As is vis nesuprantu tokio moderatoriu savivalevimo ir temu dingimu ir t.t.musu tema Persivalgymas kaip dingo taip dingo,manau,kad turint kazkokiu priekaistu del temos pries ja sunaikinant ar perkeliant kitur,reikia pranesti bent jau tam zmogui,kuris tema sukure,man toks savivaliavimas atrodo visiskai kvailas arba paprasciausiai moderatoriaus valdzia rodoma visiskai kvailai ir be jokio tikslo,o temu pati matau kuriose kalbama kartais visai ne i tema ir nieko,toliau diskusijos verda kur tada moderatoriai su savo moderavimais?
QUOTE(Rudaakė @ 2009 10 26, 21:29)
o gal ta pacia tema ir ten ir ten skelbete?
na ne, temos skitingos: viena apie papuosalus kita apie fotomontazus ir fotografavima.
QUOTE(kondračiukas @ 2009 10 27, 07:20)
na ne, temos skitingos: viena apie papuosalus kita apie fotomontazus ir fotografavima.
logikos visai nerasta..... nesuprantu, forumas matyt tampa tikrai VIPinis
QUOTE(Rudaakė @ 2009 10 27, 10:36)
logikos visai nerasta..... nesuprantu, forumas matyt tampa tikrai VIPinis
nesupratau jusu pasisakymo. as pasakiau vienai forumietei, kad neleidziama tureti dvieju temu, nes mano buvo tokia situacija. paklause, gal jos buvo tos pacios. atsakiau kad ne. kur cia nera logikos????
+2009 10 26, 22:00-->
O gal mūsų nariai galėtų bent po kartelį kitą prieš kuriant naujas temas sperskaityti taisykles bendras ir skyreliuose Gali būti, kad ne vietoj tema buvo arba sujungta jau su esama.
Mes patys lamkomės ir kituose forumuose, ten tvarka dar griežtesnė nepataikei ssukurt vietoj temą, ištrina ir į až perspėjimą, kitą kartą - įspėjimas viešai ir t.t.. Taip kad, truputį gerai būtų pasilaikyt tvarkos, o ne pult kurt tik papuola temas, nors galima truputį paieškojus, pasigilinus surast panašią arba atsakymą į klausimą (čia taikau ne jums, o bendrai).
Jei jau tokios taisyklės, tai galioja visiems, ne tik jums
QUOTE(Lina @ 2009 10 26, 22:00)
As is vis nesuprantu tokio moderatoriu savivalevimo ir temu dingimu ir t.t.musu tema Persivalgymas kaip dingo taip dingo,manau,kad turint kazkokiu priekaistu del temos pries ja sunaikinant ar perkeliant kitur,reikia pranesti bent jau tam zmogui....
O gal mūsų nariai galėtų bent po kartelį kitą prieš kuriant naujas temas sperskaityti taisykles bendras ir skyreliuose Gali būti, kad ne vietoj tema buvo arba sujungta jau su esama.
Mes patys lamkomės ir kituose forumuose, ten tvarka dar griežtesnė nepataikei ssukurt vietoj temą, ištrina ir į až perspėjimą, kitą kartą - įspėjimas viešai ir t.t.. Taip kad, truputį gerai būtų pasilaikyt tvarkos, o ne pult kurt tik papuola temas, nors galima truputį paieškojus, pasigilinus surast panašią arba atsakymą į klausimą (čia taikau ne jums, o bendrai).
QUOTE(kondračiukas @ 2009 10 27, 08:20)
Jei jau tokios taisyklės, tai galioja visiems, ne tik jums
QUOTE(kondračiukas @ 2009 10 27, 10:19)
nesupratau jusu pasisakymo. as pasakiau vienai forumietei, kad neleidziama tureti dvieju temu, nes mano buvo tokia situacija. paklause, gal jos buvo tos pacios. atsakiau kad ne. kur cia nera logikos????
nesupratot logikos nematau, kad neleidzia kurt kad dvieju skirtingu temų......
sveiki
o pas ka prasyt kad istryntumet nepatvirtintas temas. cia konkreciau mano tema skyrelyje paslaugos. ačiū
o pas ka prasyt kad istryntumet nepatvirtintas temas. cia konkreciau mano tema skyrelyje paslaugos. ačiū
Noreciau paklausti, kodel man neleidzia kurti temos skyrelyje paslaugos? Simta zinuciu issiunciau, tema siam skireli butu pirma ir seip viskas atitinka pagal reikalavimus... bet neleidzia..
QUOTE(kycca @ 2009 10 30, 16:35)
Noreciau paklausti, kodel man neleidzia kurti temos skyrelyje paslaugos? Simta zinuciu issiunciau, tema siam skireli butu pirma ir seip viskas atitinka pagal reikalavimus... bet neleidzia..
buk gerute,bent 5psl atgal paskaityk visa info
QUOTE(SECREAT @ 2009 10 30, 18:11)
buk gerute,bent 5psl atgal paskaityk visa info
nu matai..visi laukia tos info,kada jau bus pradedamos tvirtinti temos. Parasyta iki spalio men,o jau lapkritis atkeliauna. Todel normalu,kad vel visiems nieko neaisku
man tai isvis net juokinga jau atrodo na jei neina temos sutvarkyt, lai panaikina visai, manau tada butu viskas aisku visiems.... vadinasi nera tokiu dalyku, nes jie matomai nereikalingi visuomenei.....
Sveikutes nusivylusios mamytes
Zinokit as jau nebelabai ir tikiu, kad mano tema bus patvirtinta kada nors... Jau ilgokai laukiu, bet ziniu jokiu... Permainu kaip matau taip pat nera jokiu Gaila... Viltis mirsta paskutine sakoma, bet...
Na tikiuosi, kad nebereikes laukti visom kitom mamytem dar puse metu temu patvirtinimo... Nes mes visos galime labai daug naudingu ir idomiu dalyku pasiulyti ir patarti... bet velgi, bet...
Tai mamytem kantrybes
Zinokit as jau nebelabai ir tikiu, kad mano tema bus patvirtinta kada nors... Jau ilgokai laukiu, bet ziniu jokiu... Permainu kaip matau taip pat nera jokiu Gaila... Viltis mirsta paskutine sakoma, bet...
Na tikiuosi, kad nebereikes laukti visom kitom mamytem dar puse metu temu patvirtinimo... Nes mes visos galime labai daug naudingu ir idomiu dalyku pasiulyti ir patarti... bet velgi, bet...
Tai mamytem kantrybes