Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 25, 13:43)
o aš gavau atsakymą iš tos temos autorės, bet dėl korektiškumo necituosiu, tik perfrazuosiu: jos teigimu, tema atidaryta senai, bet del didelio darbo ji kelis mėnesius neturėjo laiko jos iskelti aukstyn. na kaip as suprantu, tai patvirtintu mano teigima, kad tema sukurta 2010 03 wink.gif

todėl beveik po dviejų metų ją iškėlė klientė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 25 birželio 2010 - 13:51
QUOTE(zinulė @ 2010 06 25, 14:47)
Tai gal reikėjo konkrečiai paklausti, kada ji tą temą sukūrė, nes dabar vėl spėliosit.

o galiu patvirtinti, nes atsake dar karta, sukurta tema 2010 03 03, va taip va, gerbiamosios moderatores mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau rašiau, kad temos autorės žinutė iš jos antros temos buvo ištrinta 2010.03.03, nes tai buvo tik smailas, tai ji turbūt vadina iškėlimu, o pati tema buvo, kaip ir autorė rašė, sukurta seniai
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 25, 13:47)
Taip, prisipažįstu klystanti. Kaip ir bet kuris žmogus.
Bet tokie kaltinimai, kuriuos čia parašėte yra labai klaidingi ir tai jums paaiškinta.
Koks tikslas? Sau išsiaiškinti ir neklaidinti kitų nežinant.

Rasma, o kur aš jus kaltinu? 4u.gif net žodžio apie tai nebuvo, kažkodėl tai priimate asmeniškai...... g.gif

forumas yra viešas ir tiesiog vyko/sta vieša diskusija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 25, 13:48)
o galiu patvirtinti, nes atsake dar karta, sukurta tema 2010 03 03, va taip va, gerbiamosios moderatores  mirksiukas.gif

sukurta ar iškelta?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 14:50)
aš jau rašiau, kad temos autorės žinutė iš jos antros temos buvo ištrinta 2010.03.03, nes tai buvo tik smailas, tai ji turbūt vadina iškėlimu, o pati tema buvo, kaip ir autorė rašė, sukurta seniai

o man autore rase, kad tema sukurta 03 men, ir ji pati dabar aiskinsis, kodel pakeista data wink.gif

na čia nieko asmenisko sioje zinuteje, todel pacituosiu, del visu aiskumo :
"Antroji mano tema buvo patvirtinta 2010 03 03. Bet aš buvau padarius klaidą - įdėjau nuotodą į seną temą. Ją vakar ištrynė ir vat keistai pakeitė datą - paliko pirmosios temos datą. Esiu dabar pas medoratprę pasiaiškiti."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kondračiukas: 25 birželio 2010 - 13:53
GĖDA....... doh.gif Nežinau kuri čia taip padarė moderatorė (ji viena ir žino tik), bet galėtų atsiprašyti visų moderatorių, ant kurių krenta šešėlis........ 4u.gif

nes tiesiog buvo dangstoma ir mėtomos pėdos, bandant įrodyti, kad mes neteisios.... Apart pasakius tiesą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 25 birželio 2010 - 13:58
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 25, 14:40)
šios temos pirmą žinutė buvo mano pačios rašyta, kuri dabar yra kaip 4a žinutė, o pirmos trys yra atkeltos sujungiat iš kitų temų, kad butų viskas vienoje vietoje.

Taip, kai sujungi temas, taip ir būna.
QUOTE(SDG @ 2010 06 25, 14:43)
Tai turbūt tik šiame forume neleidžia trinti pirmos žinutės, o šiaip tikrai leidžia... išbandyta prie nepilną minutę... aišku kitame forume  cool.gif

Neleidžia.
Galiu koreguoti, bet data dėl to nesikeičia.

Kaip rašė šio forumo dalyvis TMxs (nuoroda čia: http://www.supermama...?...9208&st=24), tai gal vertėtų padaryti tą patį prieš teigiant: "Svetainės apaioje yra parasytas sio forumo projekto pavadinimas Invision Power Board tai mokama forumo sistema. ja as vakar passisiunciau internetu butent del siosp priezasties ismeginti , tik tikrai galiu patikint kad moderatoriai tokiu funciju neturi".

Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 25, 14:50)
Rasma, o kur aš jus kaltinu?    4u.gif  net žodžio apie tai nebuvo, kažkodėl tai priimate asmeniškai......  g.gif

Jūs kaltinate 'moderatores', o aš juk irgi turiu šį statusą, todėl ir priimu asmeniškai. Nes žinau kas įmanoma padaryti forume ir kas ne.
Atsakyti
Tai jau dabar žinutės neturi reikšmės... galbūt tikrai šiame forume trinti negalima. Nesiginčiju.
Bet pačios temos autorės atsakymas viską pasako ir įrodo, kad temas tvirtina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 25, 14:00)

Jūs kaltinate 'moderatores', o aš juk irgi turiu šį statusą, todėl ir priimu asmeniškai. Nes žinau kas įmanoma padaryti forume ir kas ne.

na taip ax.gif teisi smile.gif

et, pribaigėm va temą savo "teismais" biggrin.gif

manau kad viskas taip ir liks, kiekvienas su savo tiesa smile.gif Bet tai natūralu.... vieša vieta, viešos nuomonės smile.gif viešas teismas smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti
Na tai kai pati temos autorė išsiaiškins kaip jai čia taip su tom temom gavosi ir kas tai padarė, tai tada ir parašys, arba jūs parašysit.

Moderatoriams naujas temas "Paslaugų" skyrelyje (buvo ir yra) draudžiama tvirtinti ir išvis nežinau moderatorės, kuri tvarkytų "Paslaugų" skyrelį. Nebent temos autorė kreipėsi į pačią Forumo Administraciją.
Atvirai pasakius - neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti