Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Vitulka @ 2009 10 16, 23:51)

Aciu Vitulka,bet nea,ne sita,temos pavadinimas buvo "Persivalgymas" Dietu skyrelyje budavo 4u.gif Dabar jos as irgi nerandu verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 17, 01:09-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 17, 01:09)
Aciu Vitulka,bet nea,ne sita,temos pavadinimas buvo "Persivalgymas"

O kas yra persivalgymas? Ne valgymo sutrikimas? Absoliuciai jokio skirtumo, koks temos pavadinimas, esmė, tame, apie ką kalbama.
Atsakyti
bet tai buvo konkrečiai apie persivalgymą, o ne apie visus valgymo sutrikimus, tikslas - kad ten rinktųsi būtent TOKIŲ problemų turintys žmonės..
na, bet jei jau netinka, tai ką padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 10 17, 05:35)
O kas yra persivalgymas? Ne valgymo sutrikimas? Absoliuciai jokio skirtumo, koks temos pavadinimas, esmė, tame, apie ką kalbama.

Esme tame,kad dingo tema blink.gif Va kame esme!!!! devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 10 17, 05:35)
Absoliuciai jokio skirtumo, koks temos pavadinimas, esmė tame, apie ką kalbama.

Būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(Raquelle @ 2009 10 17, 10:44)
bet tai buvo konkrečiai apie persivalgymą

QUOTE(Lina @ 2009 10 17, 16:36)
Esme tame,kad dingo tema

Negi nematėt, kiek yra temų, kuriose kalbama apie persivalgymą? unsure.gif

Atsakyti
Matem,matem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif matem ir,kad dingo tema! g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 17, 10:44)
bet tai buvo konkrečiai apie persivalgymą, o ne apie visus valgymo sutrikimus, tikslas - kad ten rinktųsi būtent TOKIŲ problemų turintys žmonės..
na, bet jei jau netinka, tai ką padarysi.

smile.gif+2009 10 17, 19:28-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 17, 19:28)
Matem,matem biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  matem ir,kad dingo tema! g.gif  lotuliukas.gif

Gali būti, kad temos buvo sujungtos rolleyes.gif Pasižiūrėkit savo profilyje rasti nario žinutes ir surasite temą.
Atsakyti
kaip suprasti sita sakini:
"2. Vienas forumo dalyvis gali turėti tik vieną temą ir turi pasirinkti: arba skelbti ją tik skyrelyje "Rankdarbiai", arba tik skyrelyje "Paslaugos". "

jei as darau papuosalus, bet ir fotografuoju, tai iseina, kad negaliu turet temos ir paslaugose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 10 26, 19:46)
kaip suprasti sita sakini:
"2. Vienas forumo dalyvis gali turėti tik vieną temą ir turi pasirinkti: arba skelbti ją tik skyrelyje "Rankdarbiai", arba tik skyrelyje "Paslaugos". "

jei as darau papuosalus, bet ir fotografuoju, tai iseina, kad negaliu turet temos ir paslaugose?  unsure.gif

taip, nes pas mane tokia pat situacija. man liepe pasirinkti tik viena tema, o kita istryne.
Atsakyti
O tai kada atsigaus skyrelis "Paslaugos"? kada jau prades tvirtinti temas?..jau tuoj ir puse metu bus kaip ten nieks nejuda is vietos verysad.gif
Papildyta:
Jau radau.
5. Naujos temos nebus tvirtinamos iki spalio mėn.

Tikesimes,kad spalio men jau pajudes bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(kondračiukas @ 2009 10 26, 19:52)
taip, nes pas mane tokia pat situacija. man liepe pasirinkti tik viena tema, o kita istryne.

o gal ta pacia tema ir ten ir ten skelbete?
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2009 10 26, 22:16)
O tai kada atsigaus skyrelis "Paslaugos"? kada jau prades tvirtinti temas?..jau tuoj ir puse metu bus kaip ten nieks nejuda is vietos  verysad.gif
Papildyta:
Jau radau.
5. Naujos temos nebus tvirtinamos iki spalio mėn.

Tikesimes,kad spalio men jau pajudes bigsmile.gif

Tai kad jau spalis baiginejasi. O mes vis laukiam ziniu. verysad.gif
Atsakyti