Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės parduotuvės - 6

QUOTE(bedruskos @ 2013 05 31, 15:49)
man ne ant stalo reik juos dėt smile.gif naudosiu daugiau visokiom tešlom išmaišyt, kažką įsidėt ir pan smile.gif tikrai tokius ne ant stalo. turbūt susilaikysiu aš nuo jų.. g.gif

Bet kad jie jau labai mažo tūrio.. 400, 600 ir 1100 ml. bent jau man tešlai maišyti ar net salotoms mažoki.. čia mano nuomonė.. neverta pirkt..
Atsakyti
čia buvo klausimų apie šitus dviračius, nes vėl pardavinėja, tik kainą vis mažina, nes jiems pavyko tikrai amžiaus afera...

http://akcijatau.lt/...kstoma-pininfar

Tai atsakingai galima pasakyti, kad jie yra taivanio noname, o ne jokia pininfarina.

reiktų juos į vartotojų teises paduoti

QUOTE(Babe @ 2013 04 28, 16:28)
Idomu kaip sis dviratis
Italijos meistrų sukurtas šedevras! 769 Lt už 2399 Lt vertės itin kokybišką ir stilingą sulankstomą PININFARINA CITY dviratį!

http://grupinis.lt/v...ati?show_more=1

Šiaip neblogi pininfarina dviračiai, bet būna ir geresnių.
Vertė, kaip dažnai pasitaiko, iš "lempos". Čia http://www.zemakaina...pinninfarina-26 analogiškas dviratis be jokių akcijų kainuoja 789 Lt su pvm.
Iš principo rinkčiausi pirkti iš "žema kaina".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PlayIt: 31 gegužės 2013 - 19:55
Atsargiai su PasiulymuBankas.lt pirkau du kuponus. Pasirodo abu kuponai negaliojantys. Rašiau el. paštu bandžiau skambinti jiems - tyla. PasiulymuBankas.lt - aferistai? nežinau nei kur kreiptis - vartotojų teises?
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2013 06 01, 12:13)
Atsargiai su PasiulymuBankas.lt pirkau du kuponus. Pasirodo abu kuponai negaliojantys. Rašiau el. paštu bandžiau skambinti jiems - tyla. PasiulymuBankas.lt - aferistai?  nežinau nei kur kreiptis - vartotojų teises?
Ne pasiūlymų bankas aferistai, o pardavėjai, parduodantys prekes/paslaugas. Pardavimų portalas - tik tarpininkas. Dėl negaliojančių kuponų teiraukitės tiesiogiai pardavėjų.
Beje, kodėl tie kuponai negaliojantys? Gal pasibaigė terminas? Apie kuponų galiojimą čia jau buvo rašyta, pasiskaitykit keletą puslapių atgal.
Papildyta:
Štai:
QUOTE(Hennessy @ 2013 05 29, 15:28)
Bet kad jūsų kuponas jau pasibaigęs, ar aš kažką maišau (lyg anksčiau rašėte, kad balandį pasibaigė galiojimas)  g.gif  Tuomet tikrai niekas nepadės - pasibaigus galiojimui laikoma, kad paslauga yra suteikta.
Paskaitykite VVTAT atsakymus dėl dovanų kuponų paslaugoms galiojimo: čia ir čia. Su jūsų kuponu bus atitinkama situacija - tai yra terminuota sutartis, tad pasibaigus terminui visos tarpininko ar paslaugų teikėjo pareigos, o taip pat ir jūsų teisės baigiasi.
Atsakyti
Kuponai tikrai nepasibaige. Pinigus pevedziau PasiulymuBankas.lt ir jie turi uztikrinti man paslauga arba grainti atsakomybe. Koks man skirtumas su kuo jie bendradabiauja tai ju atsakomybe uztai juk jie pinigus ima. O kad tyli kaip struciai galvas i zeme sukise nei telefonu atsiliepia nei i meilus atraso neatrodo rimta.
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2013 06 01, 19:26)
Kuponai tikrai nepasibaige. Pinigus pevedziau PasiulymuBankas.lt  ir jie turi uztikrinti man paslauga arba grainti atsakomybe. Koks man skirtumas su kuo jie bendradabiauja tai ju atsakomybe uztai juk jie pinigus ima. O kad tyli kaip struciai galvas i zeme sukise nei telefonu atsiliepia nei i meilus atraso neatrodo rimta.
Karštakošiškai skamba. hihihi.gif
Ima tik kažkokį procentą nuo pardavimų. O didžiąją dalį ima pardavėjas, parduodantis portale. To pardavėjo ir teiraukitės.
Konkrečiai: įmeskit čia nuorodas, ką pirkot. Gal ką paaiškinsiu aš ar kas kitas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2013 05 31, 19:55)
čia buvo klausimų apie šitus dviračius, nes vėl pardavinėja, tik kainą vis mažina, nes jiems pavyko tikrai amžiaus afera...

http://akcijatau.lt/...kstoma-pininfar

Tai atsakingai galima pasakyti, kad jie yra taivanio noname, o ne jokia pininfarina.

reiktų juos į vartotojų teises paduoti
QUOTE(Babe @ 2013 04 28, 16:28)
Idomu kaip sis dviratis 
Italijos meistrų sukurtas šedevras! 769 Lt už 2399 Lt vertės itin kokybišką ir stilingą sulankstomą PININFARINA CITY dviratį!

http://grupinis.lt/v...ati?show_more=1

Šiaip neblogi pininfarina dviračiai, bet būna ir geresnių. 
Vertė, kaip dažnai pasitaiko, iš "lempos". Čia http://www.zemakaina...pinninfarina-26 analogiškas dviratis be jokių akcijų kainuoja 789 Lt su pvm.

Laba diena
Pinninfarina -pasaulinio garso dizaino firma, ji nieko negamina tik kuria dizaina. Stipriai abejoju kad jos sukurtas dviratis galetu kainuoti 800Lt. Eilinis smegenu plovimas prisidengiant zinomais vardais. Normalus Panther dviratis kainuoja apie 2t.Lt o cia pinninfarina uz 800 briedas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 06 01, 20:33)
Karštakošiškai skamba. hihihi.gif
Ima tik kažkokį procentą nuo pardavimų. O didžiąją dalį ima pardavėjas, parduodantis portale. To pardavėjo ir teiraukitės.
Konkrečiai: įmeskit čia nuorodas, ką pirkot. Gal ką paaiškinsiu aš ar kas kitas.  mirksiukas.gif

Vengiu as tu grupiniu portalu kiek galiu nes ten slamsta uz triguba kaina pardavinejama.
Viena dalyka ka pirkdavau tai bilietus i filmus ir kolkas esu tuo patenkintas.

Sikart irgi viskas turejo but paprasta perku kupona gaunu nuolaidos kodukus, kodukus suvedu ir gaunu nuolaida galutinei prekei. Esme kodukai neveikia ir visi tyli kaip vandens prisiseme.

Nesvarbu kiek kas ima pinigu, svarbu kas ima pinigus is MANES. As pirkimo-pardavimo sutartu sudariu su PasiulymuBankas.lt ir jei cia itraukti vartotojus teises tai jiems tik tai ir terupetu.

Jei maximoj sugedusius kiausiunius nusiperku tai su maxima ir aiskinuosi. Siulot juos man nesti pas ukininka ir sakyt kodel sugede o gal su vista aiskintis ji juk pradini produkta teikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatricius: 01 birželio 2013 - 22:15
per masinis nusipirkau kuponą tai siuntą gavau TIK po 10dienų po kupono galiuojimo pabaigos doh.gif doh.gif doh.gif aiskina kad pardavejas velai gavo preke
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2013 06 01, 23:14)
Vengiu as tu grupiniu portalu kiek galiu nes ten slamsta uz triguba kaina pardavinejama.
Viena dalyka ka pirkdavau tai bilietus i filmus ir kolkas esu tuo patenkintas.

Sikart irgi viskas turejo but paprasta perku kupona gaunu nuolaidos kodukus, kodukus suvedu ir gaunu nuolaida galutinei prekei. Esme kodukai neveikia ir visi tyli kaip vandens prisiseme.

Nesvarbu kiek kas ima pinigu, svarbu kas ima pinigus is MANES. As pirkimo-pardavimo sutartu sudariu su PasiulymuBankas.lt ir jei cia itraukti vartotojus teises tai jiems tik tai ir terupetu.

Jei maximoj sugedusius kiausiunius nusiperku tai su maxima ir aiskinuosi. Siulot juos man nesti pas ukininka ir sakyt kodel sugede o gal su vista aiskintis ji juk pradini produkta teikia?

Aš šiuo atveju aiškinčiausi pirmiausia būtent su PasiulymuBankas - jie yra tarpininkai, tad neša atsakomybę už savo portale siūlomus produktus (kodus). Jeigu tyli visi (ir paslaugos teikėjas, ir tarpininkas), siūlyčiau parašyti paskutinį el. laišką (abiem), kur nurodyti problemos esmę, kiek kartų buvo kreiptasi ir t.t., nurodyti savo kontaktus bei įspėti, kad, pvz., negavus atsakymo per tris darbo dienas bus kreipiamasi į Vartotojų teisių apsaugos tarnybą. Na, ir pasižiūrėkite VVTAT puslapyje, kokia yra kreipimosi tvarka (berods, prašymą reikia parašyti, nors galite pradžiai telefonu pasikonsultuoti, jie turi infoliniją). Linkiu, kad viskas išsispręstų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2013 06 01, 23:14)
Nė trupučio nesiginčiju. 4u.gif
Vis tiek galėtumėt paviešint, ką pirkot, nes tas pats pardavėjas kituose portaluose pardavinės tą pačią "nerealią" prekę/paslaugą už "nerealią" kainą, kurios realiai nesiruošia teikti. Bent jau žinosim, ko tikrai nereikia pirkti. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2013 05 31, 19:55)

skaito šią temą, nes pasirodžius linkui iš puslapio išėmė, jau nebeveikia linkas tongue.gif
Nieko, visos matėm, visos žinom ir kitiem pasakysim tongue.gif
Atsakyti