Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(LUKY @ 2008 02 24, 23:00)
As norejau ,kad kas istrintu mano tema paskelbta skelbimuose vestuviu ,ir kur dingsta naujas skelbimas .Kai sukuriu ji man parodo ji po kiek laiko jis dingsta,kur jis  g.gif

Aš randu tik vieną, šią temą rolleyes.gif
Atsakyti
na ka,ir as jau klausiu apie savaja temele..pries men susikuriau,rasiau vienai moderatorei sake per 3d patvirtina..gal manoji nedaejo.susikuriau antra karta naujaja paslaugose,gelio naguciu priauginimas.ir visvien jos nera... verysad.gif ar jau man ne nesitiketi? verysad.gif
Atsakyti
ir aš į temą "kur dingo"...
keičiausi avatarą, šalinau senąjį, dėjau naują ir vis rodė ir rodė senąjį... refrešinau, spaudžiau F5 ir vistiek... pasižiūrėjau, kad ant užrašo "Ar tikrai norite pašalinti avatarą" apačioje yra kažkoks kvadratinis langelis, kur uždėti varnelę ir kažkas prirašyta Scripta............ ir t.t., nebepamenu daugiau... uždėjau tą varnelę, avataras pasikeitė, užsidėjau naują, bet dabar nebeduoda forumas naudotis šypsenėlėmis, tik iš atminties galiu uždėti smile.gif ar cool.gif, o spaudžiant ant šypsiukų jokios reakcijos, nesideda jie ir gana sad.gif
ką daryti????? sad.gif

naudojuosi Opera naršykle... turiui ir Explorer, ten viskas gerai, bet nemėgstu jo naudoti... Operoje tikrai nieko daugiau nepaspaudžiau, nič nieko, tik sakau avataro keitime, savo profilyje uždėjau vieną varnelę, kurios nebegaliu nuimti, nes neberodo to užrašo iš viso
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 18, 22:21)
ir aš į temą "kur dingo"...
keičiausi avatarą, šalinau senąjį, dėjau naują ir vis rodė ir rodė senąjį... refrešinau, spaudžiau F5 ir vistiek... pasižiūrėjau, kad ant užrašo "Ar tikrai norite pašalinti avatarą" apačioje yra kažkoks kvadratinis langelis, kur uždėti varnelę ir kažkas prirašyta Scripta............ ir t.t., nebepamenu daugiau... uždėjau tą varnelę, avataras pasikeitė, užsidėjau naują, bet dabar nebeduoda forumas naudotis šypsenėlėmis, tik iš atminties galiu uždėti smile.gif ar cool.gif, o spaudžiant ant šypsiukų jokios reakcijos, nesideda jie ir gana sad.gif
ką daryti????? sad.gif

as ir kaip keiciausi paskutini karta avatara,tai nesupratau kas darosi,nes nors ir istrindavau senaji,o ikeltadau nauja vistiek man senasis likdavo doh.gif Taip is daugelio bandymu man nepavyko pakeisti,bet po 2dienu jis kazkaip automatiskai pasikeite.Pastebejau,kad kartais labai letai kraunasi Supermamos puslapiai,gal todel visokiu problemu iskyla keiciant avatarus ar rasant zinutes
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2008 05 18, 22:34)
as ir kaip keiciausi paskutini karta avatara,tai nesupratau kas darosi,nes nors ir istrindavau senaji,o ikeltadau nauja vistiek man senasis likdavo doh.gif Taip is daugelio bandymu man nepavyko pakeisti,bet po 2dienu jis kazkaip automatiskai pasikeite.Pastebejau,kad kartais labai letai kraunasi Supermamos puslapiai,gal todel visokiu problemu iskyla keiciant avatarus ar rasant zinutes

tai man anksčiau irgi taip buvo su avatarais, bet palaukdavau, o šiandien nekantravau ir va likau be žinučių, rašau tik tas iš atminties sad.gif
Atsakyti
va jau žinau ką pridirbau, paspaudžiau keisdama avatarą stop executing scripsts on this page... nepagalvojau, kad apie šypsenėles eina kalba... ką dabar daryti???
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 19, 11:48)
va jau žinau ką pridirbau, paspaudžiau keisdama avatarą stop executing scripsts on this page... nepagalvojau, kad apie šypsenėles eina kalba... ką dabar daryti???

tai gal bandyk eit i mano nustatymu- forumo nustatymai - ir kad rodytu visus smailikus ir ttt reikia šalia padet varnelė, pabandyk gal pades? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 19, 12:30)
tai gal bandyk eit i mano nustatymu- forumo nustatymai - ir kad rodytu visus smailikus ir ttt reikia šalia padet varnelė, pabandyk gal pades? mirksiukas.gif

o juo ir rodo, uždėta pas mane "taip", čia kažkur kitur šuo pakastas sad.gif
Atsakyti
sveiki

o kur dingo 'paieška' iš viršutinės eilutės (ten kur 'nariai', 'galerija', 'favorites', 'dienoraščiai') ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2008 08 14, 21:01)
sveiki

o kur dingo 'paieška' iš viršutinės eilutės (ten kur 'nariai', 'galerija', 'favorites', 'dienoraščiai') ??? g.gif

Pas mane yra smile.gif Gal čia kokiam subforume to nėra? g.gif
Atsakyti
Parasiau ilga litanija i skyreli "Mamos kompiuteris" apie telefonu isklotines.Ir ji prapuole doh.gif Daugiau nezinau kur ieskoti informacijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2008 08 17, 21:52)
Parasiau ilga litanija i skyreli "Mamos kompiuteris" apie telefonu isklotines.Ir ji prapuole doh.gif Daugiau nezinau kur ieskoti informacijos verysad.gif

Tame skyrelyje veikia temų premoderacija. Kiekviena nauja tema turi būti patvirtinama moderatoriaus (šiuo atveju ten moderuoja AsIrTu).
Atsakyti