Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

Pagal mane ji tinkamoj vietoj - apie vežimėlius rolleyes.gif O jei pasiklysti temų gausybėje, juk nesunku pasinaudot paieška, esama kiekvienam skyrelyje ir atskirose temose wink.gif
Atsakyti
kur dingo mano pradeta tema apie alu ir svorį???????
Atsakyti
Prijungta prie šios temos: http://www.supermama...?...4641&st=300
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 27, 14:21)
Moderatorių taryba nusprendė, kad nuo šiol uždarytas temas laikysim 2-3 d. ir ne ilgiau, nes labai apkraunamas forumas.

Temos, kaip ir visuose kituose skyreliuose, 50 puslapių uždaromos automatiškai. Tad prašome prirašyti jas pilnas.

Atidarinėdami temas, pavadinimus rašykite be klaidų ir lietuviškomis raidėmis. Labai prašyčiau, kad nebūtų žinučių, kuriose tik šypsenėlės arba keletas žodžių, taupykime forumo vietą.
Ačiū už supratingumą

Ar moderatorių tarybos veiksmai neprieštarauja forumo taisyklėms?

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 18, 00:23)

Jei neklystu, pacituota taisyklė galioja subforume "Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos".
Kaip žinia, ten parašytos žinutės bei komentarai neturi didelės išliekamosios vertės, jos aktualesnės atskiriems dalyviams bei jų grupelėms ir jas visiems lankytojams skaityti visiškai neįdomu (neskaitant cekavų zosių) nei dabar, nei juo labiau po kelių mėnesių ar metų nuo jų parašymo.
Todėl manau, kad moderatorių veiksmai prieštarauja tik vienai taisyklei: "Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama." mirksiukas.gif Kaip bebūtų, šis subforumas- vienas didelis čatas.
Manau, jei didžioji dauguma pareikštų norą netrinti šitų temų, taip daryti būtų galima. Bet ar tai reikalinga? Ar lauksite, kol dėl per didelio apkrovimo vienas forumo puslapis bus verčiamas 10 minučių, o forumas pastoviai lūžinės?
SM nėra galimybės laikyti tiek daug didelės apimties temų, kiek jų iš viso prirašoma bėgant metams. Todėl, kad naudinga informacija bei jūsų praleistas laikas forume nenueitų veltui, ir siūloma įprasti kaskart, uždarius senąją 50 psl. temą, per tris dienas nuo jos uždarymo išsisaugoti naudingiausius įdomiausius ir svarbiausius savo komentarus kompiuteryje.
Atsakyti
jei jus visos tokios tvarkingos, tai kodel nepasirupinate tomis temomis, kurias pacios uzvedate, pvz konkursu temas, kurios jau seniai pasibaige
forume pastaruoju metu landzioju gana ilgai ir pastebejau, kad neziurint i tai ar ta tema priziuri mederatore, ar ne, bet apstu besikartojanciu temu, kuriu pavadinimai siek tiek skiriasi, bet turinys tas pats.....
man rodos pries tai kaip tvarkant kitu paskelbtas temas visos supersenbubes turetu apsitvarkyti savasias, nes tai tikrai nekorektiska schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
mano paskelbtu temu tikrai niekas netryne, o jei jos buvo perkeltos mane informavo, tik viena karta pamirso perspet.....
o del perspejimo, tai tikrai manau nemandagu istrinti kito zmogaus temos, is anksto jam apie tai nepranesus schmoll.gif schmoll.gif
na tai buvo tik mano pamastymai, labai smarkiai nepykit, gal as ir klystu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata777: 18 vasario 2007 - 10:52
QUOTE(beata777 @ 2007 02 18, 10:51)
o del perspejimo, tai tikrai manau nemandagu istrinti kito zmogaus temos, is anksto jam apie tai nepranesus schmoll.gif  schmoll.gif

Plepėjimuose temos trinamos automatiškai, o ne rankiniu būdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 18, 00:23)

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).

Kalba eina apie Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštukių pašnekesiai
Ypatingai svarbi ir reta yra dvynuku informacija!
Atsakyti
Labai paprastas pavyzdys:
Uzdarius Laukiuosi dvynukų II dali
Liko tik info nuo 2007 02 07, 12:51
T.y. visa sukaupta info prazudyta.
Ka daryti naujai prisijungusioms mamoms?
Kur ieskoti informacijos?
Ar zinote, kad labai mazai praktines informacijos yra publikuojama apie dvieju, triju ar keturiu kudikiu atejima i pasauli? frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 19 vasario 2007 - 00:00
Jeigu ta informacija būtų glaustai išdėstyta temoje, be visų kitų SPAM'inių žinučių, pasilabinimų ir kitų šeimyninių įvykių aptarimo ji būtų palikta Aš nėščia skyrelyje.
O dabar tai yra lygiai tokia pati kaip ir kitos nėštukių, bendraminčių, bendraamžių ir pan. temos, kurios yra aktualios tik jos dalyvėms tam tikrą laiką. Likusioms forumo narėms ji yra bevertė, nes niekas neieškos temoje tarp 15-20 labas rytas ir vakar vakaro aprašymų naudingos info apie nėštumą.

Šie skyreliai buvo specialiai sukurti tokioms paplepėjimų temoms, ir tuose skyreliuose yra perspėjimas, kad temos trinamos po 2-3 savaičių.
Atsakyti
Aš norėčiau sužinoti kur buvo perkelta tema "Statome namą sode"
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 05 17, 00:40)
Aš norėčiau sužinoti kur buvo perkelta tema "Statome namą sode"

Turbūt sujungta su šia tema
http://www.supermama...p;#entry9540353
Atsakyti