Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės parduotuvės - 6

QUOTE(Saga @ 2013 05 23, 10:39)
As surizikavau...... apziurejau ebay, ten brangiau iseina su siuntimu..... galvoju su dukra abi nesiojam 39, jos peda siaura, mano plati, kazkuriai tiks (aisku pirkau dukrai, bet ir man jie nieko visai).... o jeigu jau netiks nei vienai grazinsiu atgal... kazkada buvau atsiimti prekiu, tai pries mane viena moteris grazino suknele nes dydis netiko, kita grazino bliuzele.... ir jokiu problemu grazinant neiskilo

Dekui, tai ir as surizikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Kas matėt iš kur paimtos šios nėriniuotos suknelės ? Ta prasme, kur pas kiniečius ar e-bajuje yra?
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2013 05 23, 13:45)
Kas matėt iš kur paimtos šios nėriniuotos suknelės ? Ta prasme, kur pas kiniečius ar e-bajuje yra?

Yra cia ebay irgi manau rastumet tokiu.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2013 05 14, 00:15)
Gal kas turite kažką panašaus, atsiliepimai Konditerinės puošybos rinkinys 19lt

Gal ebay galima parsisiųsti nerandu.

Nesamone,nevertas rinkinys net ir 19lt. doh.gif
Atsakyti
Nerekomenduoju čia pirkti schmoll.gif Norfoj lygiai tokias pačias pirkau už 4 litus smile.gif

Plaukų tiesinimo šukos

http://www.labainori...aukams-2/21157/
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2013 05 14, 09:04)
o gal kas isbande toki kocela? kokie atsiliepimai?
http://kartu.lt/akci..._campaign=daily

As turiu analogiska, bet ne per cia pirkau tai nezinau del kokybes. siaip labai geras daiktas, tesla nelimpa prie jo visiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2013 05 23, 10:53)
Dekui, tai ir as surizikuosiu  biggrin.gif

Bet kaip suprantu Adidas bateliu kuponas galioja tik nuo
- Kuponas galioja: 2013 06 28 – 2013 07 12. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2013 05 23, 17:52)
Bet kaip suprantu Adidas bateliu  kuponas galioja tik nuo
- Kuponas galioja: 2013 06 28 – 2013 07 12. g.gif  biggrin.gif

Nu taip...... matyt surenka uzsakyma ir tada uzsakineja....
Atsakyti
Gal kas darėsi higieną Kaune "Dantukų pasaulyje"? Norėčiau atsiliepimų ax.gif

http://masinis.lt/ka...r-kaune-2/7213/[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2013 05 23, 10:04)
Sveikos,

gal kas žinote/matėte kur pigiau įsigyti vakuminių maišų ir dėžučių su smulkiais skyreliais apatiniams ir kojinėms susidėti? g.gif

Mačiau Jysk'e Žirmūnuose, bet neturėjau laiko gilintis į kainas ir matmenis blush2.gif Gal kas atliks "tyrimą" ir praneš...
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 05 23, 11:39)
As surizikavau...... apziurejau ebay, ten brangiau iseina su siuntimu..... galvoju su dukra abi nesiojam 39, jos peda siaura, mano plati, kazkuriai tiks (aisku pirkau dukrai, bet ir man jie nieko visai).... o jeigu jau netiks nei vienai grazinsiu atgal... kazkada buvau atsiimti prekiu, tai pries mane viena moteris grazino suknele nes dydis netiko, kita grazino bliuzele.... ir jokiu problemu grazinant neiskilo

Tokius pat užsisakiau iš eshopper už 50lt plius siuntimas, mačiau, kad pardavinėja kartu.lt svetainėj, tik spalvos tik dvi, šiandien iš pašto atsiimsiu ir galėsiu atsiliepimą parašyt, gal batai nesiskirs nuo pardavinėjamų per beta. Nešioju irgi 39 dydį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 05 24, 06:58)
Tokius pat užsisakiau iš eshopper už 50lt plius siuntimas, mačiau, kad pardavinėja kartu.lt svetainėj, tik spalvos tik dvi, šiandien iš pašto atsiimsiu ir galėsiu atsiliepimą parašyt, gal batai nesiskirs nuo pardavinėjamų per beta. Nešioju irgi 39 dydį  biggrin.gif

pasiseke, dabar jau ir ehopper SITIE BATAI kainuoja 59 lt
Atsakyti