QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 07 05, 09:10)
Konkreciai ape sia nieko pasakyt negaliu, turiu panasiai atrodancia (vidus toks pat, isore kitokia). NEsinaudoju. Vafliu su ja ne karto isgauti nepavyko - blynai ar kazkas tokio - taip, bet ne vafliai ( vaflis turi buti plonas ir traskus). Bandziau kelis receptus - ir kaip knyguteje pridetoje prie vaflines, ir drauges , kaip ji kepa senojo tipo staciakampej vaflineje - rezultatas tas pats - minksti, saldus sirdeliai. Galiausia supratom, kodel traskus vafliai nesigauna - grioveliu gylis perdidelis, o jei laikysi per ilgai, tai paparasciausia sudega.
Nurodytas privalumas, kad be sviesto kepama - tai aisku, kad be sviesto - i teslos sudeti ieina sviestas (ar puse ar net visas pakelis)
Nesvila -manau irgi laiko klausimas, nors per visus 10 metu naudojau max 15 kartu, paskutiniuosius pradejo svilti.
Bandziau kepti blynine tesla - irgi nepavyko, is isores dega, o viduje neiskepa pilnai.
Nurodytas privalumas, kad be sviesto kepama - tai aisku, kad be sviesto - i teslos sudeti ieina sviestas (ar puse ar net visas pakelis)
Nesvila -manau irgi laiko klausimas, nors per visus 10 metu naudojau max 15 kartu, paskutiniuosius pradejo svilti.
Bandziau kepti blynine tesla - irgi nepavyko, is isores dega, o viduje neiskepa pilnai.
Nors aš vaflinių neturiu, bet ir taip aišku, kad tokioj neiškeps traškūs vafliai, nes ši keptuvė skirta čirviniams BLYNAMS, o ne vafliams. Jei norit vaflių, tada reikia pirkti tokio tipo: http://beta.lt/visa-...track_type=name
Tad iškart reikia apsispręsti ko labiau norėsit: minkštų čirvinių blynų ar traškių vaflių ir atitinkamai tokią keptuvę pirkti
P.S. Rašau ne tik Jums, bet ir Dykumai5