,,Forumo administracija turi teisę nepublikuoti skelbimų. Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.,,
[/quote]
Postas taikomas konkreciai man,ar apskritai paėmus
Nes ben jau norėciau zinoti,laukti ar ne savo temos.
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 07 29, 15:02)
Paslaugų subforume naujos temos nebus tvirtinamos mažiausiai iki rugsėjo mėnesio.
Manau Paslauguose sita galima butu parasyti, kad zmones, kurie laukia savo temu, zinotu.
O gal galima butu suzinoti sito priezasti?
O kur dingo tema "auksarankių barteriukas" iš rankdarbių subforumo (ne skelbimų lentos)? Tokia įdomi tema buvo, su labai šaunia ir nesavanaudiška idėja, ėmė ir dingo
QUOTE(Borri @ 2009 07 29, 17:05)
O kur dingo tema "auksarankių barteriukas" iš rankdarbių subforumo (ne skelbimų lentos)? Tokia įdomi tema buvo, su labai šaunia ir nesavanaudiška idėja, ėmė ir dingo
ar ne šios temos ieškote? senoji paprasčiausiai baigėsi
QUOTE(nmante @ 2009 07 29, 16:42)
Postas taikomas konkreciai man,ar apskritai paėmus
Tai taikoma visiems nariams.
QUOTE(Borri @ 2009 07 29, 17:05)
Viena mainų (swap) tema jau yra, tad nėra prasmės kurti antrą tokią pat. Jos skiriasi tik pavadinimu - "Barteriukas - keičiamės rankdarbiais", o tai yra lygiai tas pats kas swap'as (lietuviškai - susikeitimas, mainai).
Drysiu paprieštarauti . Swapo ir "barteriuko" visiškai kitokios taisyklės. "Berteriukyje" mergina pasiūlo savo rankdarbį (pvz. tavi pasiūlė šilkinį šalikėlį), ir jeigu jai kuris patinka ji siūlo jį iškeisti į sąvajį rankdarbį (šiuo atveju, atrodo Šri Lanka pasiūlė papuošaliukus, ir Tavi išsirinko dvejus auskariukus), o swape, merginos siunčia vienai kitai dovanėles už tam tikrą sumą, ir gaunančioji nežino nei iš ko dovanėlę gaus, ir net neįsivaizduoja ką gaus
Sutinku su Borri, Barteriukas ir Swapas visiskai skirtingi dalykai. Swape tu nezinai ka gauni, be to ji galima rengti tik su grupe kitu dalyviu.
Gal moderatoriai apsigalvos?
QUOTE(masiania @ 2009 07 30, 21:32)
Sutinku su Borri, Barteriukas ir Swapas visiskai skirtingi dalykai. Swape tu nezinai ka gauni, be to ji galima rengti tik su grupe kitu dalyviu.
taip pat sutinku tai vissiskai skirtingi dalykai,swapas primena zaidima,kaip vaikysteje per kaledas gamini ir darai dovana,nezinai kam ir tu nezinai is ko gausi,o cia mainai,kai turi darba savo rankom pagaminta ir keities deries i kitos auksarankes darba zinai i ka tiksliai ir panasiai,tai visiskai skirtingas dalykas
Tai gal galim per nauja susikurti tą temelę?
Gerą palyginimą Mamukas Indriukas davė, kad swapas - kaip per kalėdas, o barteris - kaip senovinis turgus, kur žmonės druską į kailį keisdavosi, ir pan
Gerą palyginimą Mamukas Indriukas davė, kad swapas - kaip per kalėdas, o barteris - kaip senovinis turgus, kur žmonės druską į kailį keisdavosi, ir pan
Aš taip pat pritariu, kad tai skirtingi dalykai. Ir kodėl iš kart reikėjo išimt? Ar gaila. kad kažkam džiaugsmo suteikiama? Dabar ir taip sunku ką nors įsigyti, o čia tokia proga buvo
Labas vakaras.kur prapuolė mano tema?
Šeimininkės pasiūlymas?buvo apklausa,tik padarėm konkretų pasiūlymą,tema prapuolė
Šeimininkės pasiūlymas?buvo apklausa,tik padarėm konkretų pasiūlymą,tema prapuolė
laba.syryt ziuriu mano temos taip pat nera ,raso kad ji gali buti istrinta arba perkelta,bet jei perkelta tai mano temose ji turejo buti nezinau gal kokius pazeidimus padariau? bet ispeta nebuvau? aciu uz atsakyma mano sukurta tema buvo transferfactorius-imuno moduliatorius. ji buvo prie ligos ir kt problemytes