Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Amise @ 2009 12 03, 23:38)
spėju dėl to, kad tokia tema jau turėtų būt prie paslaugų, nes skaitytusi kaip fotografijos paslaugų teikimas  smile.gif arba temą suprato reklamą  smile.gif
Aciu, kad parasete.

Paslaugu skyrius uzrakintas. Paslauga galima parduoti? Manau, kad tai laikina iseitis, kol paslaugu skyrius atsidarys. 4u.gif
O gal cia rankdarbiai lotuliukas.gif
Atsakyti
..kaip suprantu sitoj temoj mes tik pasiguodziam ir tiek..Niekas i musu lukescius nekreipia demesio verysad.gif Turbut jau Paslaugu skyrelis daugiau neatsigaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2009 12 09, 12:25)
..kaip suprantu sitoj temoj mes tik pasiguodziam ir tiek..Niekas i musu lukescius nekreipia demesio verysad.gif  Turbut jau Paslaugu skyrelis daugiau neatsigaus unsure.gif

Kalėdos - stebuklų metas hihihi.gif Na jei pavasarį, prieš vasarą pagaliau sumastytų ką daryt ir jei netyčia mano temą patvirtintų tai man būtų pats tas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Sukuriau atskira tema(tikiuos, jog ja patvirtins), nes manau, jog sis klausimas aktualus ne man vienai, bei daznai pasikartojantis.
Paslaugu skyrelio taisyklese yra punktas, kuris ispeja, jog iki lapkricio menesio temu skelbimas sustabdytas. Siandien - gruodzio 9 diena.
Butu svarbu suzinoti:

Ar realu sulaukti PASLAUGU skyrelio "atidarymo". Jei taip- kada?
Ar yra zmones, kurie i siuos klausimeliu galetu atsakyti?
Ar svarbu abipusiai svarbu laikytis taisykliu?
Atsakyti
man tai jau atrodo kad jau viskas dzin gerb.moderatorem... legviausia yra ignoruoti ir jokios info neteikt... doh.gif
Atsakyti
Mane labiausiai erzina visiška NEPAGARBA..... kitaip nepavadinsi....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 10, 01:38)
Mane labiausiai erzina visiška NEPAGARBA..... kitaip nepavadinsi....

TAI JAU TIKRAI drinks_cheers.gif:
Pasirodo ir naujas ADMIN tesia pasityciojimo grandine is mamyciu . . . .be galo liudna ir zeminanti situacija sad.gif
Atsakyti
Nuostabus pokyciai PASLAUGU SKYRIUJE:
Naujos temos nebus tvirtinamos iki kitų metų
Universalus pazadas. Nes atejus kitiems metams jis irgi tiks lotuliukas.gif

Aciu. Ir tikrai jau negalima kazko apkaltintinti akivaizdzia nepagarba.
Bedos nebeliko. Sveikinu atsakingus asmenis. (Nors man butu siek tiek nesmagu pries pacia save) 4u.gif

Sekmes viseims .
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 12 12, 15:38)
Nuostabus pokyciai PASLAUGU SKYRIUJE:
Naujos temos nebus tvirtinamos iki kitų metų
Universalus pazadas. Nes atejus kitiems metams jis irgi tiks lotuliukas.gif

Aciu. Ir tikrai jau negalima kazko apkaltintinti akivaizdzia nepagarba.
Bedos nebeliko. Sveikinu atsakingus asmenis. (Nors man butu siek tiek nesmagu pries pacia save) 4u.gif

Sekmes viseims .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nemaniau, kad TOKS sudėtingas darbas nustatyt taisykles biggrin.gif Lietuvos seimas, žinot, dirba geriau lotuliukas.gif juokinga, nieko nepridursi......

Tarsi paslaugų skyrius būtų kažkokių narkotikų platinimo vieta ar kažkas nelegalaus doh.gif SIAUBAS.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 12 gruodžio 2009 - 16:03
QUOTE(Pentarda @ 2009 12 10, 13:20)
TAI JAU TIKRAI drinks_cheers.gif:
Pasirodo ir naujas ADMIN tesia pasityciojimo grandine is mamyciu . . . .be galo liudna  ir zeminanti situacija sad.gif

prašau pasakyti kur yra pasityčiojimai seno ir naujojo admino? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2009 12 12, 21:24)
prašau pasakyti kur yra pasityčiojimai seno ir naujojo admino? g.gif  unsure.gif

Nezinau jokiu peripetiju, aciu dievui. Bet pabandykite pati atsakyt i si klausima.

Manot yra viskas gerai tame, jog skyrius neatidaromas tiek laiko ir zarstomasi pazadais, kurie keiciami pagal nuotaika.

Man tikrai nera gyvybiskai svarbu patekti i ta skyreli. Tiesiog siek tiek erzina toks poziuris i forumo narius.
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2009 12 12, 22:24)
prašau pasakyti kur yra pasityčiojimai seno ir naujojo admino? g.gif  unsure.gif

Matosi, kad kad neesat paslaugu skyrelio problemu sukuryje mastau.gif
senojo admin as neivardijau schmoll.gif tiesiog visur anksciau pasirasinedavo temas uzdarant supermama,dabar logiskai mastant atsirades adminas tesia supermamos darbus kurie stovi visisko neveikimo busenoj doh.gif (cia butent apie paslaugų skyrių). . . ECH irnesakyk.gif
Atsakyti