Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės parduotuvės - 6

QUOTE(Floora @ 2013 09 24, 22:32)
o jie geri? gal kas jau išbandėt?

Tikras slamstas kinietiskas. *****, pati nusipirkau ir kazkaip kraustemes i kita vieta ir pasidejau as juos sandeliuke, neapziurejus padoriai... Paskui jau grazint, deja, per savo ziopla galva nebegalejau. Kokybe prasta, kai kurie net abibraizyti, tokie barskantys skardiniai (tik dugnas storas), keptuve is vis katastrofa, viskas svyla.. Puodu dangciu rankeneles nuluzinejo po puses metu naudojimo... Zodziu, nerekomenduoju niekam tokio slamsto.
Atsakyti
Gal esate pirkusios ir naudojusios batų džiovintuvus? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Ugnee @ 2013 09 24, 13:37)
Del puodu:
pigiau nei grupiniam ir 9 sluoksniai

http://www.zemakaina...ys-royalty-line

QUOTE(Floora @ 2013 09 24, 21:32)
o jie geri? gal kas jau išbandėt?

QUOTE(CervusDama @ 2013 09 25, 11:37)
Tikras slamstas kinietiskas. *****, pati nusipirkau ir kazkaip kraustemes i kita vieta ir pasidejau as juos sandeliuke, neapziurejus padoriai... Paskui jau grazint, deja, per savo ziopla galva nebegalejau. Kokybe prasta, kai kurie net abibraizyti, tokie barskantys skardiniai (tik dugnas storas), keptuve is vis katastrofa, viskas svyla.. Puodu dangciu rankeneles nuluzinejo po puses metu naudojimo... Zodziu, nerekomenduoju niekam tokio slamsto.
Ar tikrai tokius pačius pirkote? g.gif

Nes Ugnee nuorodoje labai geri puodai. Tokius (tik su plieniniais dangčiais) naudoju apie 1,5 metų. Niekas nelūžta, nesvyla. Puikūs puodai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 09 25, 11:35)
Ar verta? Gal kas pirkot?

kauke

nezinau kaip butent si kauke, bet esu turejus kitu priemoniu is bionaturoazes(kremas veidui, aliejai keliu rusiu ir papildai), tai labai patiko, kokybiskos priemones, dabar darl laukiu serumo plaukam su argano aliejum, praeita savaite buvo akcija, jau ju puslapy buvau nuziurejus ir norejau pirkt, bet kaip tik akcija ismete tai labai apsidziaugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos,ar galima grazinti pirktus bilietus i dinozauru parka.Nes nebeiseis nuvaziuosti. verysad.gif
Atsakyti
O kaip sios anklodes? Ar vertos demesio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 09 25, 15:59)
O kaip sios anklodes? Ar vertos demesio? blush2.gif

200g/m2; asmeniškai man tai per plonos blush2.gif
Atsakyti
Gal kas bandet ar kokybiskos slepetes ?
slepetes
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 25, 19:44)
Gal kas bandet ar kokybiskos slepetes ?
slepetes

Pernai pirkau, dukra sakė turguj po 15 LT tokių pilna matė. Šiaip nepatogios, labai elementariai pasiūtos, nusivaikščiojo į vieną pusę, greitai prasmirdo, tai š.m. nežinau ar plauti ar išmesti ir pirkti kokybiškesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 09 25, 18:05)
200g/m2; asmeniškai man tai per plonos  blush2.gif

g.gif žiemai jums per plona?
O po kokia tuomet miegat? blush2.gif
Atsakyti
Aš mėgstu miegoti vėsiai, žiemą miegu po 250 mg/m2. Manau, 200mg/m2 ne šaltam metų sezonui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 09 25, 13:09)
Ar tikrai tokius pačius pirkote?  g.gif

Nes Ugnee nuorodoje labai geri puodai. Tokius (tik su plieniniais dangčiais) naudoju apie 1,5 metų. Niekas nelūžta, nesvyla. Puikūs puodai.  thumbup.gif

na taip g.gif grupinio akcija susizavejau ir save griauziu iki siol biggrin.gif
Atsakyti