Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Borzika @ 2010 06 25, 12:31)
Forget, Taisyklėse dėl temų patvirtinimo parašyta, kad:
• temoje kainos gali būti;
• kainų negali būti galerijoje ir paraše esančioje darbelių galerijoje.

Ačiū, taip ir supratau. Tiesiog kitos narės suklaidino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 25, 11:15)
oooo, tai dar įdomiau.... blink.gif  nes aš tiksliai žinau, kad ji baigėsi pas ją, vadinasi..... kažkas tada pratrynė visai visas žinutes. Neblogai, tai ir aš visai taip norėčiau. Jau pas mane 46 psl, jau greitai pabaiga nusimato, tai va kas nors galetu visus 40 psl pratrinti ir nereiktų naujų atidarinėti. logiška lotuliukas.gif

tai senoji tema ir liko, ji jau uždaryta.
o jūs įsitikinus, kad žinutės pratrintos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 12:36)
tai senoji tema ir liko, ji jau uždaryta.
o jūs įsitikinus, kad žinutės pratrintos?  smile.gif

tai jus man paaiskinkite kaip taip gali buti, kad tema antroji tema uzvesta 2008 metais, o pirma zinute parasyta 2010 06 23 ??? tai ka, ji tiek laiko buvo nenaudojama ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 25, 11:43)
tai ka, ji tiek laiko buvo nenaudojama ar kaip?

taip išeina 4u.gif o kodėl ji vienu metu turėjo dvi temas, neklauskit, tas buvo seniai ir kodėl yra taip, kaip yra, aš negaliu atsakyt 4u.gif
todėl neskleiskit kalbų, kad kuriamos naujos temos Paslaugų skyrelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 12:50)
taip išeina  4u.gif o kodėl ji vienu metu turėjo dvi temas, neklauskit, tas buvo seniai ir kodėl yra taip, kaip yra, aš negaliu atsakyt  4u.gif
todėl neskleiskit kalbų, kad kuriamos naujos temos Paslaugų skyrelyje  smile.gif

bet čia tikrai nėra taip , kaip norima parodyti... kažkas kažką padarė, o dabar neva "buvo senai ir neteisybė" biggrin.gif na man keista ir tiek. ir ta tema nenaudojama tikrai nebuvo tiek laiko wink.gif žodžiu, tikrai gal man reikia va moderatorės paprašyti, kad mano kelias žinutes temoje pratrintų, nes kai kas ten parašęs tik po kokį vieną žodį ar po balionėlį.
Atsakyti
Tema taip ilgai nenaudojama būti negalėjo, nes 3 mėn neaktyvios temos trinamos automatiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 25, 11:59)
bet čia tikrai nėra taip , kaip norima parodyti... kažkas kažką padarė, o dabar neva "buvo senai ir neteisybė"  biggrin.gif  na man keista ir tiek. ir ta tema nenaudojama tikrai nebuvo tiek laiko wink.gif žodžiu, tikrai gal man reikia va moderatorės paprašyti, kad mano kelias žinutes temoje pratrintų, nes kai kas ten parašęs tik po kokį vieną žodį ar po balionėlį.

kodėl nėra?
gal nėra taip, kaip jūs bandot parodyt biggrin.gif
kodėl keista? narė užsivedė dvi temas, tik vieną turėjo atsargai. Taip irgi galėjo būt ax.gif
peržiūrėjau Vailingo žinutes, tik viena jos rašyta žinutė ištrinta iš jos "naujos" temos ir tai buvo tik smailas, kuriuo iškelta tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 06 25, 12:12)
Tema taip ilgai nenaudojama būti negalėjo, nes 3 mėn neaktyvios temos trinamos automatiškai  g.gif

tai čia Rankdarbių skyrelyje smile.gif
mes kalbam apie Paslaugų skyrelį 4u.gif
Atsakyti
Aha, atsiprašau, nepažiūrėjau.

Iš šiaip nepulkit, merginos Vitulkos, ji negali atsakyti kas ir kodėl buvo prieš 2 metus...
Ir dar manau, jei jūs turėtumėt patvirtintą seną temą irgi pasinaudotumėt bet kuri.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 06 25, 12:19)
Norėčiau paklausti. turiu rankdarbių temą. Ar galima žmogui paklausus joje parašyti gaminio kainą? Nes kiek skaičiau taisykles tai niekur nedraudžia, o iš diskusijos suprantu kad ne. esu kovo mėnesį parašius, kad mano gaminiai kainuoja tiek ir tiek, visi vienodai, tai klaida ar ne  g.gif  Ištrinti jau negaliu, nes sena žinutė.
Papildyta:
Kiek supratau iš Niktės žinutės, tai galima paprašyti, kad moderatorė pratrintų plepalus ir visokius balionėlius ir kavų gėrimus. Manau labai logiška. Nes kitur vien plepalai visai nesusiją su gaminiais...

Pačioje temoje galima ir kainas, ir akcijas, ir kontaktus ir užsakymus ir t.t. Visa tai galima temoje, bet ne paraše. mirksiukas.gif
Plepalus galima pratrinti tik rankdarbių subforume, bet ne paslaugų 4u.gif

QUOTE(Forget @ 2010 06 25, 13:12)
Tema taip ilgai nenaudojama būti negalėjo, nes 3 mėn neaktyvios temos trinamos automatiškai  g.gif

ši taisyklė galioja tik rankdarbiams, bet ne paslaugoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 06 25, 12:28)
Aha, atsiprašau, nepažiūrėjau.

Iš šiaip nepulkit, merginos Vitulkos, ji negali atsakyti kas ir kodėl buvo prieš 2 metus...
Ir dar manau, jei jūs turėtumėt patvirtintą seną temą irgi pasinaudotumėt bet kuri.

aš nesijaučiu puolama, bet ačiūūūū user posted image
aš suprantu, kad narės nori aiškumo, bet nereik varyt į vienus vartus, neturint konkrečių argumentų ax.gif
Atsakyti
mano atmintis arba labai labai šlubuoja arba kažkas ne taip...... astrologinė tema tikrai buvo atidaryta naujai, dar datą mačiau šviežią sukūrimo vakar ar užvakar, kai buvo kalba apie ją smile.gif Kažkuri moderatorė pakeitė pirmą žinutę nukopijavus iš senosios temos..... todėl vietoj 2010 atsirado 2008 4u.gif
negražu, oij negražu........

negaliu garantuoti, nieko nekaltinu, bet esu 99 proc tikra....... nes prieš akis tą data "2010" tikrai matau biggrin.gif
viliuos kad tikrai yra tas 1 proc, kai nuo darbu man paciai akys apraibo smile.gif todel tai yra tik siaip pamastymas viesas smile.gif

p.s. kiek aš suprantu, pasibaigus temai nauja gali but atidaroma, kaip tesinys, tai cia nieko tokio, bet jei yra jau taip meluojama ir keiciama viskas tik del akiu tai jau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 25 birželio 2010 - 13:06
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 25, 13:58)

negaliu garantuoti, nieko nekaltinu, bet esu 99 proc tikra.......  nes prieš akis tą data "2010" tikrai matau  biggrin.gif
viliuos kad tikrai yra tas 1 proc, kai nuo darbu man paciai akys apraibo smile.gif  todel tai yra tik siaip pamastymas viesas smile.gif

aš ir garantuoti negaliu, bet kai pirma kart paziurejau i tema, man pasirode, kad tema sukurta 2010 03 ..... g.gif bet irgi ne 100 proc...
Atsakyti