QUOTE(kakarieku @ 2007 12 15, 00:05)
Mano tema "Tyrimas-Barbė" dingo. Kodėl?
Todėl, kad forumas ne tyrimų ir eksperimentų vieta ir visos tokio pobūdžio temos šalinamos.
Laba diena, vakar naktį kūriau temukę, nes nesimiegojo Fotoshopo pamokėlės 3 temą, atėjo žinutė, kad ją peržiurės moderatoriai, bet šiandien jos neradau nepaskelbta Tai per nauja sukūriau tikėdamasi, kad tikrai atsiras ir vėl ta pati žinutė atėjo moderatoriai peržiūrės
Prašau greičiau atidarykit temele
QUOTE(wikonda @ 2007 12 17, 12:33)
Laba diena, vakar naktį kūriau temukę, nes nesimiegojo Fotoshopo pamokėlės 3 temą, atėjo žinutė, kad ją peržiurės moderatoriai, bet šiandien jos neradau nepaskelbta Tai per nauja sukūriau tikėdamasi, kad tikrai atsiras ir vėl ta pati žinutė atėjo moderatoriai peržiūrės
Jei parašo, kad laukt moderatorių patvirtinimo, tai kam vėl kuri naują? Patvirtinau.
Kitą kartą rašyt moderatoriui į asmeninę, jei nori pagreitint patvirtinimą.
Skyrelyje"Internetines parduotuves"sukuriau nauja tema,kad prekiauju "Bare Escentuals"kosmetika,tai buvo pries dvi dienas,bet kolkas nematau temos.Kiek laiko uztrunka,kol tema perziuri ir patvirtina moderatorius?
QUOTE(Daisy @ 2008 01 08, 09:37)
O Jūs sumokėjot už temą? nes internetinėse parduotuvėse temos mokamos
Na ne,nesumokejau -nemaciau kad mokamos.Mielai ta padaryciau,tik kur ir kaip moketi?
Laba diena, norėjau pasiklausti kokio pobūdžio galima skelbti temoje Darbas, kad jos neištrintų? Siūlau platintojos darbą, bet mano tema buvo ištrinta. Kodėl ? Tuo tarpu panašaus pobūdžio temos, siūlančios darbą pardavėjoms, darbą Norvegijoje, knygyne ir t.t. sėkmingai egzistuoja. Vėl klausimas kodėl ?
Iš moderatorės Ciocia Polia gavau tik įspejimą, jog negaliu skelbti komercinio skelbimo. I klausimą apie kokį skelbimą eina kalba, nes pagalvojau, jog apie mano mokamą temą , gavau atsakymą :
Laba diena, gal galima konkrečiau apie kokį skelbimą eina kalba, nes aš turiu mokamą temą
Apie naujai atidarytą temą, kurioje siūloma tapti platintojais. Mokama tema nesuteikia teisės siūlyti tapti platintojais ir atidarinėti naujas temas su pasiūlymais, ji skirta jūsų asmeniniams pardavimams.
I klausimą kodėl darbo temoje sėkmingai egzistuoja panašūs pasiūlymai ieškantiems darbo, gavau trumpą atsakymą, jog mano teisė nesutikti ir geros dienos.
Žinau, kad moderatoriai gali ir neaiškinti savo sprendimo, tačiau turi būti suteiktos vienodos teisės ir sąlygos visiems forumo dalyviams.
Labai norėčiau gauti atsakymus į savo kodėl ir nors trumpą paaiškinimą kuo skiriasi mano siūlymas tapti platintoja nuo kitų forumiečių siūlančių pardavėjos darbą.
Pagarbiai sandra
Iš moderatorės Ciocia Polia gavau tik įspejimą, jog negaliu skelbti komercinio skelbimo. I klausimą apie kokį skelbimą eina kalba, nes pagalvojau, jog apie mano mokamą temą , gavau atsakymą :
Laba diena, gal galima konkrečiau apie kokį skelbimą eina kalba, nes aš turiu mokamą temą
Apie naujai atidarytą temą, kurioje siūloma tapti platintojais. Mokama tema nesuteikia teisės siūlyti tapti platintojais ir atidarinėti naujas temas su pasiūlymais, ji skirta jūsų asmeniniams pardavimams.
I klausimą kodėl darbo temoje sėkmingai egzistuoja panašūs pasiūlymai ieškantiems darbo, gavau trumpą atsakymą, jog mano teisė nesutikti ir geros dienos.
Žinau, kad moderatoriai gali ir neaiškinti savo sprendimo, tačiau turi būti suteiktos vienodos teisės ir sąlygos visiems forumo dalyviams.
Labai norėčiau gauti atsakymus į savo kodėl ir nors trumpą paaiškinimą kuo skiriasi mano siūlymas tapti platintoja nuo kitų forumiečių siūlančių pardavėjos darbą.
Pagarbiai sandra
[quote=Auges,2008 01 11, 12:56]Pardavėjos darbas - yra oficialus darbas, su soc.garantijomis, mokami mokesčiai valstybei. Platintojo darbas - nėra oficialus darbas pagal darbo sutartį.
Nesutinku Platintojos dirba su verslo liudijimais ir taip pat mokami mokesčiai, todėl darbas yra pilnai oficialus.
Į mano klausimus nebuvo atsakyta
Nesutinku Platintojos dirba su verslo liudijimais ir taip pat mokami mokesčiai, todėl darbas yra pilnai oficialus.
Į mano klausimus nebuvo atsakyta
QUOTE(Auges @ 2008 01 11, 12:56)
Pardavėjos darbas - yra oficialus darbas, su soc.garantijomis, mokami mokesčiai valstybei. Platintojo darbas - nėra oficialus darbas pagal darbo sutartį.
Pagal šį teiginį reiktų ištrinti 70% darbo temoje skelbiamų darbo pasiūlymų. Pvz. Korepetitorės darbas . Ar jis oficialus? Prašau nesupykti mokytojų Čia tik kaip pavyzdys diskutuojant, o gal tiksliau būtų, rašant monologą. Jau nebe pirmą kartą esu nusivylusi moderatoriais Jokio logiško paaiškinimo vien tik tyla ir gąsdinimai įspėjimais arba išvarymu iš forumo.
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 18, 11:22)
Jei parašo, kad laukt moderatorių patvirtinimo, tai kam vėl kuri naują? Patvirtinau.
O kurio moderatoriaus galima prašyti? Bet kurio? Nes pvz. Maža supermamų valstybė, skyrelyje nėra atskiro moderatoriaus.