiaip per pirmas kelias dienas turėtų praeiti, o po to jau geryn viskas. Tačiau žinau, kad per pirmą whole30 mano pirma savaitė buvo normali, o antros metu mirinėjau nuo nesuprantamo nuovargio. Galvoju, kad gal tiesiog organizmas tuo metu pradėjo mokytis energiją gauti ne iš angliavandenių, bet iš kitų medžiagų.
Et, reikia gal ir man whole30 iš naujo pradėt... Dabar visokių šviežių produktų tik daugėja, pasirinkimas bus didesnis, pats tas laikas
oi, keltis ... hm, kaip čia pasakius. Prabundu anksčiau už žadintuvą. Bet taip maga lovoje pasivartyti ilgiau. Tačiau kažkokios didelės problemos nepajutau dar. Tik gėrį, kad miegu labai kietai ir ramiai.
Elata, gal tikrai pradėkit dar vieną whole30. Dabar ypač geras metas dėl daržovių. Ir bus lengviau net kiaušinių atsisakyti. Prisiminiau, kad vakar jų nevalgiau, tai žadu bandyti ir juos mesti iš meniu, ir jau būtų antra diena be kiaušinių. Na, jei bus sunku be jų tai...
Šį ryt prisiminiau pieno skonį. He-he. Nieko gero. Visai nenoriu jo pajusti, ir to papūsto pilvo jausmo nepasigendu.