Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

[quote=IngridaHA,2010 03 14, 15:22]
................
Jei nori susirast savo jau užvestą temą, bet niekaip negali jos surasti, tiesiog spausk ant savo nick'o ir susirask "Rasti dalyvio temas":

user posted image

[/color]
[/quote]
..................

Nerodo nieko gali ieskot kiek tik nori..iki pamelynavimo.Raso klaida ir tiek. schmoll.gif
[/quote]

ar vedėt nors vieną temą? jei ne, tai nieko ir nerodo smile.gif
o kokios jūs temos ieškot?
Atsakyti

[/quote]

Bandziau ir per ,,visas dalyvio zinutes,, - nieko nerandu. Buvau uzvedus temele skiltyje Antri patiekalai <Patiekalas - stalo puošmena> Per googla iskojau rodo, kad yra tokia tema su zinute, bet jos neatvercia.. atsivercia tas ilgas sarasas su visom ,,Antru patiekalu ,, temelem, o manosios nerandu. g.gif Senai buvau uzvedus, gal istryne jau,nes nepasiteisino.bet visgi noreciau suzinot apie jos likima 4u.gif
ACIU
Atsakyti
[quote=IngridaHA,2010 03 14, 15:36]
[/quote]

Bandziau ir per ,,visas dalyvio zinutes,, - nieko nerandu. Buvau uzvedus temele skiltyje Antri patiekalai <Patiekalas - stalo puošmena> Per googla iskojau rodo, kad yra tokia tema su zinute, bet jos neatvercia.. atsivercia tas ilgas sarasas su visom ,,Antru patiekalu ,, temelem, o manosios nerandu. g.gif Senai buvau uzvedus, gal istryne jau,nes nepasiteisino.bet visgi noreciau suzinot apie jos likima 4u.gif
ACIU
[/quote]
peržiūrėjau kurtas temas, buvo viena, bet apie strijas, ji ištrinta.
Peržiūrėjau žinutes, Kulinarinėse idėjose jūsų keli postai, bet tikrai ne apie Stalo puošmenas schmoll.gif Jei žinutės/tema ir būtų ištrinta, aš ją matyčiau. Negalėjo dingt, gal maišot kažką mastau.gif
Atsakyti
[
peržiūrėjau kurtas temas, buvo viena, bet apie strijas, ji ištrinta.
Peržiūrėjau žinutes, Kulinarinėse idėjose jūsų keli postai, bet tikrai ne apie Stalo puošmenas schmoll.gif Jei žinutės/tema ir būtų ištrinta, aš ją matyčiau. Negalėjo dingt, gal maišot kažką mastau.gif
[/quote]

Tikrai nemaisau.Ta temele buvo,nes kelis pasisakymus perskaiciau, tik paskui interneto neturejau,kad sekciau temele ir ji kazkur dingo.
va cia google ka rodo:
..............................
[B]Supermamų klubas > Patiekalas - stalo puošmena 10 žin. - 3 autor. - Paskutinis įrašas: 4 birželio 2009
Čia kviečiu visas šeimininkėles pasidalinti savo patirtimi - dideliais darbeliais-patiekalais -stalo puošmenomis,tokiais kaip šonkauliukų kelmas, ...
www.supermama.lt › ... › Antri patiekalai - Google kopija - Panašūs
Receptai su nuotraukomis‎ - 50 žin. - 21 gruodžio 2008
velykų vaišės‎ - 50 žin. - 28 vasario 2008
Kur gauti keptą paršelį‎ - 21 žin. - 7 lapkričio 2007
Koks valgis gali papuošti stalą?‎ - 50 žin. - 8 vasario 2005

Daugiau rezultatų iš supermama.lt »
[/B]........................

Neatrodo,kad maisyciau kazka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaHA: 14 kovo 2010 - 17:57
aš tai radau tokią temą prie Kulinarinių idėjų http://www.supermama...?...6182&st=108. gal temos buvo sujungtos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 03 14, 17:11)
aš tai radau tokią temą prie Kulinarinių idėjų http://www.supermama...?...6182&st=108. gal temos buvo sujungtos  smile.gif

Aciu,bet cia kazkaip daugiau apie stalo puosima,bent jau siame lape.Iki to nurodyto puslapio neviska perskaiciau.
Aciu uz varga. g.gif ....matyt kazkas sujunge arba istryne.
Atsakyti
Laba diena, vakar sukūriau naują ,,plepaliukai apie photoshopą,, temelę, gal galėtumėte ją patvirtinti? Būtume Jums labai dėkingos, kadangi labai daug mergaičių pasiilgsta šios temelės 4u.gif
Rašiau moderatorei ASirTU, Rustei bet pas jas pilnos pašto dėžutės, gal galėtumėte padėti jūs? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Sukūriau temukę Skelbimų lenta-Rankdarbiai prieš porą dienų, bet dar nematau. Niekur neskubu ir raginti nenoriu 4u.gif , tik pasakykite prašau, ar bus galima kaip nors sužinoti, jeigu jos išvis netvirtins? ax.gif Nes turbūt eilutės ten? g.gif Kiek vidutiniškai užtrunka moderatoriams temos peržiūrėjimas ir patvirtinimas/atmetimas? Kokią savaitėlę ramiai turbūt laukt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 16, 13:19)
Laba diena. Sukūriau temukę Skelbimų lenta-Rankdarbiai prieš porą dienų, bet dar nematau. Niekur neskubu ir raginti nenoriu  4u.gif , tik pasakykite prašau, ar bus galima kaip nors sužinoti, jeigu jos išvis netvirtins?  ax.gif  Nes turbūt eilutės ten?  g.gif  Kiek vidutiniškai užtrunka moderatoriams temos peržiūrėjimas ir patvirtinimas/atmetimas? Kokią savaitėlę ramiai turbūt laukt? Ačiū  4u.gif

Jeigu tema atitiks taisykles, tai moderatorė ir patvirtins. Kada bus tvirtinimas nežinau 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau is anksto jei kartojuosi - kokiu budu paskelbti tema Internetines parduotuves. Zinau, kad turi buti mokestis, bet nerandu kur apie ji kalbama.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 03 17, 02:59)
Atsiprasau is anksto jei kartojuosi - kokiu budu paskelbti tema Internetines parduotuves. Zinau, kad turi buti mokestis, bet nerandu kur apie ji kalbama.
blush2.gif

Parašykite motyvacinį laišką SuperMamai adresu reklama@supermama.lt, išdėstykite savo pasiūlymą, nurodykite iš kur norite užsakinėti prekes ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 03 17, 06:25)
Parašykite motyvacinį laišką SuperMamai adresu reklama@supermama.lt, išdėstykite savo pasiūlymą, nurodykite iš kur norite užsakinėti prekes ir pan.

Skamba labai rimtai biggrin.gif Parasiau motyvacini laiska....pries savaite blink.gif dar nera ats
Atsakyti