jei tai rašo, vadinas, žino. Kokia prasmė būtų visiems meluot?
kantrybės per kančias į žvaigždes
O kas belieka. Jau puse metu kaip kantriai laukiam
O kodėl reikėtų laukti? Gi yra sočiai ir kitų internetinių svetainių
Nepatinka ši - einat į kitą - ir ramu Argi ne? Asmeniškai man per 2 metus nėsyk neprireikė TO skyrelio, nes 'atėjau' į šį forumą ne kažką pardavinėt, o pabendraut, pasidalint vienokia ar kitokia patirtim
QUOTE(Borzika @ 2009 11 07, 15:09)
O kodėl reikėtų laukti? Gi yra sočiai ir kitų internetinių svetainių
Nepatinka ši - einat į kitą - ir ramu Argi ne? Asmeniškai man per 2 metus nėsyk neprireikė TO skyrelio, nes 'atėjau' į šį forumą ne kažką pardavinėt, o pabendraut, pasidalint vienokia ar kitokia patirtim
O aš tai labai laukiau, kasdien su viltim eidavau į "mano temos" ir ieškodavau, ar nepatvirtino.
Kituose forumuose nepasitvirtindavo siūloma paslauga, nes ne toks didelis žmonių srautas
Sveikos. Dingo mano kurta tema. Tikriausiai istrynet Negaila temos, bet ar pries trinant negalit pranest temos kurejui kad jo tema trinama...
vadinasi ir as prisisediu prie laukianciu, kol patvirtins tema Užsisakome kokybiskas prekes iš AMWAY
Galvoju, kad kol supermama ir jos komanda nutars del nauju salygu "paslaugu skyrelyje" , tai temu uzvedineti jau niekam nereikes. Zmones netures darbo ir negales naudotis musu paslaugomis. Tada mums ir temos jau nebereikes.
Gaila
Gaila
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 24, 22:19)
Galvoju, kad kol supermama ir jos komanda nutars del nauju salygu "paslaugu skyrelyje" , tai temu uzvedineti jau niekam nereikes. Zmones netures darbo ir negales naudotis musu paslaugomis. Tada mums ir temos jau nebereikes.
Gaila
Gaila
tikra tiesa jau net juokinga skaityt kad kazkas kazka sprendzia o finale panasu, kad niekas nejuda is pradinio tasko...
Sveiki, norejau skelbti tema "paslaugose". Radau toki sakinuka:
5. Naujos temos nebus tvirtinamos iki lapkričio mėn.
Temos skelbti(net pasiulyti) man vis dar neleidzia. Gal galetumet pasakyti, kodel.
Is anksto dekoju uz atsakyma.
p.s. Ir dar. Neradau PASLAUGU skyrelio moderatoriu. Gal galetumet pasakyt, ks moderuoja si skyreli, kad nereiktu kitu trukdyti.
Temos skelbti(net pasiulyti) man vis dar neleidzia. Gal galetumet pasakyti, kodel.
p.s. Ir dar. Neradau PASLAUGU skyrelio moderatoriu. Gal galetumet pasakyt, ks moderuoja si skyreli, kad nereiktu kitu trukdyti.
QUOTE(valanda @ 2009 12 02, 21:20)
Sveiki, norejau skelbti tema "paslaugose". Radau toki sakinuka:
aaaa, iki lapkricio čia žinok, nuo gegužės vis tęsiama taip
aš tai jau nebesitikiu sulaukt naujienų bent jau šiais metais tai tikrai, viliuos, kad vasaros sezonui jau bus kažkas aišku
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 02, 23:03)
aaaa, iki lapkricio čia žinok, nuo gegužės vis tęsiama taip
aš tai jau nebesitikiu sulaukt naujienų bent jau šiais metais tai tikrai, viliuos, kad vasaros sezonui jau bus kažkas aišku
Neskaiciau temos, nezinojau, kad viskas labai uzsitese. Liudna, zinoma.
Bet jau laikas tam skyriui atvert durytes. Turiu vilties;)
Kol nesulaukiau atsakymo i savo klausima, pardavimu skyriuje uzavedziau tokia tema:
Parduodu tuščius CD
Parduodu tuščius CD. Kaina- tokia kaip ir parduotuvėje.
CD su Jusu vaikučių nuotraukomis brangesni . Daugiau info rasite: http://iseik.ezo.lt/...hp?page=pradzia
Laukiu pirkėjų
Sakykite, kodel tema buvo istrinta?
Aciu uz atsakymus;)
Parduodu tuščius CD
CD su Jusu vaikučių nuotraukomis brangesni . Daugiau info rasite: http://iseik.ezo.lt/...hp?page=pradzia
Laukiu pirkėjų
Aciu uz atsakymus;)
QUOTE(valanda @ 2009 12 03, 22:32)
Kol nesulaukiau atsakymo i savo klausima, pardavimu skyriuje uzavedziau tokia tema:
Parduodu tuščius CD
Laukiu pirkėjų
Aciu uz atsakymus;)
Parduodu tuščius CD
Laukiu pirkėjų
Aciu uz atsakymus;)
spėju dėl to, kad tokia tema jau turėtų būt prie paslaugų, nes skaitytusi kaip fotografijos paslaugų teikimas arba temą suprato reklamą