Laba diena Nenoriu įkyrėti, bet prieš porą dienelių paskelbiau temą skelbimuose-rankdarbiuose "Dekoruoti daiktai namų interjerui" (atrodo taip , jau spėjau primiršti ), bet iki šiol dar jos nematau...
O jeigu tema nepatvirtinama, ar dalyviams apie tai pranešama? Jeigu taip, tai ramiai laukiu
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 25, 13:23)
Laba diena Nenoriu įkyrėti, bet prieš porą dienelių paskelbiau temą skelbimuose-rankdarbiuose "Dekoruoti daiktai namų interjerui" (atrodo taip , jau spėjau primiršti ), bet iki šiol dar jos nematau...
O jeigu tema nepatvirtinama, ar dalyviams apie tai pranešama? Jeigu taip, tai ramiai laukiu
Nemanau,kad praneša.Dar nė karto negavau atsakymo
Tai kaip tada žinoti ar laukt, ar jau aiškintis kodėl nepaskelbė? Nu palaukt 3 dienas ir skelbt aliarmą
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 25, 14:22)
Tai kaip tada žinoti ar laukt, ar jau aiškintis kodėl nepaskelbė? Nu palaukt 3 dienas ir skelbt aliarmą
Jūsų tema jau yra,
aš pavaduoju Ambroziją, ir ne viską spėju sužiūrėti
štai jūsų tema
QUOTE(-MŠ- @ 2008 01 24, 17:57)
skelbimu skyrelyje, kur apie ieskomas ir siulomas aukles paskelbiu tema (lietuviskomis raidemis ) tema buna momentaliai istrinta kodel?
TIkrai LT kalba? Kažkaip man nesimato "ieskome valandines aukles, Garliavoje".
Ir antra, mano paraše aiškiai buvo parašyta, kad nebūsiu forume, vadinas, ir temų niekas netvirtina.
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 02, 20:54)
Ką daryti jei bandau skelbti temas skyrelyje Maža supermamų valstybė ir jų nepatvirtina, nors po kiek laiko kitas žmogus tokią pačią atidaro ir patvirtina. Dingo dabar mano ką tik sukurta tema Avatarų paieškos. Viskas kaip priklauso ir LT raidėm ir viskas lyg ir gerai. Kur ji?
Šios temos reikėjo?
Jei temos dubliuojasi ar netinkama pagal forumą, tokia naujai sukurta tema ištrinama.
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 03, 13:38)
Šios temos reikėjo?
Jei temos dubliuojasi ar netinkama pagal forumą, tokia naujai sukurta tema ištrinama.
ne ne šitos. mano visiškai kitokia,mano tokia: ieškome kitam žmogui avataro kai jis pasako kokia tema nori. Ji tikrai nesidubliavo. Ir mano seniau kurtos kitos temos, kai pasibaigdavo nesidubliuodavo. Tik kai pamatydavo kiti kad KAŽKODĖL nepatvirtino sukurdavo patys.
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 03, 17:18)
ne ne šitos. mano visiškai kitokia,mano tokia: ieškome kitam žmogui avataro kai jis pasako kokia tema nori. Ji tikrai nesidubliavo. Ir mano seniau kurtos kitos temos, kai pasibaigdavo nesidubliuodavo. Tik kai pamatydavo kiti kad KAŽKODĖL nepatvirtino sukurdavo patys.
Radau net 8 naujas temas, sukurtas vien apie avatarus Tai jau neužtenka šios vienos temos?
http://www.supermama...?...=272470&hl=
QUOTE(insi @ 2008 02 03, 17:58)
tačiau šios temos kita funkcija - oje rodomi patikę avatarai. mes norėtume temos, kurioje nariui parašius kokia tema avataro nori, kiti jį padėtų susirasti ne forume, o kituose saituose. tokio temos tikrai nėra ir ji su niekuo nesidubliuotų
PAGALIAU PAGALIAU kažkas man padėjo paaiškint, nes manęs nesuprato...