Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

Laba diena 4u.gif Nenoriu įkyrėti, bet prieš porą dienelių paskelbiau temą skelbimuose-rankdarbiuose "Dekoruoti daiktai namų interjerui" (atrodo taip g.gif , jau spėjau primiršti blush2.gif ), bet iki šiol dar jos nematau...
O jeigu tema nepatvirtinama, ar dalyviams apie tai pranešama? ax.gif Jeigu taip, tai ramiai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 25 sausio 2008 - 13:24
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 25, 13:23)
Laba diena  4u.gif  Nenoriu įkyrėti, bet prieš porą dienelių paskelbiau temą skelbimuose-rankdarbiuose "Dekoruoti daiktai namų interjerui" (atrodo taip  g.gif , jau spėjau primiršti  blush2.gif ), bet iki šiol dar jos nematau...
O jeigu tema nepatvirtinama, ar dalyviams apie tai pranešama?  ax.gif  Jeigu taip, tai ramiai laukiu  biggrin.gif

Nemanau,kad praneša.Dar nė karto negavau atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kaip tada žinoti ar laukt, ar jau aiškintis kodėl nepaskelbė? g.gif Nu palaukt 3 dienas ir skelbt aliarmą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 25, 14:22)
Tai kaip tada žinoti ar laukt, ar jau aiškintis kodėl nepaskelbė?  g.gif  Nu palaukt 3 dienas ir skelbt aliarmą  lotuliukas.gif

Jūsų tema jau yra,
aš pavaduoju Ambroziją, ir ne viską spėju sužiūrėti smile.gif

štai jūsų tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2008 01 24, 17:57)
skelbimu skyrelyje, kur apie ieskomas ir siulomas aukles paskelbiu tema (lietuviskomis raidemis  biggrin.gif  ) tema buna momentaliai istrinta  ax.gif  kodel?  4u.gif

TIkrai LT kalba? Kažkaip man nesimato g.gif "ieskome valandines aukles, Garliavoje".
Ir antra, mano paraše aiškiai buvo parašyta, kad nebūsiu forume, vadinas, ir temų niekas netvirtina.
Atsakyti
Ką daryti jei bandau skelbti temas skyrelyje Maža supermamų valstybė ir jų nepatvirtina, nors po kiek laiko kitas žmogus tokią pačią atidaro ir patvirtina. Dingo dabar mano ką tik sukurta tema Avatarų paieškos. Viskas kaip priklauso ir LT raidėm ir viskas lyg ir gerai. Kur ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 02 vasario 2008 - 20:55
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 02, 20:54)
Ką daryti jei bandau skelbti temas skyrelyje Maža supermamų valstybė ir jų nepatvirtina, nors po kiek laiko kitas žmogus tokią pačią atidaro ir patvirtina. Dingo dabar mano ką tik sukurta tema Avatarų paieškos. Viskas kaip priklauso ir LT raidėm ir viskas lyg ir gerai.  Kur ji?

Šios temos reikėjo? g.gif

Jei temos dubliuojasi ar netinkama pagal forumą, tokia naujai sukurta tema ištrinama.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 03, 13:38)
Šios temos reikėjo? g.gif

Jei temos dubliuojasi ar netinkama pagal forumą, tokia naujai sukurta tema ištrinama.

ne ne šitos. mano visiškai kitokia,mano tokia: ieškome kitam žmogui avataro kai jis pasako kokia tema nori. mirksiukas.gif Ji tikrai nesidubliavo. Ir mano seniau kurtos kitos temos, kai pasibaigdavo nesidubliuodavo. Tik kai pamatydavo kiti kad KAŽKODĖL nepatvirtino sukurdavo patys. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 03 vasario 2008 - 17:18
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 03, 17:18)
ne ne šitos. mano visiškai kitokia,mano tokia: ieškome kitam žmogui avataro kai jis pasako kokia tema nori.  mirksiukas.gif  Ji tikrai nesidubliavo. Ir mano seniau kurtos kitos temos, kai pasibaigdavo nesidubliuodavo.  Tik kai pamatydavo kiti kad KAŽKODĖL nepatvirtino sukurdavo patys.  g.gif

Radau net 8 naujas temas, sukurtas vien apie avatarus ohmy.gif Tai jau neužtenka šios vienos temos?

http://www.supermama...?...=272470&hl=
Atsakyti
tačiau šios temos kita funkcija - oje rodomi patikę avatarai. mes norėtume temos, kurioje nariui parašius kokia tema avataro nori, kiti jį padėtų susirasti ne forume, o kituose saituose. tokio temos tikrai nėra ir ji su niekuo nesidubliuotų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 03, 17:58)
tačiau šios temos kita funkcija - oje rodomi patikę avatarai. mes norėtume temos, kurioje nariui parašius kokia tema avataro nori, kiti jį padėtų susirasti ne forume, o kituose saituose. tokio temos tikrai nėra ir ji su niekuo nesidubliuotų rolleyes.gif

PAGALIAU PAGALIAU clap.gif kažkas man padėjo paaiškint, nes manęs nesuprato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 03 vasario 2008 - 20:16
O tai atsiras minėtoji tema, ar ne? mastau.gif Būtų tikrai smagu tokią turėt rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti