Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(cherrymint @ 2009 07 14, 00:38)
Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.

Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
taip raso kai noriu ieiti i savo nauja tema...

greičiausiai tema lauki patvirtinimo.

kuriam čia skyrelyje taip yra?
Atsakyti
Sveiki smile.gif Noriu paklausti, kaip galima susikyrti savo temą? blush2.gif Nes žiūriu, jog kitų kurtos temos dažnai dingsta, tai sumaniau savo sukurti ax.gif Bet nežinau kur ir kaip g.gif [/COLOR]
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2009 07 14, 14:08)
Sveiki  smile.gif Noriu paklausti, kaip galima susikyrti savo temą?  blush2.gif  Nes žiūriu, jog kitų kurtos temos dažnai dingsta, tai sumaniau savo sukurti ax.gif  Bet nežinau kur ir kaip g.gif [/COLOR]

nu tai pirmiausia reikia žinoti ko norite.

jei temos jus dominančiu klausimu jau yra, tai kurti nereikia.

jei norite kažką parduoti, yra skelbimų taisyklės.

kaip paskelbti temą, parašyta čia http://www.supermama...showtopic=62145
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 14, 11:26)
greičiausiai tema lauki patvirtinimo.

kuriam čia skyrelyje taip yra?

skelbimuose, norejau ideti skelbima su savo naguciais, viskas tvarkingai, o patvirtinimo jau laukiu kokias 2savaites tada... kai as paspaudziu ant niko man rodo mano tema bet paspaudus ant jos neleidzia... o ir per paieska randa tema bet neleidzia irgi...
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 07 15, 14:59)
skelbimuose, norejau ideti skelbima su savo naguciais, viskas tvarkingai, o patvirtinimo jau laukiu kokias 2savaites tada... kai as paspaudziu ant niko man rodo mano tema bet paspaudus ant jos neleidzia... o ir per paieska randa tema bet neleidzia irgi...

Paslaugose?
teksite palaukti, ten Supermama tvarkosi, jie skelbimas tiks - patvirtins, jie ne tai ne.
Atsakyti
Sveiki, nezinau kur kreiptis, gal padesit? Skyrelyje Darbas turiu savo tema drabuziu siuvimo ir taisymo paslaugos, vilnius seskines rajonas. Norejau parasyti atsakyma savo temoj, bet man raso, kad neturiu teises rasyti atsakymu sioje temoje. Kodel taip yra? Nuobaudu i az negavau, ir atrodo elgiuosi pagal taisykles. Prasau padekit!
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2009 07 15, 23:53)
Norejau parasyti atsakyma savo temoj, bet man raso, kad neturiu teises rasyti atsakymu sioje temoje. Kodel taip yra?

Jei įdėmiau paskaitytumėte šio skyrelio taisykles, rastumėt tokį punktą:
5. Šiame forume skelbimų komentavimo galimybė yra išjungta.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 07 16, 06:41)
Jei įdėmiau paskaitytumėte šio skyrelio taisykles, rastumėt tokį punktą:
5. Šiame forume skelbimų komentavimo galimybė yra išjungta.

Bet pries kelias dienas, buvo galima rasyti. Kodel cia taip pakeite? Tai vadinasi subforume darbas nuosiol galima tik 1 karta parasyti, t.y. ideti skelbima? O Rankdarbiu subforume tada butu galima susikurti tema del siuvimo paslaugu?
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2009 07 16, 10:19)
Bet pries kelias dienas, buvo galima rasyti. Kodel cia taip pakeite? Tai vadinasi subforume darbas nuosiol galima tik 1 karta parasyti, t.y. ideti skelbima? O Rankdarbiu subforume tada butu galima susikurti tema del siuvimo paslaugu?

tai prieš kelias dienas ir pakeitė.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 16, 14:19)
tai prieš kelias dienas ir pakeitė.

Tai kuriam dabar forume galima atidaryti savo tema del siuvimo paslaugu ir joje komentuoti, nepazeidziant taisykliu?
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2009 07 16, 14:30)
Tai kuriam dabar forume galima atidaryti savo tema  del siuvimo paslaugu ir joje komentuoti, nepazeidziant taisykliu?

ten kur ir turite.

bandykite į paslaugas jei temą patvirtins, ypač jei jau turite vieną...
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti ar paslaugu skyrelyje galima siulyti numerologines ir grafologines analizes paslaugas, bet nesulaukiau jokio atsakymo . gal tokiu paslaugu siulyti negalima Super Mamos forume-nors forumo taisykliu lyg ir nepazeistu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 16 liepos 2009 - 18:29