Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Borzika @ 2010 02 09, 07:52)
Tikrai ne niekam schmoll.gif Moderatorės padėt niekuo negali. Dėl reklamos sprendžia forumo administracija - adminas, kurio, kaip žinia, jau nėra kuris laikas ir nežinia, kada atsiras  unsure.gif Turbūt dėl to tiek netvarkos yra g.gif

Manau jei yra nemazai norinciu norinciu ideti savo temeles,turetu buti bent tada kaip atrankos taisykles,kaip deti,kas gali deti,nes kitaip pazeidziamos musu vartotoju teises,kodel negalim bent atsakytu kodel turim rasyti tas pacias zinutes dauk menesiu......................arba galima arba ne
Atsakyti
Noriu ištrinti savo sukurtą senai neaktyvia temą Mokyklos,klases remontai,bet nežinau kaip.
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2010 02 21, 20:28)
Noriu ištrinti savo sukurtą senai neaktyvia temą Mokyklos,klases remontai,bet nežinau kaip.

Paprašykit Rustės.
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2010 02 21, 20:28)

parasyk i greita reagavima ir pora dienu istrins,jej neanksciau smile.gif
http://www.supermama...p?showforum=221
Atsakyti
kur nauja tema, prisijungimo vardo pakeitimas? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-MORTA- @ 2010 02 27, 11:39)
kur nauja tema, prisijungimo vardo pakeitimas?

Dar nėra.
Atsakyti
Nesuprantu kur dingsta mano skelbtos žinutės forume "Socialinių reikalų labirintai". Jos tiesiog išnyksta, nors esu įsitikinęs, kad žinutės nepažeidžia forumo taisyklių. Iš moderatorės jokių perspėjimų nesu gavęs. Gal tai forumo darbo sutrikimas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 27, 19:55)
Nesuprantu kur dingsta mano skelbtos žinutės forume "Socialinių reikalų labirintai". Jos tiesiog išnyksta, nors esu įsitikinęs, kad žinutės nepažeidžia forumo taisyklių. Iš moderatorės jokių perspėjimų nesu gavęs.

O pačios moderatorės dėl to neklausėte?
Atsakyti
išvis čoa dedasi keisti dalykai...... va žiūriu forumas www.manbodrabuziai.lt sparčiai labai plečiasi, manau vieną dieną jis pakeis supermamas...... liūdna, bet tokia tiesa matomai....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 03 01, 09:24)
išvis čoa dedasi keisti dalykai...... va žiūriu forumas www.manbodrabuziai.lt sparčiai labai plečiasi, manau vieną dieną jis pakeis supermamas...... liūdna, bet tokia tiesa matomai....

bet jis komercinis, ne? ten perku/parduodu/keičiu/dovanoju g.gif
Atsakyti
ne, nekomercinis smile.gif

viskas ten nemokama, ir paslaugų skyriukas veikia smile.gif Tiek, kad šiek tiek sistema ten kitokia, "silpnesnė". Ten taip, esmė - rūbų keitimas, pardavimas, kaip skelbimukai, bet forumas labai plečiasi irgi.
Atsakyti
Žinot, atsiverčiau paslaugų skyriuką (reikėjo paslaugą vieną susirast), ir pagalvojau, nu koks rojus žemėje, tiem kas ten turi temas lotuliukas.gif Šiltai po supermamos sparniuku sau tupi, be konkurencijos, be jokių mokesčių wub.gif O kas čia sako kad nėra komercijos, lygybė lotuliukas.gif griūk negyvas nuo tokios lygybės....

Jei jau tokios nesąmonės daromos, tai arba metas PADARYT skyrelį visiems priimtiną, arba išvis UŽDARYTI. Arba kas nors galite paaiškinti mūsų, narių teieses, kas kokias turi lotuliukas.gif ? Nes kažkaip mano logika nebesujungia galų.... Gal pasirodys, kad pvz aš, išvis neturiu teisių čia bendrauti gal??????

Nepykit, supermamos, ar kokios ten ponios sėdit, jei nemokate tvarkytis, tai gal išvis uždarom šitą forumą? nes kai jis be galvos, žiūriu ne tik šiame skyriuje vyksta belekas, kas ką nori, tas tą daro.....

Arba pakeiskite prie narių statusus VIP - išrinktieji vadinami, kurie šiltai sėdi, kita kategorija - DARBININKAI (čia matyt moderatorės visos prisiskirtų, kurios aria už ačiū), o kitiems nariams, kurie burtų kelių nepateko į VIP, uždėkit "EILINIAI", neturintys jokių teisių, tik dar galintys kalbėti. A, o sau, supermamai, nepamirškit aureolės, ir statuso "NETRUKDYTI". Va tada niekam nekils jokių nereikalingų klausimų.

Na ką, paaušinau burną, biški lengviau pasidarė lotuliukas.gif nes kažkaip tas laukimas, jau 10 mėnesių, mažų mažiausiai juokingas..... Uždarykit tam tikrus skyrius ir tada gal laukiam kol naujai atidaroma bus? jei bus........ Čia matyt tektų uždaryt paslaugas, skelbimus ir rankdarbius. Ir praktiškai nelieka nieko, dėl ko daugiausia ir bendraujama.

ačiū už dėmesį. Jei tik kas klauso lotuliukas.gif
Atsakyti