Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(spiglys @ 2008 01 12, 12:48)
Pagal šį teiginį reiktų ištrinti 70% darbo temoje skelbiamų darbo pasiūlymų. Pvz. Korepetitorės darbas . Ar jis oficialus? Prašau nesupykti mokytojų 4u.gif Čia tik kaip pavyzdys diskutuojant, o gal tiksliau būtų, rašant monologą. Jau nebe pirmą kartą esu nusivylusi moderatoriais doh.gif Jokio logiško paaiškinimo doh.gif vien tik tyla ir gąsdinimai įspėjimais arba išvarymu iš forumo. fear.gif

Niekas jums grąsina kiek mačiau g.gif

Aš atsakiau, taip kaip pati įsivaizduoju atsakymą į šį klausimą.
O apie verslo liudijimus biggrin.gif , pati esu platinus kosmetika savu laiku ir žinau kaip ten viskas vyksta su tais verslo liudijimais. Tokį dokumentą turi galbūt 10 proc visų platintojų.

Be to, platinimo veiklą pagal mūsų forumo taisykles apskritai yra neleidžiama (išskyrus kai už ją apmokama, kaip ir jūsų atveju)
Papildyta:
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 12, 18:49)
O kurio moderatoriaus galima prašyti? Bet kurio? Nes pvz. Maža supermamų valstybė, skyrelyje nėra atskiro moderatoriaus.  ax.gif

tokiu atveju galima prašyti bet kurio s-moderatoriaus.
Atsakyti
[quote=Auges,2008 01 12, 20:41]
Niekas jums grąsina kiek mačiau g.gif

Ciocia Polia pirmoje žinutėje rašė apie įspėjimus ir netgi galimą atsisveikinimą su forumu. smile.gif

Aš atsakiau, taip kaip pati įsivaizduoju atsakymą į šį klausimą.
O apie verslo liudijimus biggrin.gif , pati esu platinus kosmetika savu laiku ir žinau kaip ten viskas vyksta su tais verslo liudijimais. Tokį dokumentą turi galbūt 10 proc visų platintojų.

Jei žiūrint iš tos pusės, tai tada būkim teisingi ir tikrinkim ar siūlomas sm legalus darbas pardavėja nebus apmokamas vokeliuose lotuliukas.gif

Be to, platinimo veiklą pagal mūsų forumo taisykles apskritai yra neleidžiama (išskyrus kai už ją apmokama, kaip ir jūsų atveju)
Jei nesunku norėčiau nuorodos į tai.

Ačiū

Oi, radau taisyklėse apie platinimą
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Reiškia pradėjus naują temą siūlau TW produkcijos pardavėjos-konsultantės darbą, jis nebus ištrintas. lotuliukas.gif
Aišku , jokios tokios temos nepradėsiu, tačiau komerciniais skelbimais laikau ir visus kitus darbo skelbimus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 12 sausio 2008 - 21:04
gal moderatoriai galėtų patvirtint ir mano temą, sukūriau daugiau nei prieš dieną, atrodo tvarkingai lietuviškom raidėm, ar ji buvo ištrinta? ax.gif
Atsakyti
Parasiau i reklama@supermama.lt,bet man niekas neatraso.Prasau padekit!As noriu susimoketi uz tema kuria paskelbiau skyrelyje"Internetines parduotuves".Laiske viska paaiskinau kuo prekiauciau irt.t.Kada sulauksiu atsakymo?
Atsakyti
Laba diena, aš labai noriu paprašyti, kad jei imanoma - ištrintumėte mano temą rankdarbiuose (originalūs veltinukai siuvinėti rankomis), nes jos jau nebenoriu turėti, Ir ar tuomet galėsiu įdėti naują temą? nes dabar neturiu teisių įdėti naujos, nes vienam nariui tik viena tema...Labai ačiū.
Atsakyti
Mano naujos temos irgi niekas nepatvirtina verysad.gif nors sena buvo uždaryta pasiekus 50 psl.
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 14, 13:39)
gal moderatoriai galėtų patvirtint ir mano temą, sukūriau daugiau nei prieš dieną, atrodo tvarkingai lietuviškom raidėm, ar ji buvo ištrinta? ax.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2008 01 15, 09:54)
Mano naujos temos irgi niekas nepatvirtina  verysad.gif nors sena buvo uždaryta pasiekus 50 psl.

O iš kur man žinot, apie kokias temas šnekat? g.gif Juk nesunku parašyt skyrelį, temos pavadinimą rolleyes.gif Arba tiesiai galima paprašyt to skyrelio moderatorei į asmeninę. Kol nepatvirtinta tema, ji nefigūruoja paieškose doh.gif

QUOTE(Raimonda20 @ 2008 01 14, 20:12)
Laba diena, aš labai noriu paprašyti, kad jei imanoma - ištrintumėte mano temą rankdarbiuose (originalūs veltinukai siuvinėti rankomis).

Ištryniau.
Atsakyti
mamos kompiuteris moderatorė kiek supratau neprisijungus senokai ax.gif tema buvo apie torrentus
Atsakyti
Laba diena, aš labai noriu paprašyti, kad jei imanoma - ištrintumėte mano temą rankdarbiuose (originalūs veltinukai siuvinėti rankomis).

Ištryniau.

labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 15, 16:14)
mamos kompiuteris moderatorė kiek supratau neprisijungus senokai ax.gif tema buvo apie torrentus

Mėgstu konkretumą tongue.gif Patvirtinau smile.gif
Atsakyti
Pažirėjau, tai tokia pačia tema net 2 psl naujų temų buvo sukūrta blink.gif Tiek daug laukiančių ir nesulaukiančių lotuliukas.gif
Atsakyti
As 2007 12 men buvau sukurusi tema Pasaku skyrelyje apie pasaka "Vistyte ir gaidelis" bet mano tema taip ir nebuvo patvirtinta Tai po to karto nebesiimu temu kurimu verysad.gif
Atsakyti