Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

as ir pagalbos kreipiuos verysad.gif taip noriu tureti savo tema rankdarbiuose ,bet jos niekas nepatvirtino jau 2 kartus kuriau verysad.gif vis savyje ieskau ka ne taip parasiau ,bet neatrandu g.gif nu net nezinau ka ir daryti verysad.gif g.gif taip nusivyliau angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 01 balandžio 2010 - 23:17
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 01, 23:15)
as ir pagalbos kreipiuos  verysad.gif taip noriu tureti savo tema rankdarbiuose ,bet jos niekas nepatvirtino jau 2 kartus  kuriau verysad.gif vis savyje ieskau ka ne taip parasiau ,bet neatrandu  g.gif nu net nezinau ka ir daryti  verysad.gif  g.gif taip nusivyliau  angel_sadangel.gif

parašykit skyrelio moderatoreiNiktei smile.gif
Atsakyti
baigesi mano tema rankdarbiuose, sukuriau nauja tesini (15 tema jau), matau kad perziura buvo, bet...... nepatvirtinta, kas gali but blogai? 4u.gif
nejaugi ir siame skyrelyje nebegalima kurti nauju.....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 04 02, 15:13)
baigesi mano tema rankdarbiuose, sukuriau nauja tesini (15 tema jau)

Tai tik vakar vakare sukūrėt. Nemanot, jog šiek tiek kantrybės reiktų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 04 02, 14:55)
Tai tik vakar vakare sukūrėt. Nemanot, jog šiek tiek kantrybės reiktų?  smile.gif

zinau smile.gif bet paprastai kai buna perziura jau, buna ir patvirtina smile.gif sakau gal kokia klaida iveliau..... ax.gif
Atsakyti
kaip suprantu mano kurta nauja tema visai dingo.... neberandu savo zinutese.... Kiek metu, kiek kuriu temas, nera taip buve, nesuprantu kas cia darosi siame forume.... 14a temu kuriau, viskas buvo gerai, 15 jau blogai....
Kad bent pranestu, kad blogai sad.gif
tai dabar kurt nauja turbut? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 03 balandžio 2010 - 17:41
QUOTE(Rudaakė @ 2010 04 03, 17:41)
kaip suprantu mano kurta nauja tema visai dingo.... neberandu savo zinutese.... Kiek metu, kiek kuriu temas, nera taip buve, nesuprantu kas cia darosi siame forume.... 14a temu kuriau, viskas buvo gerai, 15 jau blogai....
Kad bent pranestu, kad blogai sad.gif
tai dabar kurt nauja turbut?  4u.gif

ar rašėt skyrelio moderatorei Niktei? tik ji gali atsakyti į jūsų klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 03, 17:56)
ar rašėt skyrelio moderatorei Niktei? tik ji gali atsakyti į jūsų klausimus  smile.gif

nea smile.gif bandysiu nauja uzvest, jei vel atmes, tada rasysiu smile.gif
Atsakyti
na idomiai, sukuriau nauja, bet nematau jos isvis savo zinutese, cia rasyt kam, NIKTĖ narei? ar NIKTE..... Rustė kaip suprantu jau nebemoderuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 04 03, 19:11)
na idomiai, sukuriau nauja, bet nematau jos isvis savo zinutese, cia rasyt kam, NIKTĖ narei? ar NIKTE..... Rustė kaip suprantu jau nebemoderuoja? smile.gif

Niktė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 03, 19:43)

ačiukas smile.gif bandysiu pakalbint smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 06 balandžio 2010 - 17:39