Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(Elata @ 2013 05 09, 08:18)
O kaip rytais keltis sekasi? Nes Whole30 žada, kad į mėnesio galą atsikelti anksti bus vieni niekai. Bet man tai ir vakarais anksti miegoti norėdavosi ir rytais keltis nesinorėdavo visai biggrin.gif
Man tas carb flu po savaitės kažkoks keistas atrodo... nes šiaip per pirmas kelias dienas turėtų praeiti, o po to jau geryn viskas. Tačiau žinau, kad per pirmą whole30 mano pirma savaitė buvo normali, o antros metu mirinėjau nuo nesuprantamo nuovargio. Galvoju, kad gal tiesiog organizmas tuo metu pradėjo mokytis energiją gauti ne iš angliavandenių, bet iš kitų medžiagų.
Et, reikia gal ir man whole30 iš naujo pradėt... Dabar visokių šviežių produktų tik daugėja, pasirinkimas bus didesnis, pats tas laikas smile.gif

oi, keltis ... hm, kaip čia pasakius. Prabundu anksčiau už žadintuvą. Bet taip maga lovoje pasivartyti ilgiau. Tačiau kažkokios didelės problemos nepajutau dar. Tik gėrį, kad miegu labai kietai ir ramiai.
Elata, gal tikrai pradėkit dar vieną whole30. Dabar ypač geras metas dėl daržovių. Ir bus lengviau net kiaušinių atsisakyti. Prisiminiau, kad vakar jų nevalgiau, tai žadu bandyti ir juos mesti iš meniu, ir jau būtų antra diena be kiaušinių. Na, jei bus sunku be jų tai...
Šį ryt prisiminiau pieno skonį. He-he. Nieko gero. Visai nenoriu jo pajusti, ir to papūsto pilvo jausmo nepasigendu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 09, 11:41)
Elata, gal tikrai pradėkit dar vieną whole30. Dabar ypač geras metas dėl daržovių. Ir bus lengviau net kiaušinių atsisakyti. Prisiminiau, kad vakar jų nevalgiau, tai žadu bandyti ir juos mesti iš meniu, ir jau būtų antra diena be kiaušinių. Na, jei bus sunku be jų tai...

Okay, įkalbėjot biggrin.gif mane labai lengva įkalbėti... kolega jau tris dienas iš eilės įkalbėjo perpiet eiti į ajurvedinę kavinę pietauti :| Šiandien iš principo atsinešiau maisto į darbą, kad manęs nebegundytų panyro eit valgyt, nes po to pilvas į balionėlį pavirsta biggrin.gif Pienas yra blogai mano virškinimo sistemai.
Dabar tik reikia sugalvoti, kuom čia kiaušinius pakeitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 09, 10:55)

Akutee - as skydliauke gydaus ir svory metu, tai draugausim drinks_cheers.gif
As irgi deja megstu kepta mesyte doh.gif Ypratau kept orkaitej su GHEE, o jei keptuvej, tai apvolioju tiesiog kiausinyje ir riesutu miltuose. Bet ir be nieko

aciu uz pasiulyma,s o mesti drauge- dar smagiau friends.gif

NA cia pirminis tai butu sveikata susitvarkyti (tik kelio sis problemu, cia svoris, ir skydliauke... doh.gif )

QUOTE(Silver79 @ 2013 05 09, 11:05)

4. Jei mirsti kaip nori saldumo, siulau isigyti gero ekologikso juodojo sokolado (85-90%) ir per tuos savotiskus saldumo priepolius atsilausk gabaleli, uzdek ant liezuvio , uzsimerk ir megaukis ta akimirka. Jokiu budu neimk antro ir trecio ... smile.gif

ačiū uz patarimu sir vertimu, spuse jau perskaiciau, tysiu ir MB skaityt.. 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Silver79 @ 2013 05 09, 11:11)
Na, as galiu parduoti/padovanoti koki 1 kg jautienos tauku (Beef tallow). AS visad gaminu po 2-3 kg, tad saldiklyje turiu keksiuko formelese prisisaldes dideli maisa.

OHO blink.gif tikrai?
Kaip norėėčiau... blush2.gif
Toiesa minėjote MB pavartoti ir vidaus organu produktus, t.y. kepeneles, liezuvi i rt.t.? Cia del gelezies trukumo.. blush2.gif

O mes prikomes tokai keptuve , greit bu streti metai, sunkia, stora http://puodai.lt/sil...scio-5-cm-.html

negaliu atsidziaugt..nedega, ir ismest po metu, kitu kolkas dar nereikia doh.gif
Aisku brangi, bet geriau karta, nei kaip anksciau istisaikeisdavom, i r visos lievos..pinigu metimas.. 4u.gif
Atsakyti
As irgi vartoju titano keramikos keptuve, esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 09, 11:53)
Okay, įkalbėjot biggrin.gif mane labai lengva įkalbėti... kolega jau tris dienas iš eilės įkalbėjo perpiet eiti į ajurvedinę kavinę pietauti :| Šiandien iš principo atsinešiau maisto į darbą, kad manęs nebegundytų panyro eit valgyt, nes po to pilvas į balionėlį pavirsta biggrin.gif Pienas yra blogai mano virškinimo sistemai.
Dabar tik reikia sugalvoti, kuom čia kiaušinius pakeitus smile.gif

clap.gif
Kiaušinių klausimas aktualu. Na, gal ką išrasim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 05 09, 11:54)
aciu uz pasiulyma,s o mesti drauge- dar smagiau friends.gif
NA cia pirminis tai butu sveikata susitvarkyti (tik kelio sis problemu, cia svoris, ir skydliauke...  doh.gif )

As visa gyvenima daug sveikatos bedeliu turiu, nors 28 metai bus doh.gif Tai skrandis, tai sirdis, tai svoris, tai dabar skydliauke, tai pedos kaulai jau braska ir spazmuoja nuo nesamo svorio, nes kojytes mano plonos, viskas gelbejimo ratu ant juosmens kaupias doh.gif Bet is saves ligones daryt nenoriu, galeciau atsisest toliau ant sofos, est saldainius ir verkt, kaip blogai jauciuos - ka dariau paskutinius metus doh.gif Arba buti sau draugu, eiti sultinuko issivirt, pasivaiksciot, pailset, nestresuot. O cia dar tokia sauni kompanija, su tokiom ligom ir tokiais rezultatais, kad as visiskai susizavejus, net MB pasakoju, kokius nuostabius zmones sioje temoje sutikau 4u.gif Vien tik pagalba, pagarbus bendravimas, jokiu pykciu, diskriminaciju ir t.t. Ko daugiau galima noret smile.gif
Teisingai Silver79 dabar del tu riesutu miltu voliojimo pasake doh.gif Ysiciklinus, kad riesutu ir seklu negalima kaitint, ale miltus vistiek kartais taip padarau doh.gif Aciu uz priminima, kad tai tas pats produktas, tik kitame pavidale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 09, 12:04)
As irgi vartoju titano keramikos keptuve, esu labai patenkinta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 09, 12:07)
As visa gyvenima daug sveikatos bedeliu turiu, nors 28 metai bus doh.gif Tai skrandis, tai sirdis, tai svoris, tai dabar skydliauke, tai pedos kaulai jau braska ir spazmuoja nuo nesamo svorio, nes kojytes mano plonos, viskas gelbejimo ratu ant juosmens kaupias doh.gif Bet is saves ligones daryt nenoriu, galeciau

kokia tu šaunuolė, TAIP IR TOOOLIAU 4u.gif

Aš ir ligų maišelis geras ir storas lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kaip as jum pavydziu, kas retai valgot ir alkis nekamuoja g.gif as bandau pasidaryt max 3 valgymus dienoje...taiva 9 val buvo sotus pusryciai (kiausiniene, darzoves), tai dar 12 nesulaukus pas mane zarna zarna ryja doh.gif planuoju pietus 13-14 val, vakariene 17-18 g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 09, 12:13)
Bet kaip as jum pavydziu, kas retai valgot ir alkis nekamuoja  g.gif as bandau pasidaryt max 3 valgymus dienoje...taiva 9 val buvo sotus pusryciai (kiausiniene, darzoves), tai dar 12 nesulaukus pas mane zarna zarna ryja  doh.gif planuoju pietus 13-14 val, vakariene 17-18 g.gif

tu nepergyvenk...aš daugiau už tave sveriu, o ir alkis nemaziau kamuoja.. blush2.gif biggrin.gif
Kažkaip dėliojuos mintyse kas kaip kada..geriu daugiau vandens..galų gale kol priprasi, nesigraužk, nesikankink, nu suvalgyk tu ta banana, ar mesytės gabalėlį.. ir lauk sočių pietų.. Viskam juk reikia laiko.. 4u.gif

Dabar susimasčiau, kiek aš jau ko tik nebandžius (badavimą, dietas, dažną valgymą, kiek prisikankinau, kiek perskaičiau..), o esu tame pačiame taške..tikiuo stai paskutinis mano bandymas ir rasiu kas man tinka 4u.gif
Atsakyti
oj kiek daug pridiskutave! smagu ryte nubudus su kavyte sita temuke paskaitinet.
beje, as taip pat miegu kaip rastas - apie 11val vakare i lova ir bam, issijungiu, mb jeigu pradeda krutint - suniurnu tik, kad traukinys jau isvaziavo, ir tegu kita vakara eina i lova 10val ir mane kvieciasi. o del kelimosi, tai pastebejau, kad jeigu diena pries tai paskutinis valgymas yra ankstesnis, tai atsikeliu zymiai lengviau. stai vakar valgem jautienos kepsnius 8:30val vakaro, ir siandien miegojau iki 9val. kai valgau iprastiniu metu apie 6-7val, tuomet ryte pati prabundu apie 8val.
ir dar apie alki - na taip jauciuosi alkana jeigu laiku neiseina pavalgyt, bet del to tikrai netemsta akyse, nelinksta kojos ir nedrasko viduriu, kaip kad budavo kazkada anksciau. atsimenu rytais vis valgydavau avizine koshe, daugumoj ant vandens, tik su mazu slakeliu pieno, pasiskanindavau razinomis ir riesutais. ir kagi? po pusvalandzio uzesdavo remuo, o po nepilnu triju valandu skrandis jau marsus grodavo iki tiek, kad net skaudedavo nuo traukuliu. stai jums ir kompleksiniai (sudetingieji gal tureciau sakyt) angliavandeniai, kurie mums turetu suteikti energijos ilga laika po valgio blah blah. visos sausu pusryciu reklamos man tik sypsena kelia - apgailetini "maisto" produktai.

vsio, rengiuosi ir lekiu naujos keptuves ieskot: ne teflonines ir su metaline rankena, kad butu galima i orkaite pasaut - as taip kepu omletus - apacia apkepa ant virykles, o virsus - kishu po griliu.

karbonadus volioju sezamo seklytese. n-kartu skaniau negu suplekusiuose trupiniuose.

Atsakyti
o as tik ėmiau pratintis prie kosiu, nes nu puse bedos tas skonis, juk ir pasiskaninti galima, bet kazkaip netraukė..ir jus radau lotuliukas.gif tai dabar visas kruopas kazkur suvartot reikes.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 05 09, 12:20)
tu nepergyvenk...aš  daugiau už tave sveriu, o ir alkis nemaziau kamuoja..  blush2.gif  biggrin.gif
Kažkaip dėliojuos mintyse kas kaip kada..geriu daugiau vandens..galų gale kol priprasi, nesigraužk, nesikankink, nu suvalgyk tu ta banana, ar mesytės gabalėlį.. ir lauk sočių pietų.. Viskam juk reikia laiko..  4u.gif

Dabar susimasčiau, kiek aš jau ko tik nebandžius (badavimą, dietas, dažną valgymą, kiek prisikankinau, kiek perskaičiau..), o esu tame pačiame taške..tikiuo stai paskutinis mano bandymas ir rasiu kas man tinka 4u.gif

Oi, su tuo alkiu man iš viso problema, nes jo nelabai būna. Leptino ir insulino jautrumas sutrikęs matyt, bet kai žinau, kad reikia tris kartus pavalgyti, tai ir valgau tris kartus biggrin.gif
Atsakyti