Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

taigi darbo pasiskirstymas po lygiai
Atsakyti
bajeristas jūs, tarakone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 05, 20:16)
nu tai sakau: rustė tegu patvirtina, ambrozija tegu ištrina, o mamulia galės gražint. Elementarus darbo pasiskirstymas.  4u.gif

Panašiai, kaip seime lotuliukas.gif Nu ok, einu paieškot ir patvirtint, jei ką, galiu ir per galvą gaut, kad ne į savo "smėlio dėžę" lendu hihihi.gif

tema
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 05, 23:50)
Panašiai, kaip seime  lotuliukas.gif Nu ok, einu paieškot ir patvirtint, jei ką, galiu ir per galvą gaut, kad ne į savo "smėlio dėžę" lendu hihihi.gif
tema

Dėkui, Ambrozija 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar visą laiką buvo kuriant temas mamos kompiuteryje, kad pirma turi patvirtint moderatorė? g.gif

nes kūriau destkopų temą vakar berots ar užvakar, aišku spaudžiau atsakyti, nežiūrėjau ką man ten išmetė, paskaiu ieškau nėra, galvojau gal kitką paspaudžiau sukūriau vėl ir tik tada pamačiau kad gali būt dviguba tema jau dabar blush2.gif

parašiau ten prie mamos kompiuteris esamai moderatorei, bet turbūt dar reikia laukt?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 19, 17:59)
Ar visą laiką buvo kuriant temas mamos kompiuteryje, kad pirma turi patvirtint moderatorė?  g.gif

nes kūriau destkopų temą vakar berots ar užvakar, aišku spaudžiau atsakyti, nežiūrėjau ką man ten išmetė, paskaiu ieškau nėra, galvojau gal kitką paspaudžiau sukūriau vėl ir tik tada pamačiau kad gali būt dviguba tema jau dabar  blush2.gif

parašiau ten prie mamos kompiuteris esamai moderatorei, bet turbūt dar reikia laukt?

http://www.supermama...?...281123&st=0
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 20, 13:54)

blink.gif ačiū . tai ką kelis kart žėjau ir nemačiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 22, 00:38)
blink.gif  ačiū . tai ką kelis kart žėjau ir nemačiau  doh.gif  doh.gif

Būna būna biggrin.gif Visad juk galima į až pasiklaust wink.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 14, 09:46)
Parasiau i reklama@supermama.lt,bet man niekas neatraso.Prasau padekit!As noriu susimoketi uz tema kuria paskelbiau skyrelyje"Internetines parduotuves".Laiske viska paaiskinau kuo prekiauciau irt.t.Kada sulauksiu atsakymo?

Iki siol nesulaukiu atsakymo.Nesuprantu,kodel kitos gali sekmingai prekiauti,o mano temos nepaskelbia.Paaiskinkite prasau nors.
Atsakyti
As norejau ,kad kas istrintu mano tema paskelbta skelbimuose vestuviu ,ir kur dingsta naujas skelbimas .Kai sukuriu ji man parodo ji po kiek laiko jis dingsta,kur jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 22, 10:18)
Būna būna  biggrin.gif Visad juk galima į až pasiklaust wink.gif

rašiau to skyrelio moderatorei, bet matyt nebuvo g.gif
Atsakyti
Sveiki, nežinau kur kreiptis, bandžiau rasti moderatorę, bet veltui. Praitą savaitę į Skelbimų temą - Paslaugos sukuriau naują temą - Nuotraukos kitaip, tačiau laukiu nesulaukiu, jos kaip nėra taip nėra. Būčiau dėkinga jei padėtumėte, gal ką blogai padariau, stengiausi dėti temą pagal nurodymus. 4u.gif

Jau radau, ups blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valdonė: 25 vasario 2008 - 10:31