Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 24, 21:35)
ar aš klystu, ar net iš čia dingsta nepalankūs pasisakymai apie naujų temų atidarymą....? g.gif  na lyg ir skaičiau šiandien, o antrą kartą pažiūrėjau - nėra...... nesuprantu...... schmoll.gif  aš ir juk pastebėjau, kad paslugų skyrelyje atsirado nauja tema... Kaip čia taip????? g.gif

neklysti 4u.gif buvo, ir mano atsakymas ištrintas į tą postą. labai ne "į temą" matyt buvo......
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 24, 22:54)
neklysti  4u.gif  buvo, ir mano atsakymas ištrintas į tą postą. labai ne "į temą" matyt buvo......
  biggrin.gif

.... na nieko sau blink.gif o tai kaip tokius bajerius tada moderatoriai pakomentuos???
Atsakyti
jei žinutės ne i temą, jos ištrinamos, kokio dar reik komentaro? g.gif
nesistebėkit, jei šitas ištrins, jos irgi ne į temą.

Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 24, 22:35)
ar aš klystu, ar net iš čia dingsta nepalankūs pasisakymai apie naujų temų atidarymą....? g.gif  na lyg ir skaičiau šiandien, o antrą kartą pažiūrėjau - nėra...... nesuprantu...... schmoll.gif  aš ir juk pastebėjau, kad paslugų skyrelyje atsirado nauja tema... Kaip čia taip????? g.gif

Tikrai taip, vakar parašiau pastebėjimą, kad atsirado nauja tema ir ta mano žinutė labai greitai dingo schmoll.gif

Gal nepatiko, jog parašiau, kad atsidarė nauja tema paslaugose turint pažinčių su moderatore... Man juk ne gaila, kad atsidarė tema, bet kodėl vienai galima, o kitoms ne??
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 24, 22:54)
neklysti  4u.gif  buvo, ir mano atsakymas ištrintas į tą postą. labai ne "į temą" matyt buvo......
  biggrin.gif

Net nespėjau pastebėti, kad buvo ir dar kieno nors parašyta blink.gif Na labai įdomiai čia tos taisyklės galioja...
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 24, 23:17)
jei žinutės ne i temą, jos ištrinamos, kokio dar reik komentaro?  g.gif

Gerb.moderatore, o kodėl jos ne į temą? Juk rašoma apie tai, kad vienoms dingsta stebuklingai temos, neva jos nesilaiko taisyklių ir Supermama netvirtins tokių temų, o štai viena ima ir atsiranda... Tai kodėl vienoms tokios taisyklės, o kitoms kitokios? ... Na paaiškinkite tiesiai šviesiai kodėl taip vyksta, bus visoms aišku ir atšoksim nuo jūsų galvų unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 24, 23:17)
jei žinutės ne i temą, jos ištrinamos, kokio dar reik komentaro?  g.gif

čia tikrai viskas į temą . Nes kalbama apie temų dingimą ir naujų atidarinėjimą. Žinoma, galima sukurti naują temą apie paslaugų skyrelį, tačiau buvau kartą bandžiusi, bet niekas nesiteikė patvirtinti..... rolleyes.gif
Atsakyti
parašykit man į AŽ arba čia kokia nauja tema atsirado Paslaugų skyrelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 12:02)
parašykit man į AŽ arba čia  kokia nauja tema atsirado Paslaugų skyrelyje  ax.gif

Vailingo apie horoskopu sudarymą. Jau antroji jos tema. Žinoma, mes čia rašom ne dėl to , kad jai kenkti, bet kažkaip norėtūsi aiškumo.
Atsakyti
tai kad tema užvesta 2008.10.22 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 25, 12:13)
tai kad tema užvesta 2008.10.22  smile.gif

oooo, tai dar įdomiau.... blink.gif nes aš tiksliai žinau, kad ji baigėsi pas ją, vadinasi..... kažkas tada pratrynė visai visas žinutes. Neblogai, tai ir aš visai taip norėčiau. Jau pas mane 46 psl, jau greitai pabaiga nusimato, tai va kas nors galetu visus 40 psl pratrinti ir nereiktų naujų atidarinėti. logiška lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti. turiu rankdarbių temą. Ar galima žmogui paklausus joje parašyti gaminio kainą? Nes kiek skaičiau taisykles tai niekur nedraudžia, o iš diskusijos suprantu kad ne. esu kovo mėnesį parašius, kad mano gaminiai kainuoja tiek ir tiek, visi vienodai, tai klaida ar ne g.gif Ištrinti jau negaliu, nes sena žinutė.
Papildyta:
QUOTE(kondračiukas @ 2010 06 25, 12:15)
oooo, tai dar įdomiau.... blink.gif  nes aš tiksliai žinau, kad ji baigėsi pas ją, vadinasi..... kažkas tada pratrynė visai visas žinutes. Neblogai, tai ir aš visai taip norėčiau. Jau pas mane 46 psl, jau greitai pabaiga nusimato, tai va kas nors galetu visus 40 psl pratrinti ir nereiktų naujų atidarinėti. logiška lotuliukas.gif

Kiek supratau iš Niktės žinutės, tai galima paprašyti, kad moderatorė pratrintų plepalus ir visokius balionėlius ir kavų gėrimus. Manau labai logiška. Nes kitur vien plepalai visai nesusiją su gaminiais...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 06 25, 12:19)

Kiek supratau iš Niktės žinutės, tai galima paprašyti, kad moderatorė pratrintų plepalus ir visokius balionėlius ir kavų gėrimus. Manau labai logiška. Nes kitur vien plepalai visai nesusiją su gaminiais...

na taip, gerai būtų, kad tuos spam'us pratrintu. bet kas liecia ta "naujai atidaryta" tema, tai ten teliko tik pirmoji žinutė biggrin.gif
Atsakyti
Forget, Taisyklėse dėl temų patvirtinimo parašyta, kad:
• temoje kainos gali būti;
• kainų negali būti galerijoje ir paraše esančioje darbelių galerijoje.
Atsakyti