QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 05, 20:16)
nu tai sakau: rustė tegu patvirtina, ambrozija tegu ištrina, o mamulia galės gražint. Elementarus darbo pasiskirstymas.
Panašiai, kaip seime Nu ok, einu paieškot ir patvirtint, jei ką, galiu ir per galvą gaut, kad ne į savo "smėlio dėžę" lendu
tema
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 05, 23:50)
Panašiai, kaip seime Nu ok, einu paieškot ir patvirtint, jei ką, galiu ir per galvą gaut, kad ne į savo "smėlio dėžę" lendu
tema
tema
Dėkui, Ambrozija
Ar visą laiką buvo kuriant temas mamos kompiuteryje, kad pirma turi patvirtint moderatorė?
nes kūriau destkopų temą vakar berots ar užvakar, aišku spaudžiau atsakyti, nežiūrėjau ką man ten išmetė, paskaiu ieškau nėra, galvojau gal kitką paspaudžiau sukūriau vėl ir tik tada pamačiau kad gali būt dviguba tema jau dabar
parašiau ten prie mamos kompiuteris esamai moderatorei, bet turbūt dar reikia laukt?
nes kūriau destkopų temą vakar berots ar užvakar, aišku spaudžiau atsakyti, nežiūrėjau ką man ten išmetė, paskaiu ieškau nėra, galvojau gal kitką paspaudžiau sukūriau vėl ir tik tada pamačiau kad gali būt dviguba tema jau dabar
parašiau ten prie mamos kompiuteris esamai moderatorei, bet turbūt dar reikia laukt?
QUOTE(grange @ 2008 02 19, 17:59)
Ar visą laiką buvo kuriant temas mamos kompiuteryje, kad pirma turi patvirtint moderatorė?
http://www.supermama...?...281123&st=0
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 20, 13:54)
ačiū . tai ką kelis kart žėjau ir nemačiau
QUOTE(grange @ 2008 02 22, 00:38)
ačiū . tai ką kelis kart žėjau ir nemačiau
Būna būna Visad juk galima į až pasiklaust
QUOTE(foje @ 2008 01 14, 09:46)
Parasiau i reklama@supermama.lt,bet man niekas neatraso.Prasau padekit!As noriu susimoketi uz tema kuria paskelbiau skyrelyje"Internetines parduotuves".Laiske viska paaiskinau kuo prekiauciau irt.t.Kada sulauksiu atsakymo?
Iki siol nesulaukiu atsakymo.Nesuprantu,kodel kitos gali sekmingai prekiauti,o mano temos nepaskelbia.Paaiskinkite prasau nors.
As norejau ,kad kas istrintu mano tema paskelbta skelbimuose vestuviu ,ir kur dingsta naujas skelbimas .Kai sukuriu ji man parodo ji po kiek laiko jis dingsta,kur jis
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 22, 10:18)
rašiau to skyrelio moderatorei, bet matyt nebuvo
Sveiki, nežinau kur kreiptis, bandžiau rasti moderatorę, bet veltui. Praitą savaitę į Skelbimų temą - Paslaugos sukuriau naują temą - Nuotraukos kitaip, tačiau laukiu nesulaukiu, jos kaip nėra taip nėra. Būčiau dėkinga jei padėtumėte, gal ką blogai padariau, stengiausi dėti temą pagal nurodymus.
Jau radau, ups
Jau radau, ups