Rudaake,nepyk,bet man jau pradeda uzkliuti visi puolima i tas,kurios dar vis temeles turi.. kaskart atejus i sita temuke,turiu jaustis labai nejaukiai,kaip kokia prisiplakele prie supermamos,ar dar velniai zino ko,kad mano temuke gyvuoja.. pasiziurekit kada jos sukurtos,ir laikosi vien del to,kad niekas bereikalingai nerasineja i jas.kai uzsibaigs musu temeles,busim tokios pacios eilines merginos,kaip ir jus,kad sakote..vipine niekada nesijaciau,ir tokia saves nelaikiau.tiesiog stengiuosi,kad temuke kuo ilgiau gyvuotu.. o dbr turiu jaustis del to labai kalta,po tokiu postu.. as irgi pergyvenu,kaip bus,kai pasibaigs manoji,lygiai taip pat sedesiu be nieko,ir lauksiu..todel prasau nepulti visu tu,kurios dar sedi tam paslaugu skyrely..
QUOTE(SECREAT @ 2010 03 02, 11:11)
baik, gink die neturiu to konkreciai kazkam gal tikrai tai isiskaite poste... sorriukas....
kalba eina bendrai apie sistema, kuri juo toliau, juo juokingesne darosi... ne viena pazistama turi temukes gyvas, ir labai dziaugiuosi uz jas,ir pasinaudoju pati siulomomis paslaugomis. Nes tai vis tik reikalinga ir naudinga.....
labas ,turiu viena prasyma,tik nezinau kur ji reikia rasyti.ar galetumete istrinti mano sukurta tema:pavasario pirma diena,pirmadienis...puiki pradzia, mano dieta. kadangi prisijungiau prie panasios temos ir nutariau bendrauti ten aciu
QUOTE(rasele25 @ 2010 03 02, 17:47)
turiu viena prasyma,tik nezinau kur ji reikia rasyti
Geriau būtų kreiptis tiesiogiai į skyrelį prižiūrinčią moderatorę.
Susikūriau naują temą rankdarbių skelbimų lentoj prieš 3-4 dienas, bet ji vis neatsiranda, - ar reikia dar palaukti, ar kažkas negerai mano temoje, kad jos nepatvirtina? Kaip sužinot?
QUOTE(Dosikas @ 2010 03 10, 22:22)
Susikūriau naują temą rankdarbių skelbimų lentoj prieš 3-4 dienas, bet ji vis neatsiranda, - ar reikia dar palaukti, ar kažkas negerai mano temoje, kad jos nepatvirtina? Kaip sužinot?
Tai kad yra Jūsų tema http://www.supermama...howtopic=561724
Ačiū ačiū , HappyAngel , o kaip Jūs radot? aš kiekvieną dieną vis po keletą puslapių perversdavau ir, rodos, kad atidžiai, į paiešką rankdarbių skelbimų lentoj buvau įvedus "do papuošalų galerija" arba "dosikas" - ir nieko, net ir dabar pabandžiau per paiešką surasti - rašo - "atsiprašome, įvyko klaida", tai kaip merginos suranda tas savo temas , va, jei ne Jūs, tai vis dar manyčiau, kad temos neturiu.
QUOTE(Dosikas @ 2010 03 11, 10:22)
Ačiū ačiū , HappyAngel , o kaip Jūs radot? aš kiekvieną dieną vis po keletą puslapių perversdavau ir, rodos, kad atidžiai, į paiešką rankdarbių skelbimų lentoj buvau įvedus "do papuošalų galerija" arba "dosikas" - ir nieko, net ir dabar pabandžiau per paiešką surasti - rašo - "atsiprašome, įvyko klaida", tai kaip merginos suranda tas savo temas , va, jei ne Jūs, tai vis dar manyčiau, kad temos neturiu.
Parašėt, kad prieš 3-4 dienas temą atidarėt, tai maždaug tos datos ir ieškojau. Berods 5 psl tema buvo
O paieška "Skelbimų lentoj" kažkodėl netiksliai veikia. Techniniai dalykai čia.
QUOTE(HappyAngel @ 2010 03 11, 11:14)
O paieška "Skelbimų lentoj" kažkodėl netiksliai veikia. Techniniai dalykai čia.
be paieškos taip pat paprastai savo sukurtą temą galim rast per profilį "rasti visas nario temas"
QUOTE(Vitulka @ 2010 03 11, 11:19)
be paieškos taip pat paprastai savo sukurtą temą galim rast per profilį "rasti visas nario temas"
Aha, galima. Tik jei ji dar nepatvirtinta, jos nesimatys. Žodžiu, ėjau ilgesniu keliu Bet rezultatas vis tiek yra
................
Jei nori susirast savo jau užvestą temą, bet niekaip negali jos surasti, tiesiog spausk ant savo nick'o ir susirask "Rasti dalyvio temas":
[/color]
[/quote]
..................
Nerodo nieko gali ieskot kiek tik nori..iki pamelynavimo.Raso klaida ir tiek.