Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Vitulka @ 2010 02 01, 20:40)
Šiuot atveju Skelbimų lentos reikalai priklauso tik nuo Supermamos smile.gif

as suprantu,kaip Jums nusibodo skaityti musu visu komentarus,kai nieko negalit padaryti.nepykit,tiesiog visos beviltiskai jauciasi,nes tikrai nemazai klientu,pirkeju sio forumo deka,visos susirenka..dingus temelei,niekas nebemato siulomu paslaugu..

bet atsakykite man prasau,negi ir su Jumis(t.y. moderatoremis),Supermama nebendrauja?jei ji nesuspeja visko pati(as puikiai suprantu,kad visko suspeti tiesiog neimanoma),kodel dalies pareigu neperleidzia moderatorems?juk butu daug paprasciau viskas..o dbr isvis jokios zinios.. unsure.gif gi ne diena,ar savaite visos laukia ats..jau tiek laiko praejo,tai kaip ir manau,sugalvot kazka imanoma per tiek laiko.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 02 01, 08:57)
drinks_cheers.gif 

Siandien pabandziau sukuri tema ( norejau paziureti ka parasys), gavau atakyma, kad as neturiu teises sukurti tema  blink.gif 

Skyrelio skelbimų taisyklės
1. Skelbimus šiame skyrelyje turi teisę talpinti tik forumo dalyviai, parašę forume 100 komentarų.
Nors cia nera dideles tragedijos, bet galiu pasakyti vis vien nemalonu kaip sitaip elgiasi  unsure.gif

man lygiai tas pats buvo ax.gif tikrai nemalonu tai girdeti,kad neturi jokiu teisiu unsure.gif

QUOTE(maiklas @ 2010 02 01, 11:05)
Aš bandžiau sukurti naują temą "mamos kompiuteris forume" 5 ar 6 kartus, tačiau nesėkmingai. Bandžiau rasyti moderatorėms - irgi jokios reakcijos.

Taigi, ar SM serveris perkrautas ir jūs nebegalite naujų temų atidarinėt? Ar tiesiog administracija visiškai neveikli ir nieko neveikia?

antras variantas ax.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 02 01, 20:40)
jei šitos temos neuždarė, matyt čia ta vieta  g.gif  globalinė aplinka tsakant  biggrin.gif
aš asmeniškai šitą temą skaitau, bet nieko padaryt kaip moderatorės mes negalim.
Šiuot atveju Skelbimų lentos reikalai priklauso tik nuo Supermamos smile.gif

O ka daryti jei Supermama neduoda jokios zinios? g.gif Dingo dar praeitais metais doh.gif Jokios zinutes is jos.Gal jos apskritai nera? g.gif Moderatores,gal jus turit priejima prie Supermamos,gal galetumet bent jau perduoti,kad uzsuktu i musu temuke blush2.gif
Atsakyti
Supermama tikrai yra biggrin.gif Matėt šian vartotojų vardus pakeitė smile.gif
aš tikiu, kad ji skaito ir visą situaciją žino ax.gif
kodėl mes negalime padėt? nes mes "nedirbame" su forumo techniniais dalykais taip "giliai". Adminas yra adminas, jo galimybės daug didesnės. Galų gale, manau, yra tokių dalykų, kurių moderatorėm net nevalia žinoti ax.gif Nebereikalo yra adminas, s-moderatorės ir moderatorės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 02, 19:59)
Supermama tikrai yra  biggrin.gif Matėt šian vartotojų vardus pakeitė  smile.gif
aš tikiu, kad ji skaito ir  visą situaciją žino  ax.gif
kodėl mes negalime padėt? nes mes "nedirbame" su forumo techniniais dalykais taip "giliai". Adminas yra adminas, jo galimybės daug didesnės. Galų gale, manau, yra tokių dalykų, kurių moderatorėm net nevalia žinoti ax.gif Nebereikalo yra adminas, s-moderatorės ir moderatorės  smile.gif

aš jumis visas palaikau.... ir suprantu, pikta tik ant tų forumų "dievų" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2010 02 01, 21:26)
tikrai nemalonu tai girdeti,kad neturi jokiu teisiu unsure.gif

negalit rašyti žinučių? į až? balsuoti?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 02 02, 20:40)
negalit rašyti žinučių? į až? balsuoti?

cia kalba eina apie "paslaugu" skyreli ir naujos temos paskelbima ax.gif Juk visos ir diskutuojame sioje temoje,kad temos negalime paskelbti ir vis laukiam "piristrojkos". Kad nors kazkiek ledai pajudetu,nes dabar tik pacios pasikalbam su savimi ir tiek tongue.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimą iš priešingos srities, bet panašios temos nėra, o naujos sukurti neleidžia. Man reikia ištrinti mano temą skelbimuose, tačiau moderatorės pranešimų gaviklis perpildytas jau kelios savaitės, nors prisijungia kasdien. Kokiu būdu galima būtų temą ištrinti arba pasiekti ką nors, kas galėtų tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 08, 17:53)
Aš turiu klausimą iš priešingos srities, bet panašios temos nėra, o naujos sukurti neleidžia. Man reikia ištrinti mano temą skelbimuose, tačiau moderatorės pranešimų gaviklis perpildytas jau kelios savaitės, nors prisijungia kasdien. Kokiu būdu galima būtų temą ištrinti arba pasiekti ką nors, kas galėtų tai padaryti?

Manau rašyk bet kokiom moderatorėm wink.gif
Atsakyti
Kaip tik norėjau teirautis dėl temos išsipirkimo,matau ,kad neverta,nes niekam neįdomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 02 08, 21:20)
Kaip tik norėjau teirautis dėl temos išsipirkimo,matau ,kad neverta,nes niekam neįdomu  doh.gif

Tikrai ne niekam schmoll.gif Moderatorės padėt niekuo negali. Dėl reklamos sprendžia forumo administracija - adminas, kurio, kaip žinia, jau nėra kuris laikas ir nežinia, kada atsiras unsure.gif Turbūt dėl to tiek netvarkos yra g.gif
Atsakyti
Sveiki, neradau kur paklausti, todėl klausiu šioje temoje: kodėl nerodo Favorit temų? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiuk @ 2010 02 17, 10:16)
neradau kur paklausti

"Favorites".
Favorites streikuoja.
Atsakyti