turejau savo tema ,vakar vakare dar buvo ,o siandien dingo kazkur nesupratau bajerio tai kur jos ieskot dabar ...
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 25, 12:40)
turejau savo tema ,vakar vakare dar buvo ,o siandien dingo kazkur nesupratau bajerio tai kur jos ieskot dabar ...
Paziurekite ar jusu nera siame sarase, ir susitvarkykite tema
http://www.supermama...howtopic=124425
Butu smagu jei Supermama parasytu konkrecia data,kada jau bus tvirtinamos temeles Paslaugu sektoriuje,nes dabar metai bega,o tas sakinys islieka ir tiek Galetu kazkaip paasikinti kas vyksta,kodel netvirtinamos temos ir pan,nes dabar tikrai kai sunkus laikai atejo visos mamytes nekantriai laukia informacijos
QUOTE(Borzika @ 2010 04 27, 22:57)
Paslaugų skyrelio taisyklių 5 punkte aiškiai parašyta:
Naujos temos nebus tvirtinamos iki kitų metų.
Naujos temos nebus tvirtinamos iki kitų metų.
bet sakinukas šitas nuo praėjusių metų..... ar aš klystu? Tai jis galios kasmet vėl naujai
Gaila, kad viskas taip..... lygiai metai va jau praėjo..... Yra merginų, kurioms tikrai temos pagelbėtų.... man tai kažin, vargu ar kurčiau naujai, darbų daug turiu ir taip, bet kažkam tikrai palengvintų manau.... Tiek paslaugų tiekėjoms, tiek tų paslaugų naudotojams....
kažko nesuprantu turėjau skelbimu lentoje rankdarbiuose tema, negavau jokių įspėjimų, kainų niekada nerašau, ir šiaip man patinka tiesiog pažįstamoms ir draugėms parodyti savo darbelius ir temoje padiskutuoti, verslo čia nedarau, man niekas nieko neperka, tai kodėl ištrinta?
QUOTE(AUSRELINA @ 2010 04 30, 17:12)
kažko nesuprantu turėjau skelbimu lentoje rankdarbiuose tema
[...]
tai kodėl ištrinta?
[...]
tai kodėl ištrinta?
O čia kas - AUSRELINOS papuošalai...?
Borzika, gal pagaliau sulauksiu paaiskinimo kodel uzdaryta mano tema "100 ir 1 patarimai" del dulkiu siurblio H2O Mop Ultra ??????? Dejau i kita jusu nurodyta tema prie parduotuviu ir prekiu, taciau ten ji iki siol neikelta. Rasiau i el. pasta ir is ten jokio paaiskinimo ! Kaip viena cia jau minejo, tai tikrai darosi bardakas siame forume. Nesuprantu kodel panasaus turinio temos vienos yra leidziamos , o kitos kazkodel ne. Jei as ieskau patarimu, tai ar si tema netinkama "100 ir 1 patarimai" ???????????? !!!!!!!!!! Jei uzdraudziate tema, tai malonekite placiau paaiskinti kodel ir patarkite kur galima ideti, o dabar nesulaukiu paaiskinimu, tai kur man dar kreiptis. Jei esate moderatorius tai darykite taip kad viskas butu kuo aiskiau. Is anksto dekoju uz issamia informacija.
QUOTE(Dijara @ 2010 05 04, 11:50)
Borzika, gal pagaliau sulauksiu paaiskinimo kodel uzdaryta mano tema "100 ir 1 patarimai" del dulkiu siurblio H2O Mop Ultra ??????? Dejau i kita jusu nurodyta tema prie parduotuviu ir prekiu, taciau ten ji iki siol neikelta. Rasiau i el. pasta ir is ten jokio paaiskinimo ! Kaip viena cia jau minejo, tai tikrai darosi bardakas siame forume. Nesuprantu kodel panasaus turinio temos vienos yra leidziamos , o kitos kazkodel ne. Jei as ieskau patarimu, tai ar si tema netinkama "100 ir 1 patarimai" ???????????? !!!!!!!!!! Jei uzdraudziate tema, tai malonekite placiau paaiskinti kodel ir patarkite kur galima ideti, o dabar nesulaukiu paaiskinimu, tai kur man dar kreiptis. Jei esate moderatorius tai darykite taip kad viskas butu kuo aiskiau. Is anksto dekoju uz issamia informacija.
jūsų tema uždaryta, nes analogiška jau yra. Apie siurblius. Jūsų tema būtų identiška jau esamai.
Niekas jūsų temos netvirtins, nes ji dubliuojas.
yra tema apie TV parduotuves. Ten galite paklausti rūpimo klausimo, nes Top Shop kaip žinia ir yra tokia parduotuvė.
Jūs dar norite trečios temos. Apsiribokite jau esančiom.
Moderatorės kaip tik tvarką bando įvest, bet nuosavą temą turėt taip reikšminga, ar ne?
QUOTE(Dijara @ 2010 05 04, 12:50)
Borzika, gal pagaliau sulauksiu paaiskinimo kodel uzdaryta mano tema "100 ir 1 patarimai" del dulkiu siurblio H2O Mop Ultra ???????
Ką reiškia pagaliau? Aš jokios žinutės į el.paštą negavau!
Jei kyla klausimų, reik asmeninę žinutę (až) rašyt.
Identiškų temų kūrimas forume netoleruojamas. Kas bus, jei dėl kiekvieno siurblio (ar kitos prekės/produkto) bus kuriamos vis naujos temos - kaip tada bus įmanoma surast naudingos info tarp muljono vienodų/panašių temų? Apie tai nepagalvojot?
Patarimas ateičiai: prieš reikšdami pasipiktinimą/pretenzijas, iš pradžių atidžiai Taisykles perskaitykit
Dekoju uz atsakyma ir patarimus. Jums moderatorems bepigu pasakyti kur yra tokios temos kai visa foruma zinot atmintinai, taciau as priejusi trumpam prie kompiuterio ir nebudama "kompiuteraste" nerandu naudingu patarimu i man rupimus klausimus, todel radusi nors kazkokia temele apie patarimus bandau ideti savo klausima. Jei tureciau kiaurias dienas laisvo laiko, tai gal sedeciau ir perziurineciau kiekviena temele kol rasciau kazka kas man aktualu. Siaip jau bandziau pirmiausia vesti paieskos zodzius, taciau nieko i mano klausima nebuvo rasta, todel ir dejau savo. Net <Borzika> kur ikele nuoroda ten toje temoje nebuvo apie mane dominanti siurbli. Tai is kur man zinot kad mano klausimas kazkur dubliuojasi ??????
QUOTE(Dijara @ 2010 05 04, 13:09)
Siaip jau bandziau pirmiausia vesti paieskos zodzius, taciau nieko i mano klausima nebuvo rasta, todel ir dejau savo.
įdomu kokius
nes man įvedus žodį "siurblys" rasta nemažai temų ir viena tarp jų tiesiai į dešimtuką