Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Scile @ 2009 10 14, 21:14)
Laišką SuperMaimai parašiau gal prieš dvi dienas, atsakymo nesulaukiau, ir moderatoriai taip ir nepriėmė mano temos skelbimų lentoje...

kantriai palaukite. SuperMamą pasiekia daugybė laiškų su įvairiausiais pasiūlymais, visus juos reikia perskaityti, išnagrinėti, pasvarstyti. Kartais tenka palaukti ne vieną savaitę. Atsakoma tik tiiems, kurių pasiūlymai priimami. O be jos sutikimo, ir sąlygų išpildymo, moderatoriai temos netvirtins.
Atsakyti
as tai paprasiau kad sugrazintu tema pries menesi bet tyla..
Atsakyti
kas girdėti dėl paslaugų skyrelio 4u.gif mažu pramiegojau ką rudeniniu miegu biggrin.gif
gal jau tvirtinamos temos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 10 15, 07:55)
kas girdėti dėl paslaugų skyrelio  4u.gif  mažu pramiegojau ką rudeniniu miegu  biggrin.gif
gal jau tvirtinamos temos? smile.gif

sąlygos ir formuluotės derinamos, dėl jų konsultuojamasi, tad kol kas dar viskas rengimo ir tvirtinimo stadijoje. O kai bus pabaigta, nauja tvarka ir taisyklės bus skelbiamos skyrelyje viešai, tad tikrai nepražiopsosite, nes bus aiškiai matyti.
Atsakyti
bandau susikurti tema is naujo nes ana istryne del kazkokiu reformu kurios yksta jau puse metu.. tai man rado kad neturiu teisiu ja skelbti.. net kurti..
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 10 16, 12:12)
bandau susikurti tema is naujo nes ana istryne del kazkokiu reformu kurios yksta jau puse metu.. tai man rado kad neturiu teisiu ja skelbti.. net kurti..

netingekit pasiskaitynet sios temeles paskutiniu puslapeliu,viskas kuo aiskiausiai surasyta kas,kodel ir kaip tongue.gif
Atsakyti
tema 'persivalgymas' buvo ištrinta schmoll.gif
kas ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 16, 20:08)
tema 'persivalgymas' buvo ištrinta  schmoll.gif
kas ne taip?

Klauskite to skyrelio moderatorės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 16, 20:08)
tema 'persivalgymas' buvo ištrinta  schmoll.gif
kas ne taip?

Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir patikrinkite, ar anksčiau nebuvo užvesta jus dominanti tema.
Atsakyti
nerandu tokios... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 16, 22:11)
nerandu tokios...  ax.gif

As irgi ieskau sios temos blink.gif KUR JI YRA? mad.gif
Papildyta:
JOKIOS PAIESKOS NEPADEDA!!!!!! gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 10 16, 22:11)
nerandu tokios...  ax.gif

smile.gif+2009 10 16, 22:20-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 16, 22:20)
As irgi ieskau sios temos blink.gif KUR JI YRA? mad.gif
Papildyta:
JOKIOS PAIESKOS NEPADEDA!!!!!! gun_bandana.gif

ne šita kartais?
Atsakyti