Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

supermamos paraše nurodyta
Atostogose iki 15/08
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki užsuksiu ir aš čia,sukūriau prieš kelias dienas nauja temą forume mamos kompiuteris temą kompiuteriniai žaidimai,o jos dar nėra,ji populiari,kodėl jos dar nėra?
Atsakyti
Gal kokios naujienos ir pakeitimai yra skyrelyje Paslaugos, kad neleidzia man atidaryti naujos temos?
Paaiskinkite prasau, as neturiu ten sukurtos temos.
Atsakyti
as idejau dvi naujas temas ir niekaip nerandu nei tos temos nei atsakymu i mano klausyma, kur ieskoti
Atsakyti
Sveiki,
kodel nebeleidzia keisti/redaguoti zinutes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lepsnele: 08 rugsėjo 2009 - 23:48
paslaugose niekas negalite kurti temų.
rankdarbiuose reikia patvirtinimo.

QUOTE(Lepsnele @ 2009 09 09, 00:48)
Sveiki,
kodel nebeleidzia keisti/redaguoti zinutes?

pagal dalyvio statusą atitinkamai žinutes redaguoti galima

Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.
Atsakyti
aaa, ziuriu cia panasi tema, o as nauja sukuriau del paslaugu skyrelio smile.gif

tik va niekaip nesuprantu, kodel ten negalima atidaryt temu daugiau? tai gal tada reikia visai uzdaryti ta skyreli? kazkaip logikos nebematau doh.gif
mano tema nepatvirtinta nuo geguzes pabaigos, zinau kitu dar seniau, tai, kaip suprantu, jos ir nebebus tvirtinamos, ar ne? 4u.gif
Ruste, gal tu zinai, nes viena su mumis cia bendrauji biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 09 10, 14:02)
aaa, ziuriu cia panasi tema, o as nauja sukuriau del paslaugu skyrelio smile.gif

tik va niekaip nesuprantu, kodel ten negalima atidaryt temu daugiau? tai gal tada reikia visai uzdaryti ta skyreli? kazkaip logikos nebematau  doh.gif
mano tema nepatvirtinta nuo geguzes pabaigos, zinau kitu dar seniau, tai, kaip suprantu, jos ir nebebus tvirtinamos, ar ne?  4u.gif
Ruste, gal tu zinai, nes viena su mumis cia bendrauji  biggrin.gif  wub.gif

paslaugas prižiūri Supermama, ji turi savo kriterijus pagal kuriuos tvirtina temas.
tad nežinau kodėl konkrečiai nepatvirtinta tavoji.
Atsakyti
aaa, vadinas ir nebus manosios..... sad.gif regis nebuvo niekuo isskirtina nei kitu... niekis, gaila, zinoma... tik va galetu ji pati atsakyti i rupimus klausimus, o dabar priejimas kaip pas popieziu doh.gif nei zinuciu, nei laisku nepriima lotuliukas.gif
aciu, ruste 4u.gif
Atsakyti
Aga,as taip pat labai stebiuosi informacijos stoka,kas liecia Paslaugu skyreli unsure.gif Nu nors i siena galva kalk..niekas nieko nezino isskyrus Supermama..o ji tyli kaip zeme pardavus..Sorryy,bet nu taip negerai. Is pradziu tipo ji atostogauja,dabar..jau nieko netvirtins verysad.gif Visos laukiam savo temeliu,kazko tikimes,o tikrai..viena Ruste cia su mumis dar vis pabendrauja..Zodziu liudna.. verysad.gif
Atsakyti
Rustei nuo musu medalis first.gif

mano siulymas toks - apmokestinti paslaugas arba jas isvis naikinti jei tokios nesamones dedas.... na cia nepykit, bet jau pasityciojimas..... ale lygios teises forume, ale nebelygios....
man tai, ta tema, jau pagalvoju, ir kaip nereikalinga, nors ir reikalinga.... reklama savo daro, kaip sakant.... (uz tai as, asmeniskai, galiu ir pamoket.....) tad galiu moket kazkoki mokesti, nes pripazinkim, visi, kas turi temas paslugu skyriuke, kazka siulo, uz ka gauna pajamu.... gal mane ir uzmetys akmenim dabar (gerai kad morku ar bulviu darzo neturiu po langais....), bet taip yra ir as pati ta darau, tik dar , va, ne supermamose paslaugu skyriuke smile.gif

zodziu mano moralas, JEI KAS JI ISGIRS (apart musu Rustes
oro_buckis.gif )
- arba tvarka kaip buvus tik "tvarka"
- arba naikinamas visai skriukas
- arba apmokestinamas, ar kuris velnias biggrin.gif
-aij, arba..... lai supermama su mamis pabendrauja biggrin.gif
(nepyk, supermamiuk, zinau kaip sunku viska suvaldyt, bet kaip sakant, uzvirus toooooookia kose (kaip sis forumas) aprepianti viiiiiiisaaaaa lietuva ir visus kaimynus, reikia imtis ir tramdomu priemoniu biggrin.gif
as , asmeniskai, neisivaizduoju gyvenimo be supermamu wub.gif nu kur jau, gi as irgi tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 09 13, 01:41)
Rustei nuo musu medalis  first.gif 
mano siulymas toks - apmokestinti paslaugas

del sito pritariu visom 4iom! biggrin.gif mes ir su drauge kalbejom(abi turim temeles paslaugose),kad galetu apmokestinti,tikrai mielai susimokesime,kad tik pagaliau tvarka ten butu,nereiketu po metus laiko laukti naujos temeles.. ir manau maziau ju butu,gal ir ne visos galetu susimoket.savanaudiskai aisku cia skamba,ale tos kurios paslaugose turi temukes,kaip Rudaake ir sake,pelna gauna kazkoki,tad ir uz mokama susimoketi galetu. unsure.gif ziuriu manoji jau vel i pabaiga ir bijau kad sekancios nezinia ar sulauksiu dar... unsure.gif mieloji,Supermama,mes pacios siulomes jums pinigu uzsidirbti,paklausykit bent karta musu biggrin.gif as tikiu kad vienai priziureti paslaugas lb sunku,pagaliau juk yra ir savas gyvenimas.bet tai kodel tuomet to darbo nepadalinus kitoms moderatorems,kuriu tikrai nemazai.. g.gif
Atsakyti