Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės parduotuvės - 6

QUOTE(rudenssniegas @ 2013 05 29, 14:34)
O per kuri pirkote- Grupinis ar Beta  4u.gif
Ir kaip darete- nes as kai paskambinau, tai pasake kad negrazins  schmoll.gif  Ir jokios vartotoju tises man nepades  schmoll.gif

Bet kad jūsų kuponas jau pasibaigęs, ar aš kažką maišau (lyg anksčiau rašėte, kad balandį pasibaigė galiojimas) g.gif Tuomet tikrai niekas nepadės - pasibaigus galiojimui laikoma, kad paslauga yra suteikta.
Paskaitykite VVTAT atsakymus dėl dovanų kuponų paslaugoms galiojimo: čia ir čia. Su jūsų kuponu bus atitinkama situacija - tai yra terminuota sutartis, tad pasibaigus terminui visos tarpininko ar paslaugų teikėjo pareigos, o taip pat ir jūsų teisės baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 05 29, 08:16)

Aciu, bet 9-10 modeli taip ir neradau sad.gif
QUOTE(doruta @ 2013 05 29, 08:51)
As jau neberizikuociau, nors graziai ir atrodo paveikslelyje.. Jau sijona atsisiunciau..  unsure.gif

O kas yra su sijonu? Tikriausiai trumpas?
Kaip minejau turiu labai panasia suknele, labai maloni medziaga ir ilga, net per ilga.

Taip ir nenupirkau, pagailejau 80lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2013 05 29, 14:34)
O per kuri pirkote- Grupinis ar Beta  4u.gif
Ir kaip darete- nes as kai paskambinau, tai pasake kad negrazins  schmoll.gif  Ir jokios vartotoju tises man nepades  schmoll.gif

per grupini berods. dar esu grazinus ne viena ivairiu prekiu kupona, nes nusipirkus tik supratau kad man nereikia doh.gif aisku visus grazinau nesibaigus kupono galiojimo laikui. o grazinimui uzpildziau grazinimo forma ju puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 05 29, 03:02)
Uzsidegiau noriu sukneles, gal kas pas kinus pigiau mate?  g.gif
Vos 79 Lt už 129 Lt vertės ilgą, spalvingą, vasarinę MAXI suknelę! Ją tiesiog privalote turėti!
Panasia i 11 suknele turiu. Pirkau Ispanijoj uz 16eur. Labai patinka tik per ilga truputi.
O dabar 9-10 modelis labai patiko  wub.gif

Sita daikta maciau bohemoj 4,5lt  doh.gif
9 Lt už 18 Lt vertės tinklelis maisto apsaugai nuo mašalų Jūsų saugiai iškylai gamtoje!

Sveikos, o as toki tinkleli maistui IKI pirkau gal už 2 Lt smile.gif
Atsakyti
Gal kas esate išbandžiusios liemenėles be petnešų ir užsegimų, pvz. http://grupinis.lt/k...imu?show_more=1 kaina pagal modelį 29 arba 39 lt. Įdomu, ar laiko, nenukrenta nuo kūno g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas nors pirkote tokias skrynias? Kaip ju kokybe, ar ne skistos?

•33 litai už 66 litų vertės 60 x 50 x 40 cm dydžio daiktų skrynią.

14 litų už 28 litų vertės patogią medžiaginę dėžę (galėsite rinktis ir ryškiaspalvių skrynių, patalynės dėklų arba maišų drabužiams laikyti)

Beta Skrynios
Atsakyti
Gal kuri mamytė pirko šitą ebay ar kur kitur internetinėje parduotuvėje? Serveteliu dežute
nes man visai nieko, o kažin kaip kokybe, o ir dėl kainos labai abejoju ar ji tiek kainuoja smile.gif "Nurodyta įprastinė prekės kaina (vertė) yra kaina, atitinkanti kitose internetinėse parduotuvėse parduodamų analogiškų prekių kainą šio pasiūlymo paskelbimo svetainėje metu."
Atsakyti
labukas smile.gif

reikia labai dubenėlių man ir va akis užkliuvo kartu.lt maxxcuisine akcija vykdoma:
dubenėlių akcija

gal kuri turi tokius? kaip kokybė?
labai kažkaip skeptiškai žiūrium, bet sakau gal nieko jie visai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bedruskos @ 2013 05 31, 11:13)
labukas smile.gif

reikia labai dubenėlių man ir va akis užkliuvo kartu.lt maxxcuisine akcija vykdoma:
dubenėlių akcija

O ar matei, kad pasiimt galėsi tik nuo birželio 21 dienos? Manau, jei reikia, geriau nueit į parduotuvę ir nusipirkt...
Atsakyti
QUOTE(bedruskos @ 2013 05 31, 12:13)
labukas smile.gif

dubenėlių akcija

Bet ar dėsi metalinius ant stalo svečiams vaišinti? taip atrodo visai nieko metaliniai..
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 05 29, 02:02)

Prismoje jie po 2.99 lt Ir yra visokiu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2013 05 31, 11:59)
Bet ar dėsi metalinius ant stalo svečiams vaišinti? taip atrodo visai nieko metaliniai..

man ne ant stalo reik juos dėt smile.gif naudosiu daugiau visokiom tešlom išmaišyt, kažką įsidėt ir pan smile.gif tikrai tokius ne ant stalo. turbūt susilaikysiu aš nuo jų.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(builis @ 2013 05 31, 11:52)
O ar matei, kad pasiimt galėsi tik nuo birželio 21 dienos? Manau, jei reikia, geriau nueit į parduotuvę ir nusipirkt...

aha, mačiau. nedega taip jau labai, tai nėr skirtumo kada ten smile.gif bet turbūt susilaikysiu, nes kažkaip abejonių turiu dėl jų.
Atsakyti