merginos, mes kalbames pacios su savimi, mes gi tooooookios mazos personos Vienintele Ruste, kuri su mumis dar bendrauja, bet ji matyt irgi nieko nezino galu gale ji tikrai viena nepajegi mums visko aiskinti....
jei yra forumas, turi but ir tvarka, nesvarbu kas as, supermama, ar eiline forumiete, mano teises lygios kaip ir visu......
o kitu forumu, tiesa, yra daug, keleta labai sauniu esu uztikusi, kur irgi diskusijos placios, bet kazkaip gyvenu cia....
bet ideja gera, gal tikrai, reikia paziuret, manau yra ir kitur paslaugu skyriuku
Su tuo mokesčiu ne taip paprasta kaip atrodo. Čia jau prasideda visi tie finansiniai reikalai su mokesčiais, buhalterija ir kt.
Tiesiog manau būtų teisinga forumiečių atžvilgiu paprasčiausiai imti ir parašyti kas kaip ir kodėl. Tada nebūtų jokių spėlionių, piktumų ir pan. Jei nebeišeina tai neišeina, bet galima juk žmonėms paaiškinti kodėl?
Be forumiečių nebūtų ir forumo. Taigi manau atmetus visus piktumus - turi teisę žmonės žinot. Juk šiuo atveju labiausiai ir piktina tas abejingumas ir tyla....
Tiesiog manau būtų teisinga forumiečių atžvilgiu paprasčiausiai imti ir parašyti kas kaip ir kodėl. Tada nebūtų jokių spėlionių, piktumų ir pan. Jei nebeišeina tai neišeina, bet galima juk žmonėms paaiškinti kodėl?
Be forumiečių nebūtų ir forumo. Taigi manau atmetus visus piktumus - turi teisę žmonės žinot. Juk šiuo atveju labiausiai ir piktina tas abejingumas ir tyla....
na taip, kalbame su siena. Negi neisgirs supermama, kad mes pacios siulones net moketi uz temeles Paslaugose. Ir mums bus gerai, nes galesime toliau darbuotis ir supermamai manau bus gerai na kas nors gal zinote, kaip su ja reik susisieks????? gal tiesiog reik ka nors rasyti visai visoms moderatorems, kad jos atkreiptu demesi ir gal kuri nors pazysta, turi galimybe su ja(supermama) pasneketi. Kazaip nebutu faina , jei pasibaius temai nebeturetumem galimybes atidaryti naujos. Internetines paruotuves -veikia, Rankdarbiai- veikia, ten galima uzsidirbti, o kuo isskirtine paslaugu skiltis???? Negi neturime tokiu pat teisiu kaip ir likusi forumo dalis???
QUOTE(SECREAT @ 2009 09 17, 08:58)
tai kaip supratau,tas skyrelis bus panaikintas,kai baigsis visos temeles?
jei taip tai nesamonė. Nes jei jau naikint tai iškart
Nu sakes, ka tik suzinojau....
o tai kur mums detis reiks...tikrai tik kiti forumai beliks...as supermamas laikiau paciu fainiausiu forumu, bet jeigu taip bus, teks ieskotis kitu "namuciu"...
o tai kur mums detis reiks...tikrai tik kiti forumai beliks...as supermamas laikiau paciu fainiausiu forumu, bet jeigu taip bus, teks ieskotis kitu "namuciu"...
Na nieko sau naujiena... o mano tema kaip tik ir baigiasi...
Bet rimtai, apmokestinkite tada, kuo mes blogesnės nei kitos dalyvės? Jau lygių teisių pažeidimas gaunasi Ir dar būtų gražu iš SM pusės, jei kokį paaiškinimą gautumėm...
Taip, paslaugų skyrelis neprižiūrimas, bet ar nebūtų išeitis tiesiog moderatorę paskirt, nes su Supermama susisiekt neįmanoma.. Tai ir gaunasi toks bardakas.
Bet rimtai, apmokestinkite tada, kuo mes blogesnės nei kitos dalyvės? Jau lygių teisių pažeidimas gaunasi Ir dar būtų gražu iš SM pusės, jei kokį paaiškinimą gautumėm...
Taip, paslaugų skyrelis neprižiūrimas, bet ar nebūtų išeitis tiesiog moderatorę paskirt, nes su Supermama susisiekt neįmanoma.. Tai ir gaunasi toks bardakas.
Ir man tai aktualu- aš specialiai mažai rašau į savo temą, kad ji taip greitai nesibaigtų... Dirbu legaliai, turiu individualios veiklos pažymėjimą. Smagu, kai yra kur skelbtis.
jei rekės galiu mokėti paslaugų skyrelį labai aktaulu ypač tokių metu kai su darbukais sunkiau labai lauksiu palankaus atsakymo
apsalau, kai suzinojau...
kaip cia taip dabar, kuo mes skiriames nuo kitu man tai zodziu truksta...
jei norit, kad moketumem uz savo temeles, tai taip ir sakykit, susimokesim
AS SUTINKU SUSIMOKETI UZ SAVO TEMELE, tik praneskit kur, kam ir kiek
Papildyta:
na, o kodel nepaprasta, juk yra mokamos temos tai bent jau lai prijungia prie ju o dabar panaikinti visiskai...
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 17, 14:49)
Su tuo mokesčiu ne taip paprasta kaip atrodo. Čia jau prasideda visi tie finansiniai reikalai su mokesčiais, buhalterija ir kt.
na, o kodel nepaprasta, juk yra mokamos temos tai bent jau lai prijungia prie ju o dabar panaikinti visiskai...
QUOTE(Viltyte @ 2009 09 17, 16:48)
apsalau, kai suzinojau...
Papildyta:
Papildyta:
tai va kad ir as kaip zinau yra mokamos temos... tai kame problemos
QUOTE(SECREAT @ 2009 09 17, 08:58)
tai kaip supratau,tas skyrelis bus panaikintas,kai baigsis visos temeles? O gal Rustyt tuomet gali paklausti,kur mes galime vel skelbtis?ar jau viskas?mes isbrauktos ir nebegalesim tureti temeliu supermamose?
turim naują adminą
tikiuosi ir kiti reikalai pajudės.
ką aš jum galiu pasakyti, kad nieko nežinau.
Supermama sprendžia
jie adminas yra, tai ir kitų reikalų pajudėjimo tikimės