Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Amise @ 2010 01 02, 22:45)
Parašiau, tai atsakymo vis dar laukiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif patinka man tokia pagarba žmonėms biggrin.gif
tai ir prizo negavai lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jooo..tai niekas nepriestarauja,jei ir apmokestintu kai kuriuos dalykus,bet cia kaip suprantu niekas apskritai nebevyksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukai @ 2009 12 17, 15:37)
Iš viso nesuprantu tokio pasakymo, kaip "Komercija forume draudžiama". Tarkime, paslaugų skyrelis. Jei žmogus ten įdeda skelbimą, kad jis pvz. prilituoja nagus, daro manikiurus, teikia kirpėjos paslaugas, ar taiso kompiuterius - tai nėra komercija??? Juk ne dykai žmogus tai daro... Jei rašo, kad dirbu ten ir ten, tai gal nekerpa pvz plaukų tuo adresu kartą per savaitę savo malonumui.... Arba jei kas ką pardavinėja (ne dovanoja!)....O moderatorės tuoj staigiai sugalvoja - komercija, banas doh.gif Kitos autorės identiška tena gyvuoja -n kartų... Tai čia jau nelygios teisė gaunasi, diskriminacija.
Bardakas ir tiek. mirksiukas.gif

pritariu, bardakas ir nelogiskumai visokie.
pvz. mane buvo uzbanine, kad skyrelyje SVENTES atsiliepinejau i tu mamyciu skelbimus, kurios temoje "karnavaliniai kostiumai" ieskojo vaikuciams darzeliu ir mokyklu karnavalams kostiumu ivairiu. tai as atsakydavau joms kad toki arba toki turiu kostiuma, kauke, galiu isnuomoti.

Tai uzbanino uz komercija ir pasake, kad cia reikejo skelbtis skelbimu lentoj. Nu bet jei tos mamos iesko ne skelbimu lentoj, o ten kur mato zodi SVENTES ir tema "karnavaliniai kostiumai"!!!

as taip ir parasiau tai moderatorei, kad forumas lyg ir skirtas kad mamoms butu patogiau, bet realiai daroma atvirksciai - kad tik nepatogiau butu.

Juk ta karnavaliniu rubu tema ir taip tik kokias tris savaites buna aktuali, ir BUTENT PRIES SVENTES, todel ir iesko mamos pagalbos prie uzraso SVENTES.

Zodziu, logikos cia jokios, patogumo jokio, naudos - daug maziau negu apsimeta kad gali suteikti.
suprantu visu pasipiktinima, kurios buvo uzbanintos bet kurioje temoje, nes kitos tuo metu sau ramiai toliau reklamuojasi savo komercine veikla.
Atsakyti
Jau senokai laukiu mano temos patvirtinimo, ir noriu paklausti:
iš kur man žinoti, ar tema ištrinta, ar vis dar laukia patvirtinimo?

Būsiu labai dėkinga už atsakymą! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2010 01 07, 20:21)
Jau senokai laukiu mano temos  patvirtinimo, ir noriu paklausti:
iš kur man žinoti, ar tema ištrinta, ar vis dar laukia patvirtinimo?

Būsiu labai dėkinga už atsakymą! 4u.gif

Paslaugose temų jau seniai niekas netvirtina. Ir niekas nežino, kada tvirtins. Deja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 07, 21:16)
Paslaugose temų jau seniai niekas netvirtina. Ir niekas nežino, kada tvirtins. Deja  4u.gif

Aš laukiu temos patvirtinimo "rankdarbiuose".
Rustei negaliu parašyti į AŽ, nes pas ją perpildyta dėžutė.

Ar kas nors praneša, kai temą ištrina?
Dabar nežinau ar dar laukti, ar bandyti kitą kurti... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2010 01 07, 21:49)
Aš laukiu temos patvirtinimo "rankdarbiuose".
Rustei negaliu parašyti į AŽ, nes pas ją perpildyta dėžutė.

Tai kaip nebus perpildyta jei per dieną gauni šimtus až su prašymais, skundais, komercija ir t.t. Čia net pilnu etatu dirbantis būrys žmonių nesugebės visko sužiūrėt. O visi dar turi ir darbus, šeimas, reikia ir poilsio.
O dėl komercinių temų, dar kartą akcentuojame, kad forumas nėra komercinis, yra daugybės skelbimų puslapių, dauguma apmokestinti, taigi skelbkitės - nebus bėdos, nereiks niekam priekaištų reikšti.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 01 07, 21:56)
Tai kaip nebus perpildyta jei per dieną gauni šimtus až su prašymais, skundais, komercija ir t.t. Čia net pilnu etatu dirbantis būrys žmonių nesugebės visko sužiūrėt. O visi dar turi ir darbus, šeimas, reikia ir poilsio.
O dėl komercinių temų, dar kartą akcentuojame, kad forumas nėra komercinis, yra daugybės skelbimų puslapių, dauguma apmokestinti, taigi skelbkitės - nebus bėdos, nereiks niekam priekaištų reikšti.

Aš viską suprantu ir niekam nepriekaištauju... 4u.gif
Sakau, kad moderatorei negaliu parašyt, todėl atėjau pasikonsultuoti čia.
Būtų malonu gauti atsakymą, o ne apibarimą.

Tiesiog matau, kad anksčiau paskelbtos temos jau yra patvirtintos, tai ir nežinau, ar mano ištrinta, ar dar laukia patvirtinimo.
Jei niekur to sužinoti negaliu ir niekur tokia informacija nėra talpinama, tai taip ir pasakykite. ax.gif
Atsakyti
Rustė šiuo metu mažai būna forume dėl asmeninių problemų, todėl temų niekas ir netvirtina be jos. Kai tik ji galės, būtinai tai padarys.
Atsakyti
Norėčiau kažko (nežinau į ką kreiptis) pasiteirauti, ar bus įmanoma bent išgirsti atsakymą kas daroma , ar kas sprendžiama dėl paslaugų skyrelio? Kažkaip tas laiko tempimas , manau, visus tik erzina.Jei nebus skyrelio -rašykit, kad nebus, jei kažką sprendžiat-nemanau, kad sunku pora sakinių ir laukiančioms parašyti.Visos nežinioje jau nuo rugsėjo. Nemanot, kad per ilgai?
Atsakyti

man tai dabar keistas liko tik vienas dalykas - kodėl išvis dar yra tas skyrelis. Ar nėra logiškiau visai jį uždaryti, ištrinti visas temas? Nes kažkaip dabar labai diskriminuojami nariai g.gif vieniems galima - kitiems ne 4u.gif kaip čia taip g.gif
Et, būtų man neblogai, be konkurencijos taip gyvent lotuliukas.gif Juokai juokais, man manoji tema išvis galvoju ar dar reikalinga.... esu užimta ir taip gana.... bet manau, kad laisvoj Lietuvoj, regis laisvame forume, turėtų būt ir visiems vienodos taisyklės, ar aš blogai manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 12, 23:35)
man tai dabar keistas liko tik vienas dalykas - kodėl išvis dar yra tas skyrelis. Ar nėra logiškiau visai jį uždaryti, ištrinti visas temas? Nes kažkaip dabar labai diskriminuojami nariai  g.gif  vieniems galima - kitiems ne  4u.gif  kaip čia taip  g.gif 
Et, būtų man neblogai, be konkurencijos taip gyvent  lotuliukas.gif  Juokai juokais, man manoji tema išvis galvoju ar dar reikalinga.... esu užimta ir taip gana.... bet manau, kad laisvoj Lietuvoj, regis laisvame forume, turėtų būt ir visiems vienodos taisyklės, ar aš blogai manau  g.gif

va mastymas tai geras. as irgi uz lygias galimybes. arba visiems leisti, arba visiems naikinti. bet jei cia nenorima komercijos, tai kodel nenaikinamas rankdarbiu ar parduotuviu skyreliai???? va man sita labiausiai idomu suzinoti....
Atsakyti