Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(kondračiukas @ 2010 01 12, 23:02)
va mastymas tai geras. as irgi uz lygias galimybes. arba visiems leisti, arba visiems naikinti. bet jei cia nenorima komercijos, tai kodel nenaikinamas rankdarbiu ar parduotuviu skyreliai???? va man sita labiausiai idomu suzinoti....

man tai dar patinka kitų nariš pasakymai "nepatinka - eik į kitus forumus", užuot džiaugęsi, kad SM papuliariausias ir totaliai lyderiaujantis forumas, gainiojama...

Siūlomas mokestis, kurį sutinka mokėt nariai už temas - irgi netinka....

Rankdarbiai - tšššššššš, ten dar aš turiu temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Logiškai mąstant, tiek rankdarbiuose, tiek paslaugose komercijos aš nematau. Nes tai yra KURIAMA pačių autorių. Va perpardavimai - tai jau komercija.... bet jie moka už savo temas pinigėlius.

Išvada - rankdarbiai nėra komercija, jie nemokami, gyvuoja. Pažiūrėjau, net 30 forumo "lapų" temų prikepta jau.
Perpardavimai - komercija, amokestinti. Gyvuoja.
Paslaugos - ????????? Čia težino Gerb. SuperMama, kuriai deja, matyt su mumis bendrauti per žemas lygis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 12 sausio 2010 - 23:24
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 12, 23:35)
Nes kažkaip dabar labai diskriminuojami nariai  g.gif vieniems galima - kitiems ne  4u.gif   kaip čia taip  g.gif  
bet manau, kad laisvoj Lietuvoj, regis laisvame forume, turėtų būt ir visiems vienodos taisyklės, ar aš blogai manau  g.gif

ir komercijoj tas pats unsure.gif jei jau yra mokamos temos,tai parašytų sąlygas kada jas galima išsipirkti,deja tyla ir ramybe ....kas prekiavo,tas prekiauja,o naujiems pasiūlymama durys -"uždarytos" doh.gif
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 13, 00:22)
Va perpardavimai - tai jau komercija.... bet jie moka už savo temas pinigėlius.

Išvada - rankdarbiai nėra komercija, jie nemokami, gyvuoja. Pažiūrėjau, net 30 forumo "lapų" temų prikepta jau.
Perpardavimai - komercija, amokestinti. Gyvuoja.
Paslaugos - ?????????  Čia težino Gerb. SuperMama, kuriai deja, matyt su mumis bendrauti per žemas lygis....

Rudaake netgi komercijos apmokestintos temos gyvuoja senosios naujiems aiškinama,kad forumas nekomercinis,arba visai tylima,o pasiūlius prekių pardavimui esi užbaninta cool.gif ,bet vėlgi toks jausmas,kad atsirenkama kam leist tyliai ramiai prekiauti netgi savo temas atsidarius,o kitiems ne...
Apie jokias lygias teises šiuo metu kalbėti net neverta ,tiesiog nesiskaitymas su žmonėmis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 13 sausio 2010 - 09:17
QUOTE(MUDU @ 2010 01 13, 09:16)
Apie jokias lygias teises šiuo metu kalbėti net neverta ,tiesiog nesiskaitymas su žmonėmis  cool.gif

šito nežinojau 4u.gif
Forumas, mano supratimu yra laisva zona, bet matyt ne šitas. Nepatinka - drožk lauk matai, čia liks tik VIPai lotuliukas.gif

Gaila viena, mes čia galim putotis, ir nieko nepakeisim.... taip kaip prieš algų ir pensijų mažinimą , bet ten žmonės piketus galėjo prie seimo bent surengt lotuliukas.gif O mums kur piketuot , nebent prie Supermamos namų durų lotuliukas.gif

Parašytų vieną postą su visom naujom taisyklėm, iškeltų matomoje vietoje, viršuje kur, bent jau tiek..... kam dabar gaišinti visų laiką..... ir erzinti visus... Juk ne visos užeina į šia temą (ačiū Dievui (ar SM? ) bent ji mums likus).

Dar..... paslaugose merginos siūlo daug paslaugų, kuriomis yra naudojamasi, ir daroma tai PIGIAU nei kažkur kitur..... Mamytės tokiu sunkmečiu vistiek gi kerpasi, nagučius auginasi, dovanėlių kažkokių ieško ir kt, ir ieško pigiau..... O dabar tikrų tikriausias pasityčiojimas, būtent šiuo laikotarpiu, uždrausti tiek uždirbti, tiek sutaupyti.... sad.gif

Moderatorės irgi aukomis tapo, kaip įkaitės, kurias nuolat "puolame" mes.... kiek jos gauna kasdien tokių klausimų! Ir dirba kaip etatinės, tik už ačiū ar dar pasikoliojimą, kol atsako visoms....

AR NE METAS KAŽKĄ KEISTI? Gal gana jau pasityčiojimo iš narių... tiek iš mūsų, tiek iš moderatorių..... Pati SM matai laiko neturi, o tai ką moderatorės? Jos su varikliuku? Vienišos, be vaikų, be darbų..... pasiraitoja rankoves ir į mūšio lauką, tik... be ginklų ir žodžio teisės.....
Nu va, parėkavau tyruose, galiu varyt dirbt toliau. Vistiek lengviau ant dūšios patapo bent šiam kartui biggrin.gif

O gal....... nebėra čia jokios Supermamos.... gal forumas tiesiog liko be "galvos" g.gif Tik moderatorės taip sako, nes nežino ką išties daugiau atsakyti.... Tada dar metukai, kiti ir liks čia viskas ne tik be galvos, bet ir be kojų ir rankų (moderatorių, jų kantrybė manau ribota irgi), o tada tikrai, nieko neliks veikt likusiame bardake, kaip tik išeit ir "iškelt" kažkurį kitą forumą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 13 sausio 2010 - 11:26
Mirt be temų tikrai nesiruošiam, bet tiesiog norisi lygybės ir tiesos. O čia viskas daroma (jei daroma) slapta. Laukiama kol jau visai temos pasibaigs ir viskas.O nuo to, kad mes čia vienos pašūkausim, tai visiškai niekas nepasikeis. Suprantu ir moderatores, bet tegu "valdžia" supranta ir likusius forumo dalyvius. Juolab, kad "D.U.K" skyrelis, tai bent šiokai tokia reakcija turėtų būti....
Atsakyti
Aš laukiau temos patvirtinimo "rankdarbiuose".
Rustei negalima parašyti į AŽ, nes pas ją perpildyta dėžutė.
Jau antra tema ištrinta, g.gif noriu pasiteirauti ką konkrečiai esu ne taip padariusi, nors perskaičiusi taisykles, viską darau taip kaip nurodyta.
Patarkite, kur kreiptis, o gal Rustė atsilieps?
Atsakyti
5. Naujos temos nebus tvirtinamos iki kitų metų.

kaip jums hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2010 01 15, 18:13)
kaip jums hihihi.gif

sita uzrasa uzdejo dar pries naujus metus lotuliukas.gif jau juokemes kad labai universalus ir visada tinkantis lotuliukas.gif

o siaip tas tyciojimasis is musu jau mazu maziausiai labai kvailas atrodo, netikiu kad neskaito ir nemato ka mes cia rasom doh.gif turbut tik kikena kad mes naivuoles vis dar kazko tikimes doh.gif
Atsakyti
verčiau nesigilinkit per daug, nes tuoj išgirsit tradicinį visiems atvejams 'forumas nekomercinis, nepatenka - eikit kitur'. būtų juokinga, jei nebūtų....
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2010 01 15, 19:13)
kaip jums hihihi.gif

Jau pavargome laukti, nieko nesikeicia. verysad.gif
Atsakyti
Kodėl vienos yra patvirtinamos temos, o pro kitas prašokama, kaip jų nebūtų, ar čia tik išrinktosioms atviri takai g.gif Nes pastebima ir jau ne pirmą kartą g.gif
p.s. Labai norėčiau , kad MODERATORĖ atsakytų, manau tikrai paskaito viską mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai liudna matyti tokia administartoriaus nekompetencija, ir savininku nusisukima nuo klientu, kurie uzdirba jiems pinigelius. Kiekvienas sveiku protu pasizymintis verslininkas (o kad sis forumas yra komercinis tai tikrai, juk reklama dedama ne siaip sau), savo vista, jam dedancia aukso kiausinius saugo ir peni. Siam forumui aukso vista yra jo lankytojai - ir jei ju nepenesi ir su jais nesiskaitysi - tiesiog neteksi. Kad kol kas sis forumas vienas is populiariausiu, tai tiesia, bet su tokia "mandagia " politikia ilgai toks nebus. Labai sparciai to pacio SM deka populereja kiti forumai, kurie ir perims nemaza dali dalyviu.
Labai gaila stebeti tokia stagnacija, nes su siuo forumu galima sakyti prasidejo ir mano motinyste. Linksiu susiimti, atsitiesti ir gyvuoti.
Ir dar vienas palinkejimas - nesilygiuokit i Kubiliu - kalbekit su savo dalyviais - jie be jusu isgyvens, o jus be ju - deja ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
As noreciau paklausti, kodel yra trinamos temos, kuriose matosi, kad ideta nemazai darbo, paasikinta esme ir t.t. o tokios, kuriu antraste zada viska, o atidarius randi klausima lieka gyvuoti? g.gif
Atsakyti