komercinius skelbimus trinam, nuomų skelbimų neleidžiam.
kiti visi jie atitinka tvarką būna, ir sėkmingai "galioja".
jie ištrynė reiškia kažkas negerai buvo, dėl to asmeniškai neinformuojame, nebent už skelbimą skiriamas įspėjimas, tada gaunate AŽ info kas ir kaip.
Paslaugas prižiūri Supermama, mes ten nesikišam, tik ji nusprendžia pagal kokius kriterijus būna patvirtinamos temos.
QUOTE(Rustė @ 2009 06 18, 21:18)
komercinius skelbimus trinam, nuomų skelbimų neleidžiam.
jie ištrynė reiškia kažkas negerai buvo, dėl to asmeniškai neinformuojame, nebent už skelbimą skiriamas įspėjimas, tada gaunate AŽ info kas ir kaip.
Paslaugas prižiūri Supermama, mes ten nesikišam, tik ji nusprendžia pagal kokius kriterijus būna patvirtinamos temos.
Per kiek laiko jei viskas tvarkoj patvirtinama tema? (taisyklese parasyta per kelias savaites,bet tai jokio konkretumo..)Man atrodo,kad mano skelbimas nepazeide jokiu reikalavimu,bet iki siol nezinau kodel jis nera patvirtintas Jokios info kodel ir kaip..
Na istiesu jokios info apie tai ir konkretumo. Lauki temos patvirtinimo, o istiesu net ir nezinai ar ji bus patvirtinta ar kazka netinkamo padarei. Paprastai juk yra informuojama, o cia kazkokia nezinia slypi.
Kodel dar nera temos sims3 kuria as kuriau,per kiek laiko tema patikrina ir patvirtina?
Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas.
Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta
Moderatoriams negalima parasyti savo problemos Siame skyrelyje kazkaip taip pat tylu.. Kur kreiptis?
Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta
Moderatoriams negalima parasyti savo problemos Siame skyrelyje kazkaip taip pat tylu.. Kur kreiptis?
Aš jau pradedu abejoti kam reikalingas forumas "pagalba" jei jame nėra jokios pagalbos. Niekas nekreipia dėmesio į tai ką rašai ir kas tau yra svarbu. Savo temos sukurtos šiame skyrelyje irgi nėra. Moderatoriams ir SuperMama'i visa tai nerūpi. Tokiuose forumuose kaip "kertelė sielai" bet kokia nauja tema pasirodo tą pačią akimirką, o ten kur įdomūs nauji skelbimai, tai tyla.
Dabar galit duot įspėjimą, bet jei jūs, moderatoriai, nesusitvarkot su savo pareigom šiame SM tinklapyje, tai gal laikas susimastyti ir jus pakeisti kitais, kurie sugebėtų tai padaryti.
Dabar galit duot įspėjimą, bet jei jūs, moderatoriai, nesusitvarkot su savo pareigom šiame SM tinklapyje, tai gal laikas susimastyti ir jus pakeisti kitais, kurie sugebėtų tai padaryti.
QUOTE(The_Dieter @ 2009 06 23, 11:36)
Aš jau pradedu abejoti kam reikalingas forumas "pagalba" jei jame nėra jokios pagalbos. Niekas nekreipia dėmesio į tai ką rašai ir kas tau yra svarbu. Savo temos sukurtos šiame skyrelyje irgi nėra. Moderatoriams ir SuperMama'i visa tai nerūpi. Tokiuose forumuose kaip "kertelė sielai" bet kokia nauja tema pasirodo tą pačią akimirką, o ten kur įdomūs nauji skelbimai, tai tyla.
tai visada galima asmeniškai paprašyti kažko.
paslaugas tvirtina Supermama, rankdarbius - Ambrozija.
Ambroziją pavaduoju aš, tvirtinu temas toms, kurios parašo asmeniškai.
parodykite kur aš asmeniškai nesusitvarkau?
turiu tris subforumus ir fotokonkursus. taip pat Greitojo reagavimo padalinį.
pažiūrėkite, o paskui sakykite, kas čia su kuo nesusitvarko.
visos moderatorės turi savo skyrelius ir puikiai juos prižiūri kiek spėja.
pildykite anketą tapti moderatore, pradėkite darbą su mumis, ir bus forume daugiau tvarkos.
QUOTE(Rustė @ 2009 06 23, 23:59)
tai visada galima asmeniškai paprašyti kažko.
pildykite anketą tapti moderatore, pradėkite darbą su mumis, ir bus forume daugiau tvarkos.
O kaip asmeniskai parsibelsti i Supermama? Rasiau emeilu,kuris buvo nurodytas ivedant tema,bet niekas man neatraso Niekas neptavirtina Jau tuoj menuo,o jokiu ziniu..Net nebezinau kur daugiau besikreipti..Bandziau kreiptis i kitus administratorius,bet visi nurodo Supermama..Gal atostogos? Bet juk niekur nenurodyta,kad Supermama birzeli atostogautu
QUOTE(D.I.V.A @ 2009 06 28, 17:38)
O kaip asmeniskai parsibelsti i Supermama? Rasiau emeilu,kuris buvo nurodytas ivedant tema,bet niekas man neatraso Niekas neptavirtina Jau tuoj menuo,o jokiu ziniu..Net nebezinau kur daugiau besikreipti..Bandziau kreiptis i kitus administratorius,bet visi nurodo Supermama..Gal atostogos? Bet juk niekur nenurodyta,kad Supermama birzeli atostogautu
gal ir atostogauja, mum ji neatsiskaito deja (kodėl turėtų).
žinau, kad norisi temų, nu negaliu nieko padaryti, negalima man (kitom moderatorėm irgi negalima).
galiu tik nukreipti, ir tiek.
QUOTE(Rustė @ 2009 06 28, 19:23)
gal ir atostogauja, mum ji neatsiskaito deja (kodėl turėtų).
žinau, kad norisi temų, nu negaliu nieko padaryti, negalima man (kitom moderatorėm irgi negalima).
Ruste, suprantu tave..ir tikrai nekaltinu. Tik manau truputi nera tvarkos. Juk menuo laiko kaip niekas negali suteikti jokios informacijos. Zinoma,kad norime savo temeliu,kitaip cia net nerasytumem.
Norejau paklausti, kuriant tema parasiau antraste didziosiomis raidemis Paslaugose , ar ji bus istrinta ir nepatvirtinta? Kaip elgtis toliau?
Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
taip raso kai noriu ieiti i savo nauja tema...
Įvyko klaida:
taip raso kai noriu ieiti i savo nauja tema...