Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

????????????  g.gif

Ką galėtų reikšti toks jūsų parašymas? g.gif Tokio tipo žinutės laikomos kaip SPAM"as.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 22, 16:04)
Ką galėtų reikšti toks jūsų parašymas? g.gif Tokio tipo žinutės laikomos kaip SPAM"as.

tai reiskia kad vis dar laukiu atsakymo i savo klausima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2009 09 22, 22:44)
tai reiskia kad vis dar laukiu atsakymo i savo klausima  doh.gif

niekas jums nieko negali atsakyti, nes visos laukiame tos pacios informacijos. pradziai patarciau sitos temos bent kelis puslapius paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2009 09 23, 07:41)
niekas jums nieko negali atsakyti, nes visos laukiame tos pacios informacijos. pradziai patarciau sitos temos bent kelis puslapius paskaityti.

perskaiciau, bet cia kalbama apie paslaugu skyriu,o as noriu rubu skelbimuose temos.... be to niekas neraso ar apie mokamas temas cia kalbate... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2009 09 23, 14:12)
perskaiciau, bet cia kalbama apie paslaugu skyriu,o as noriu rubu skelbimuose temos.... be to niekas neraso ar apie mokamas temas cia kalbate...  doh.gif  g.gif

del tokiu rasykit supermamai i az arba info@supermama.lt
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2009 09 23, 13:56)
del tokiu rasykit supermamai i az arba info@supermama.lt

Teisingai user posted image Tereik tik atidžiau pasiskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
Ar dar nėra jokių naujienų dėl temų skelbimo tvarkos "Paslaugose"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2009 09 28, 22:18)
Ar dar nėra jokių naujienų dėl temų skelbimo tvarkos "Paslaugose"?  4u.gif

Valdžia tariasi, kai jau viskas bus nutarta, paskelbs viešai.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 29, 07:47)
Valdžia tariasi, kai jau viskas bus nutarta, paskelbs viešai.

laukiam nesulaukiam biggrin.gif
Atsakyti
pamiegokim lotuliukas.gif
Atsakyti
rimtas posedis matyt biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu įdėti skelbimą į "Internetinės parduotuvės" kad prekiauju Eucerin kosmetika, bet kiek supratau reikia susimokėti už temą g.gif Tai gal galit viską konkrečiau paaiškinti kur ir kaip tai daryti, nes esu naujokė ir nelabai dar gaudausi 4u.gif Nes buvau temą Eucerin ir Nivea įdėjusi i skyrelį Kita, ji ten pabuvo gal kelias savaites ir vakar vakare dingo g.gif Tikrai nebuvo 2 savaičių senumo, nes dar vakar pati rašiau šioje temoje ax.gif

Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti