QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 28, 17:11)
Jau R.A. atsakė. Ne į mane reik kreiptis. O į to skyrelio administratorių Prie Paslaugų skyrelio
neparašyta kas yra jo moderatorius. Tad į ką kreiptis? Jūs jau siūlėte rašyti Supermamai, bet jos asmeninė dėžutė pilna, o į laišką, parašytą info@supermama.lt niekas nesiteikė atsakyti.
Tad būkite miela, pasakykite į ką kreiptis?
Jei perskaitytumėte temą, taisykles tame skyrelyje, tai sužinotumėt, kodėl delsiama patvirtint kai kurias temas arba visai netvirtinamos, trinamos iškart.
Taisykles perskaičiau. Kelis kartus. Netgi pacituosiu čia:
1. Skelbimus šiame skyrelyje turi teisę talpinti tik forumo dalyviai, parašę forume 100 komentarų.Esu senas Supermamos narys ir esu parašiusi 1389 žinutes.
2. Vienas forumo dalyvis gali turėti tik vieną temą.Kitos temos Paslaugų skyrelyje neturiu.
3. Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per kelias savaites.
Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų (pvz. statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje). Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.Skyrelyje Paslaugos yra daug tokias pat paslaugas siūlančių, tad panašu, jog bandau pasiskelbti tinkamame forume.
4. Visos temos, kuriose prirašyta po 50 psl., po savaitės iš skelbimų lentos ištrinamos.Na, kol nepraleisit skelbimo, tai tikrai 50 puslapių nepasieks...
P.s. prašyčiau iš parašo išsiimt skelbimą!
Kokį dar skelbimą? Ten nėra nei vieno žodžio, nėra net jokios užuominos, siūlančios kažkokias paslaugas. Tuo labiau, kad mano skelbimas į Paslaugų skyrelį neįdėtas...
Tiesiog nuoroda į mano ir mano vyro internetinę fotogaleriją. Pas daugybę Supermamos narių yra nuorodos į jų fotogalerijas (jei norite galiu jums krūvą pavyzdžių parinkti), kodėl jums tai neužkliūna, o mano parašas staiga užkliuvo...
Jaučiuosi tikrai kvailai. Temos nei tvirtina, nei atmeta. Nors taisyklėms nenusižengiama, rašoma į tinkamą skyrelį... Paaiškinkite, prašau.