Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

Norėjau šiandien paskelbt naują temą skelbimų lentoje skyrelyje "Paslaugos" Gal galėtumėt paaiškinti kodėl man neleidžiama įdėti skelbimo.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 11 03, 19:38)
Norėjau šiandien paskelbt naują temą skelbimų lentoje skyrelyje "Paslaugos" Gal galėtumėt paaiškinti kodėl man neleidžiama įdėti skelbimo.

jus paskaitykite sita tema, kurioje rasote ir viskas bus aisku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Si vakara idejau "parduodu" skelbima i skelbimu lenta, o po keliu valandu mano temos nebera doh.gif Kas gali paaiskinti, kodel mano skelbimas istrintas?
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 11 03, 22:31)
Si vakara idejau "parduodu" skelbima i skelbimu lenta, o po keliu valandu mano temos nebera  doh.gif  Kas gali paaiskinti, kodel mano skelbimas istrintas?

Šito skelbimo pasigedot?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 03, 23:31)
Šito skelbimo pasigedot?

Sito doh.gif Kodel as jo net per paieska neradau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 11 04, 08:10)
Sito  doh.gif  Kodel as jo net per paieska neradau?  g.gif

nuo žioplumo vaistų nėra tongue.gif
jei per paieška nerandat, geriau eit tada per niką. Ir po "surasti visas dalyvio žinutes" yra eilutė "surasti visas dalyvio temas", daaaug paprasčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2009 10 31, 20:02)
nu matai..visi laukia tos info,kada jau bus pradedamos tvirtinti temos. Parasyta iki spalio men,o jau lapkritis atkeliauna. Todel normalu,kad vel visiems nieko neaisku verysad.gif

Dabar parasyta, kad " Naujos temos nebus tvirtinamos iki lapkričio mėn." Noreciau, bent sukurti tema, o tada jau laukti kada patvirtins. rolleyes.gif

Brangios moderatores, kada jau nuspresite ka nors ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 05 lapkričio 2009 - 10:10
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 05, 10:09)
Dabar parasyta, kad  " Naujos temos nebus tvirtinamos iki lapkričio mėn." Noreciau, bent sukurti tema, o tada jau laukti kada patvirtins.  rolleyes.gif

Brangios moderatores, kada jau nuspresite ka nors ? g.gif

tikrai neverta kurti temos iš anksto, kol dar nepaskelbtos naujos paslaugų temos patvirtinimo sąlygos, kurias reiks įvykdyti dar prieš paskelbiant temą.
Tikrai nėra taip, kad moderatorės kažko nenusprendžia; Yra paruošta tvarka, kuri yra derinama (sąlygos/taisyklės/įsipareigojimai), dėl kiekvieno jos punkto konsultuojamasi, prieš patvirtinant galutinį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2009 11 05, 11:08)
tikrai neverta kurti temos iš anksto, kol dar nepaskelbtos naujos paslaugų temos patvirtinimo sąlygos, kurias reiks įvykdyti dar prieš paskelbiant temą.
Tikrai nėra taip, kad moderatorės kažko nenusprendžia;  Yra paruošta tvarka, kuri yra derinama (sąlygos/taisyklės/įsipareigojimai), dėl kiekvieno jos punkto konsultuojamasi, prieš patvirtinant galutinį variantą.

na nepykit, bet juokinga jau, seimas greičiau dirba ir nusprendžia lotuliukas.gif

ar čia jau toks sanderis, vertas milijono sprendžiamas g.gif Gal tiesiog pasakykit (ne jūs konkrečiai), vis nėra laiko galutinai nuspręsti , tada ir bus aišku, o dabar kaip mažiems vaikams aiškinami vis kiti dalykai..... suaugę žmonės gi čia bendrauja, dirbantys, ir supranta kas, kaip, kiek laiko kas būna sprendžiama.... Nepykit (tikrai nieko neturiu jums asmeniškai), bet tas "nusprendimas" tikrai vienos dienos reikalas......

Aurėja - ačiū jums, kad esate su mumis, žinau kad norite tik gero....

P.S. beje manau, kad administratorėms iš bendro fondo, kur surenkami pinigėliai (beje, ir patys va siūlom apmokestini paslaugas, bet matyt pinigų netrūksta) reiktų mokėt "atlyginimą", kad ir simbolinį, 50 gal litų tarkim, gal daugiau net, o tai turi jos kentėt nuolat...... Nes pati "supermama" nesiteikia jokiais būdais (nei žinutėmis, nei laiškais, nei bendrame forume) bendrauti. Nepykit dar syk, bet turbūt pas popiežių at prezidentą paprastesnis priėjimas būtų... Ji kaip Dievas, visi žino, kad ji yra, bet niekas nemato ir negirdi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 05 lapkričio 2009 - 11:59
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 05, 12:56)
Ji kaip Dievas, visi žino, kad ji yra, bet niekas nemato ir negirdi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pritariu visiems jusu žodziams, bet sitas sakinukas geriausias thumbup.gif
o jei rimtai, tai tikrai esam dekingos moderatorems, kurios bet si ta pasako... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 05, 12:56)
Ji kaip Dievas, visi žino, kad ji yra, bet niekas nemato ir negirdi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai sutinku. Manau tikrai puse metu laukti kol kazkas kazka nuspres yra didelis laiko tarpas blink.gif ..keiciasi tik uzrasas: "naujos temos nebus tvirtinamos iki..". O va sitoj vietoj jau keiciasi menesio pavadinimas ir vsio doh.gif Visi linki kantrybes, bet tikrai yra mamyciu kurios gali daug ka pasiulyti. Yra paslaugu,kurios sezonines,tad labai liudna kai sezonai baigiasi,o cia jokiu naujienu verysad.gif Nepykit,bet mano tikejimas kad bus tvirtinamos temos jau zlunga unsure.gif Liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.I.V.A: 05 lapkričio 2009 - 15:52
labiau jau cia panasiau i akiu dumima ar kazkoki mandagu "atsifutbolinima", o ne taisykliu kurima....bet taip ir pasakytumet zmonems, kad nebebus tos naujos temos tvirtinamos niekada ir visiems butu ramu....nesuprantu kam zmones erzint g.gif
Atsakyti