Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba II

QUOTE(pumpica @ 2013 05 08, 16:48)
Nu reiks gal pabandyt kada g.gif bet pirma nusipirksiu paragaut blush2.gif

Man mano namie gamintas zyyymiai skanesnis uz pirktini.
Panos prajuokinot su tom sukuosenom biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 08, 16:56)
Šiaip su Wilma ir Betty susipažinau tik paauglystėje. O vaikystėje man vienas iš moters idealų, kokia norėčiau būti buvo šios istorijos moteris - KATINAS KURIS MĖGO VAIKŠČIOTI VIENAS. Na, ir tikrai man ji ir dabar pažiūrėjus super moteris!  biggrin.gif

jooo, jei tokius uzsiauginciau tai iskepciau vasara biggrin.gif siandien kai maniskius kirpo tai kirpeja juokavo, kad nukirpo kokia puskilogrami plauku, nors mano vos pecius denge ir dar apgailestavo, kad tokius plaukus kerpa, o as juokiausi, sakau tik negailekit tu centimetru biggrin.gif
Fainas filmukas, bet vyras tai toks molis biggrin.gif
Atsakyti
Oi koks paukstukas, tikiuos isgis ir viskas jam bus gerai 4u.gif 4u.gif vorestos augintinis is vakar nuotrauku irgi puikus thumbup.gif Cia mano ax.gif :

user posted image

user posted image

LumiLumi, kaip MB reagavo y pokycius? 4u.gif Tikekimes nereke ir pagyre kaip pridera bigsmile.gif

Zodziu, siandien su mityba irgi ne kazkas. Pusryciams buvo ydaryti kiausiniai is 4 tryniu bet tik pusantro baltymo blush2.gif Ryt galvoju nestis y darba orkaitej kepta vistienos krutinele su troskintais raugintais kopustais. Beda, kad ner kur pasisildyt, mikrobangu krosnele - man ne draugas schmoll.gif Teks salta valgyt g.gif Penktadieny zadu issivirt sultiny is vistos sparneliu ir poros slauneliu ir visa diena srebt. Vis dar jauciuos ydomiai, vakarienes nevalgysiu, kokoso piena maukiu visa likusia diena unsure.gif

Ka jus ydomaus gaminat? 4u.gif

Silver79 - apie gapsdiet. Gal bandet tuos lasus Urban Moonshine? 4u.gif Ydomu, kas ten per dalykas g.gif Mano mityboje nieko kartaus nebuna, gal organizmui reiktu tokio skonio kartais g.gif
Atsakyti
Egliukasz, labai mielas vezliukas. As vaivorykstini kraba laikau biggrin.gif Man tokie gyviai patinka.
MB nosi nukabino, gaila karciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 08, 16:56)
...Fainas filmukas, bet vyras tai toks molis biggrin.gif

Multikas - tai klasika! issivaizduokit vaikam tokie teiginiai "zmogus taip ir butu likes laukiniu, jeigu ne moteris" lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuvirsk is koto lotuliukas.gif
Egliukasz: geruliai vezliukai, o kiek metu jie gyvena? maniskis vis zyzia viena isigyt, bet man gana bedos su tais paukstuliais, nors kai saldytuve pele pasikorus, tai nors pietum yr kas lotuliukas.gif
user posted image

siandien kol kas tik kepta kiausa ir banana ryte siaip ne taip iveikiau, is tu nervu negaliu nieko valgyt. o to kaltininkas paukstulis maciau obuoli krapstinejo, tai gal ir bus viskas gerai.
Papildyta:
hm reik man nauju keptuviu. gal kuri naudojas tas naujas keramikines, ar jos netraukia? man taip norisi ta teflona trenkt lauk.
eisiu virt darzoviu, grys MB is darbo tuoj, prisakiau uzgriebt koki mesgali pakeliui ir bus pietus mums.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 08, 16:28)
Saldžiųjų bulvių yra didžiuosiuose prekybos centruose, Vilniuj esu BIG'o maximoj mačius, kitur neieškojau, o savo mieste tai RIMI perku smile.gif
Na, druska piktnaudžiauti nereikia, tačiau, kad druska draudžiama, tai man naujiena. Gal galima link'ą?

My Webpage

My Webpage
kažkuriame teigia,kad ir saldžiųjų bulvių negalima mirksiukas.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 05 08, 20:27)
hm reik man nauju keptuviu. gal kuri naudojas tas naujas keramikines, ar jos netraukia? man taip norisi ta teflona trenkt lauk.
eisiu virt darzoviu, grys MB is darbo tuoj, prisakiau uzgriebt koki mesgali pakeliui ir bus pietus mums.

man mama Kalėdoms padovanojo aliuminio lydinio+marmuro ,tai labai patenkinta thumbup.gif va,tokią
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 08 gegužės 2013 - 20:12
As Berghoff turiu keptuves, tokios sunkios, primena spizines, nors ten keramika, man labai super. Teflonus i siukslyna istrenkiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 08 gegužės 2013 - 20:14
man taip norisi ta teflona trenkt lauk.

klausyk, o nebuvo taip, kad tu tą tefloninę šiek tiek daugiau pakaitinai? gal paukštulis apsinuodijo? skaičiau kad būta tokių atvejų. jis gi, laukinis tai mažiau atsparus.

Tefloną per atsitiktinumą 1938 m. išrado kompanijos „DuPont“ mokslininkai. Tai į plastiką panaši medžiaga, gaunama iš anglies bei tam tikrų chemikalų puokštės. Gan ilgai buvo manoma, kad teflone esantys chemikalai nesklinda ir pavojaus sveikatai nekelia, bent jau kol įkaista iki 315-360 laipsnių Celsijaus. Dujinės ar elektrinės viryklės esą įkaista tik iki 240-275 laipsnių.

Tačiau vėlesni tyrimai parodė, kad ir tokioje temperatūroje išsiskiria pakankamai nuodingų dujų, kad jos nužudytų paukštį, nors nei žiurkės, jūros kiaulytės, šunys bei kiti gyvūnai jiems atsparūs. Beje, kad teflonas pavojingas paukščiams, yra pripažinusi ir jį atradusi kompanija.

čia kalba paukštininkai
http://www.paukstis....p...2&start=160

p.s. kaip matau pas visus egzotinių augintinių pilna. Šaunūs vėžliukai .
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 08, 21:17)
klausyk, o nebuvo taip, kad tu tą tefloninę šiek tiek daugiau pakaitinai? gal paukštulis apsinuodijo? skaičiau kad būta tokių atvejų. jis gi, laukinis tai mažiau atsparus.

p.s. kaip matau pas visus egzotinių augintinių pilna. Šaunūs vėžliukai .

kad, man atrodo, keptuvėje,ne tas pats paukščiukas tupi

pas mane jokios egzotikos-tik akvariumas su žuveliokais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 08 gegužės 2013 - 20:33
Egliukasz: geruliai vezliukai, o kiek metu jie gyvena? maniskis vis zyzia viena isigyt, bet man gana bedos su tais paukstuliais, nors kai saldytuve pele pasikorus, tai nors pietum yr kas  lotuliukas.gif

Gerulis keptuvej sedi lotuliukas.gif Mano banguotosios papugeles man tiesiai y sriuba nusileisdavo, kai skraidydavo, megejos irgi dalyvaut buvo doh.gif bigsmile.gif
O vezliukai sitie tai kokia 40-50 metu traukt turetu, pagal aprasyma. Nors kaip nelaisvej, gal 30. Zodziu, uzteks dar busimiems vaikams pasidziaugt turbut biggrin.gif
LumiLumi, as irgi egzotiku megeja 4u.gif
Beje, turejau svecia, kuris man prisiekinejo, kad cia ne dekoratyviniai vezliukai, kai kur jie veisiami sriuboms virti blink.gif blink.gif
Oi blin, pas mane teflonine turbut keptuve doh.gif Yra kazin kas nors siame pasaulyje, kas nekenktu dar, ar jau nebe unsure.gif Negi teks pietus gaminti parke ant lauzelio g.gif biggrin.gif Butu visai Paleo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu pasižmonėt čia, vis perskaitau, kas naujo, bet nesireiškiau kažkodėl blush2.gif
Vis dar kaifuoju nuo receptų ieškojimo ir radimo, visokias salotas maišau, verdu kalafijorą, paskui pakaitinu su vištiena, ir mėgaujuos maistu, savęs nežalodama. Pastaruoju metu pavyksta neužkandžiauti, kuo labai džiaugiuos. Savijauta vis dar tokia pati gera, taip kad dar greit nemesiu lotuliukas.gif
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 08, 09:23)
ai čia brolis mane supainiojo, sako gerai gerai mažinkit angliavandenius būsit laimingesni, nes būsit kvailesni doh.gif susinervinau labai smile.gif

Nėr čia ko nervintis, aš ant savęs pastebėjau, kad tikrai nepakvailėjau, o kaip tik smegenys geriau veikia, galiu greičiau įsiminti visus dalykus, moksluose kaip pirmavau, taip ir pirmauju, o man net ir grupiokė skaitė garsiai straipsnį, kad angliavandeniai reikalingi smegenims, panašiai kad liksiu kvaila, jei grūdų nevalgysiu, tai nevalgau, ir nesu kvailesnė biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 08, 09:24)
jau spaudžia- būkit kaip visi, ėskit toliau krakmolą ir badykitės  biggrin.gif .
Nepasiduokit, gilinkitės į tas visas subtilybes ir greit išmoksit atsikirsti.

Aš jau atsikertu, cituodama Johny Bowden, JAV gydytoją, "Grūdai nėra tokie sveiki, kokiais juos laiko, skaidulų kituose produktuose nepalyginamai daugiau, o angliavandenių galime gauti pakankamai vartodami šviežius vaisius ir daržoves".
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 08, 21:09)
My Webpage

My Webpage
kažkuriame teigia,kad ir saldžiųjų bulvių negalima  mirksiukas.gif

Mmmjooo... čia panašiai kaip toje Paulig President reklamoje "-Buvau susitikime su prezidentu. -Ir koks jis? -Nuostabus!" biggrin.gif tai čia irgi, skamba panašiai, bet ne tas biggrin.gif
Paleo bendruomenė netgi sakyčiau labiau linksta į tą pusę, kad bedruskė ar mažai druskos turinti dieta labiau kenkia nei padeda, kadangi organizmui reikia natrio.
Žinau, kad tinklalapiai, kurie reklamuoja ar pristato paleo dietą, ją pateikia kaip pirmykščių žmonių dietą, todėl mes negalima valgyti to, ko nevalgė jie (tame tarpe ir druskos), tačiau paleo esmė nėra tokia. Gal ta romantiška idėja, kad grįžkim į praeitį, gyvenkim kaip senovėje ir egzistuoja, bet esmė yra valgyti tinkamą organizmui maistą, o ne vien tik tai, kas egzistavo senovėje.

Trumpai mamai aprašiau apie autoimuninių ligų atsiradimą ir pralaidų žarnyną bei psoriazę, failiuką galite rasti čia, tačiau tikiu, kad dauguma dalykų, jei ne visi, bus girdėti smile.gif Ai, beje, nesipiktinkit mano vertimu, nes aš neperskaičiau antrą kartą biggrin.gif Tiesioginis vertimas be jokių patikrinimų, tai klaidų gali būti biggrin.gif

Kaip smagu, kad jūs visos tiek gyvūnėlių turit. Gera ir namo grįžti, kai kažkas laukia smile.gif Aš turėjau katinus du, bet juos kaimynai nužudė... :| Kaimynai balandžius laiko, tai katukai į spąstus su žiurknuodžiais pakliūdavo ir nukraujuodavo per naktį. Gaila sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 08 gegužės 2013 - 21:06
Dekui, Elata thumbup.gif Ysimeciau y el. pasta, ryt darbe turesiu laiko paskaityt, manau tikrai rasiu naudingu dalyku paciai sau thumbup.gif
Ryt laukiu nesulaukiu, kada po darbo virsiu skania sriubyte-sultinuka wub.gif Srebsiu 2 dienas, y kita maista net neziuresiu schmoll.gif
Dingo potraukis vaisiams, visiskai blink.gif Ar as ju persivalgiau jau is anksciau, ar kas cia, bet nepaliestos nei vynuoges, nei bananai, nei obuoliai. Stebuklas biggrin.gif

Atsakyti