Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Rasma @ 2010 06 09, 13:16)
Keistoka būtų, jei aš pas Jus į svečius ateičiau su drauge ir leisčiau jai pas jus elgtis ir daryti ką nori.

Nematau nieko išskirtinai keisto jei einat pas pažįstamus (na sm - "pažįstama" juk, juk ne autopilotu diena iš dienos tie patys žmonės čia užsuka).
Normaliai sulaukę svečių šeimininkai patys pasako - "jauskitės kaip namie" ;] O nuo kažko su kuo kartu atėjo "leidimo" niekas sienom lipt nepradės, niekas to nedaro. Kad turės padrąsinimą jausti laisvai, t.y. nesuvaržytai ir natūraliai - jokia čia ne tragedija. Nebent kažkam smagu kai pas juos atėję žmonės jaučiasi įtemptai, kad tik kokių "svetimų namų" taisyklių nesulaužyt. Bet čia jau labiau apie kokią itin priekabią anytą pas kurią eit būtina, nors gal ir nesinori, o ne apie draugus. Arba apie mėgstantį pašokdinti darbdavį, nuo kurio niekur nedingsi ir kuriam tu pats su savo poreikiais nė kiek nerūpi.
Atsakyti
Nius bet zinokit kaip bebutu gaila, kai sm'e kuo toliau , tuo daugiau nesusipratimu, tuo labiau kiti forumai tarpsta.Tad verta savininkams ir administracijai pagaliau susiimti ir priimti sprendima, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 06 09, 17:10)
Nius bet zinokit kaip bebutu gaila, kai sm'e kuo toliau , tuo daugiau nesusipratimu, tuo labiau kiti forumai tarpsta.Tad verta savininkams ir administracijai pagaliau susiimti ir priimti sprendima,  4u.gif

panasiai norejau pasakyti....

Cia administracija visai negerbia savo nariu, mano, kad jau tapo number one Lietuvoje ir uzmigo ant lauru...... Pradzioj man buvo pikta, dabar tik gaila, sekmingai pradedu bendrauti tiesiog kituose forumuose.... ir kaip matau, tai ne tik mano vienos toks poziuris...... kokia ateitis laukia SM ? ogi jokia... liks tik nebyli administracija ir kokie plepalu skyreliai apie nieka....

Labai gerbiu moderatoriu darba, vien ju deka ir dar gyva viskas, nes tik jie ir bendrauja su mumis, o tuo tarpu visi ten savininkai , supermamos ar superteciai, nezinau.... (nes ju tiesiog "nera" ) apsvainikave net nekreipia demesio i narius. Liudnoka ateitis laukia viso sito.... O gal net ne " heppy end" .... Viskas kas gera, kazkada baigiasi. Gana daug metu SM buvo tikrai SUPER, gaila, dabar to pasakyti jau nebegaliu....

kaip ten bebutu, dziaugiuosi kas dar yra, kol dar turiu ka turiu smile.gif Tik liudna, kad viskas eina ne ta linkme..... visos taisykles, grieztumas, rasai kita kart sakini ir galvoji ar gali ji rasyti......
Atsakyti
žinokit jau juokas ima iki negalėjimo biggrin.gif

juo toliau, juo tikrai darosi stebuklai doh.gif

Mielos moderatorės, ar GALITE prieš uždarant temą pranešti KAS blogai????????
Kalbu apie savo rankdarbių temą, kuri sėkmingai gyvavo keletą metų smile.gif

pastaruoju metu forumas virsta į kažkokią koncentracijos stovyklą, kur nori tart žodį - reikia bijot, nes gali gaut į skurą ir įkalintas iki gyvos galvos, atskirtas nuo visuomenės biggrin.gif

taip, kainų minėta, skelbti negalima, NESKELBIU, nei temoje, nei nuorodoje albume.... Beje albumą šitą kažkuri moderatorė man sakė, kad GALIMAS paraše, tai paaiškinkit, man, blondinei, kur dabar klaidą padariau??????

Kaip tikrai senbuvė, tikiuosi pagarbos ir paaiškinimų smile.gif

Nepykite, jei jau keičiate savo taisykles kada šauna į galvą, aš tikrai nespėju jų susekti.... Vieną dieną galima, kita nebe.... doh.gif

Tikrai jaučiuosi kaip kokia šiukšlė, teršianti forumą, tiesiog išmetama lauk be jokios pagarbos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 15 birželio 2010 - 10:15
Rudaake, nekelkite audros vandens stiklinėje.

Jūsų parašas tvarkingas? Atitinka visus taisyklių reikalavimus?

Kas ir kada jums suteikė teisę foto paslaugas reklamuot (nemokamai)?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 06 15, 12:56)

Tai leiskite, skelbsiu mokamai smile.gif bet kaip bebūtų keista, niekas jau daugiau nei metai ir prašant neleidžia smile.gif

Ištryniau aš tuos albumus iš ten, nes ko tai visai prie papuošalų aš jų nesiejau (prisipažinsiu, net pamiršus buvau, nes jie gerokai žemiau atvėrus albumą.....). Du metus buvo galima, ne kartą buvo peržiūrėta ne vienos moderatorės ir volia, nebe smile.gif

Kaip suprantu dabar jau ir rankdarbių temos nebeturėsiu.... Kurią turėjau bene keturi metai verysad.gif

O jūs nemanote, kad taktiška būtų įspėti prieš imantis tokių veiksmų? Arba imkite ištrinkite parašą, kam temas uždarinėti????

Gal geriau sutelkite griežta kontrolę ten , kur tikrai reikia, o ne persekiokite senus dalyvius, kurie sąžiningai dalyvauja, bendrauja ir dar naudos suteikia kažkam....
Kokia aibė yra visokių aferisčių, kasdien juodasis sąrašas tik pildosi, pildosi... Matomai forumas tokiems nariams ir liks priimtinas ir dar pasipelno iš to....
Atsakyti
o kokia prasmė turėti temą mokamai? mokėsi nemažus pinigus už tą temą o ateis koks pašalinis žmogus ir pasiskelbs toj temoj nemokamai, tuomet mokėsi ne tik už save bet ir už kitus, tai kam švaistyti pinigus bereikalo, juk čia nėra tvarkos visiškai schmoll.gif

bet kas keisčiausia, kad vienur rašai ir klausi dėl naujos temos paskelbimo tai atrašo kad naujos temos nebus tvirtinamos iki kitų metų, o kitur rašai tai atrašo, rašykit motyvacinį laišką kodėl ši tema naudinga forumui kad būtų paskelbiama. Tai dabar pasimetusi, ar verta vargti ir prašyti naujos temos paskelbimo,jei išvis jos netvirtins verysad.gif
Ruddaki tavo situacija tai nepavydėtina verysad.gif tiek laiko esi ištikima šiam forumui ir še tau padaryta: temą ištrinta dėl kažkokios smulkios klaidos verysad.gif nu baisu ką ir besakyti, kur ritasi šis forumas unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanli: 15 birželio 2010 - 22:41
QUOTE(sanli @ 2010 06 15, 22:28)
o kokia prasmė turėti temą mokamai? mokėsi nemažus pinigus už tą temą o ateis koks pašalinis žmogus ir pasiskelbs toj temoj nemokamai, tuomet mokėsi ne tik už save bet ir už kitus, tai kam švaistyti pinigus bereikalo, juk čia nėra tvarkos visiškai schmoll.gif

Ruddaki tavo situacija tai nepavydėtina verysad.gif tiek laiko esi ištikima šiam forumui ir še tau padaryta: temą ištrinta dėl kažkokios smulkios klaidos verysad.gif nu baisu ką ir besakyti, kur ritasi šis forumas unsure.gif

man irgi gaila, nes pastaruoju metu kyla tik nesusipratimai, būna pasikarščiuoju ir aš, bet kad išveda iš kantrybės..... sad.gif

Mano temą tik uždarė, tikiuos atrakins dar ją, o gal ir ne, kadangi tokia "arši" esu biggrin.gif Nu bet negaliu tylėt, na ne mano būdas, nors tu ką.... esu pati sąžininga, gerbiu visus, tikiuos to paties ir iš kitų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 06 15, 23:43)
man irgi gaila, nes pastaruoju metu kyla tik nesusipratimai, būna pasikarščiuoju ir aš, bet kad išveda iš kantrybės..... sad.gif

Mano temą tik uždarė, tikiuos atrakins dar ją, o gal ir ne, kadangi tokia "arši" esu biggrin.gif  Nu bet negaliu tylėt, na ne mano būdas, nors tu ką....  esu pati sąžininga, gerbiu visus, tikiuos to paties ir iš kitų...  4u.gif

nesitikėk... biggrin.gif buvo parašų temoj aštri diskusija kas galima ir ko negalima, kodėl po tiek metų tapo negalima, kodėl moderatorėm vis dar galima, moderatorės skirtingai aiškino taisykles ir t.t.
kol moderatorės neapsikentusios ištrynė 8 tos temos puslapius, o ją visai uždarė lotuliukas.gif

na ir situacija pas tave... kaip ir visoms: 6 metus buvo viskas gerai, o dabar pasidarė negerai... g.gif užsimanė SM administracija pasipinigaut.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 06 15, 23:00)
nesitikėk...  biggrin.gif 

na kad neleidzia turet temu ir mokamu lotuliukas.gif siulomes jau va daugiau nei metai biggrin.gif as isvis nebesuprantu kas galima, o kas ne doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Kas kart rasydama galvoju ar galima taip rasyt g.gif Tai prie ko vedama viskas.....

kazkaip man negerai kvepia viskas, matyt senbuves pasidare labai nebereikalingos, nes daug zino lotuliukas.gif

mielos moderatores, tik nepykit ant manes labai biggrin.gif arba ka jau darysi, tema uzdaryta, naujos atidaryt niekas neleidzia (fotopaslaugu), plepet apie ora neturiu laiko, praktiskai ba ba, neber man ka cia veikt, kalkit bana uz izulu (o gal teisingai atvira g.gif ) elgesi ir bus tada rami galva, praktiskai nebegalesiu ilyst i foruma, gal laiko daugiau darbams rasiu biggrin.gif
p.s sis postas pusiau juokais mirksiukas.gif bet ka cia meluoju... gerai, kad paminejau zodi pusiau, nes tikrai pykstu.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2010 06 15, 12:56)

citata is mano įkalintos temos, šią nuoroda i temą įkėlė pati moderatore Niktė (ačiukas už tai ax.gif )

"http://www.vitosfoto.visiems.lt/

Šią žinutę redagavo Niktė: 2010 04 07, 11:27"

tai kame čia šaknys...

ir tikrai atsiprašau, na neturiu laiko sėdėt ir sekt visų forumo įstatymų pasikeitimų... nu darbo žmogus esu, kū daryt..... doh.gif

Būkit gera, suteikit mokamai tai daryt, mielai sutiksiu smile.gif
Beje, nei KARTO nesulaukiau užsakymų dėl foto paslaugų per supermamas blush2.gif taip kad jokios naudos iš to parašo, nepralobau smile.gif Ištryniau smile.gif Tikiuos dabar viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 15 birželio 2010 - 23:55
Prašau, paaiškinkit man kodėl uždarėte mano temą???? Nieko nesuprantu - nejaugi paraše reklamą įžvelgėt? kainų niekur nesu surašiusi, už savo skyrelio ribų SM skelbimų lentoj niekur savo rankdarbių neskelbiu, tik rankdarbių temoj pasirodau - nejaugi ir šito negalima??? Patikrinau keletą rankdarbiečių galerijų tai ne pas vieną kainas radau surašytas, o tema kažkodėl gyvuoja. O aš visai nesuprantu, kuo prasižengiau.
Atsakyti
ar aš klystu, ar net iš čia dingsta nepalankūs pasisakymai apie naujų temų atidarymą....? g.gif na lyg ir skaičiau šiandien, o antrą kartą pažiūrėjau - nėra...... nesuprantu...... schmoll.gif aš ir juk pastebėjau, kad paslugų skyrelyje atsirado nauja tema... Kaip čia taip????? g.gif
Atsakyti