Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Agneza @ 2009 01 27, 12:45)
Laba diena, Ambrozija,

Skyrelyje paslaugos parašiau skelbimą. Tiksliau sakant jau du kartus rašiau, tačiau mano tema nei patvirtinta, nei atmesta.  Taip pat bandžiau nurodytu kontaktiniu mail'u rasyti laišką Supermamai, dėl tos pačios problemos, tačiau atsako irgi jokio.... sad.gif

Ką aš darau ne taip? Ar ta tema kažkur "pasikabina" ? Gal galima pažiūrėti?

Negavau atsakymo nei į až, nei čia....
Atsakymas yra laukiamas.
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2009 01 27, 11:45)
Laba diena, Ambrozija,

Skyrelyje paslaugos parašiau skelbimą. Tiksliau sakant jau du kartus rašiau, tačiau mano tema nei patvirtinta, nei atmesta.  Taip pat bandžiau nurodytu kontaktiniu mail'u rasyti laišką Supermamai, dėl tos pačios problemos, tačiau atsako irgi jokio.... sad.gif

Ką aš darau ne taip? Ar ta tema kažkur "pasikabina" ? Gal galima pažiūrėti?

Jau R.A. atsakė. Ne į mane reik kreiptis. O į to skyrelio administratorių rolleyes.gif
Jei perskaitytumėte temą, taisykles tame skyrelyje, tai sužinotumėt, kodėl delsiama patvirtint kai kurias temas arba visai netvirtinamos, trinamos iškart.

P.s. prašyčiau iš parašo išsiimt skelbimą!

QUOTE(FOX91 @ 2009 01 27, 23:47)
sveiki,
turejau temele,temoj TEVAMS, apie 3 sav,dabar negaliu uzeiti,raso:

Tema komercinė, nes platinat pėdkelnes, todėl ji buvo ištrinta. Prieš kuriant naują temą visada siūlau susipažint su to skyrelio taisyklėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 28, 17:11)
Jau R.A. atsakė. Ne į mane reik kreiptis. O į to skyrelio administratorių rolleyes.gif

Prie Paslaugų skyrelio neparašyta kas yra jo moderatorius. Tad į ką kreiptis? Jūs jau siūlėte rašyti Supermamai, bet jos asmeninė dėžutė pilna, o į laišką, parašytą info@supermama.lt niekas nesiteikė atsakyti.
Tad būkite miela, pasakykite į ką kreiptis?

Jei perskaitytumėte temą, taisykles tame skyrelyje, tai sužinotumėt, kodėl delsiama patvirtint kai kurias temas arba visai netvirtinamos, trinamos iškart.

Taisykles perskaičiau. Kelis kartus. Netgi pacituosiu čia:

1. Skelbimus šiame skyrelyje turi teisę talpinti tik forumo dalyviai, parašę forume 100 komentarų.
Esu senas Supermamos narys ir esu parašiusi 1389 žinutes.

2. Vienas forumo dalyvis gali turėti tik vieną temą.
Kitos temos „Paslaugų“ skyrelyje neturiu.

3. Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per kelias savaites.
Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų (pvz. statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje). Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.

Skyrelyje „Paslaugos“ yra daug tokias pat paslaugas siūlančių, tad panašu, jog bandau pasiskelbti tinkamame forume.

4. Visos temos, kuriose prirašyta po 50 psl., po savaitės iš skelbimų lentos ištrinamos.
Na, kol nepraleisit skelbimo, tai tikrai 50 puslapių nepasieks...

Kokį dar skelbimą? Ten nėra nei vieno žodžio, nėra net jokios užuominos, siūlančios kažkokias paslaugas. Tuo labiau, kad mano skelbimas į „Paslaugų“ skyrelį neįdėtas...
Tiesiog nuoroda į mano ir mano vyro internetinę fotogaleriją. Pas daugybę Supermamos narių yra nuorodos į jų fotogalerijas (jei norite galiu jums krūvą pavyzdžių parinkti), kodėl jums tai neužkliūna, o mano parašas staiga užkliuvo...

Jaučiuosi tikrai kvailai. Temos nei tvirtina, nei atmeta. Nors taisyklėms nenusižengiama, rašoma į tinkamą skyrelį... Paaiškinkite, prašau.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 28, 16:11)

Tema komercinė, nes platinat pėdkelnes, todėl ji buvo ištrinta. Prieš kuriant naują temą visada siūlau susipažint su to skyrelio taisyklėmis rolleyes.gif

supratau 4u.gif o i ka kreiptis? moderatore dave netgi 2 mailus! i 2 ir parasiau,kiek pati pastebejau,kiek girdejau is kitu mamu,atsakymu niekas nesulaukia smile.gif cia nepyktibiskai rasau,tiesiog pasakykit kur kreiptis del legalios reklamos? problemos nera daryti viskas legaliai,tik niekur nerandu informacijos; kur ir kiek pervesti pinigeliu ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2009 01 28, 17:31)
Prie Paslaugų skyrelio neparašyta kas yra jo moderatorius. Tad į ką kreiptis? Jūs jau siūlėte rašyti Supermamai, bet jos asmeninė dėžutė pilna, o į laišką, parašytą info@supermama.lt niekas nesiteikė atsakyti.
Tad būkite miela, pasakykite į ką kreiptis?

Kadangi ji tvarko tą skyrelį, tai kodėl prašote mano pagalbos. Nors jau šioj temoj jau ne kartą diskutavom, jog be jos niekas netvirtina temų.

Kokį dar skelbimą? Ten nėra nei vieno žodžio, nėra net jokios užuominos, siūlančios kažkokias paslaugas. Tuo labiau, kad mano skelbimas į „Paslaugų“ skyrelį neįdėtas...
Tiesiog nuoroda į mano ir mano vyro internetinę fotogaleriją. Pas daugybę Supermamos narių yra nuorodos į jų fotogalerijas (jei norite galiu jums krūvą pavyzdžių parinkti), kodėl jums tai neužkliūna, o mano parašas staiga užkliuvo...
Jaučiuosi tikrai kvailai. Temos nei tvirtina, nei atmeta. Nors taisyklėms nenusižengiama, rašoma į tinkamą skyrelį... Paaiškinkite, prašau.

Kadangi su taisyklėmis susipažinote ir prieš reigistruojantis, nors abejoju, ar skaitėte viską iki galo, bet priminsiu rolleyes.gif

Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Kad aiškiau matytųsi, net išdidinau tas vietas, kuriose sakoma, jog jūsų nuoroda buvo reklaminio tipo.

Papildyta:
QUOTE(FOX91 @ 2009 01 28, 18:21)
supratau  4u.gif  o i ka kreiptis? moderatore dave netgi 2 mailus! i 2 ir parasiau,kiek pati pastebejau,kiek girdejau is kitu mamu,atsakymu niekas nesulaukia smile.gif cia nepyktibiskai rasau,tiesiog pasakykit kur kreiptis del legalios reklamos? problemos nera daryti viskas legaliai,tik niekur nerandu informacijos; kur ir kiek pervesti pinigeliu ir t.t  4u.gif

Jei tik paklausiate kainų, tai nelabai kas ir atsakys. O jūs parašykite pilnai ir aiškiai, kuo norite prekiaut ir t.t...
Atsakyti
Gražumėlis. Sau nepatogius argumentus ir klausimus tiesiog pašalinot tarsi jų ir nebuvo.

Elgiatės labai negarbingai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneza: 31 sausio 2009 - 16:22
QUOTE(Agneza @ 2009 01 31, 16:19)
Gražumėlis. Sau nepatogius argumentus ir klausimus tiesiog pašalinot tarsi jų ir nebuvo.

Elgiatės labai negarbingai  sad.gif

Nesuprantu, ko jūs nervuojatės? Ko nerandat? g.gif Jau parašiau, kad Paslaugose tvarkosi pati Supermama. Jei kas neaišku, kreipkitės duotais el.paštais rolleyes.gif

O geriausia, jei tame skyrelyje perskaitytumėte taisykles, viena iš jų teigia:

3. Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per kelias savaites.

Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų (pvz. statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje). Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.
Atsakyti
Laba diena,
Norejau pasiteirauti kas atsitiko mano temai, ji buvoi sukurta paslaugose, buvo ipusejus ir atrode viska gerai, bet dabar bandydama i ja ieiti man ismeta tik: "Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta." Ka tai reiskia ir kodel? Jokio ispejimo negavau, nezinau kur kreipis tai bandau rasyti cia, manau kas nors padesite.
Atsakyti
O aš temos patvirtinimo laukiu 2 mėn...gal čia atsakymą rasiu...
Atsakyti
Nerandu savo paskelbtos temos skyrelyje Paslaugos verysad.gif Gal kazka ne taip padariau?!
Atsakyti
Labutis 4u.gif

As taip pat nerandu savo temeles Paslaugu skyrelyje verysad.gif Tema sukuriau 06.01d, maniau gal daug darbo turi moderatores..bet jau siandien 06.17d blink.gif Ka daryti? Gal kazkas negerai su ta tema? g.gif
Atsakyti
as taip pat vakar idejau tema 'nuotakos suknele' i skelbimus, siandien jos nebera. jokio pranesimo negavau, is pradziu tema rode g.gif

bandziau Ambrozijai rasyti az, bet ir mano zinutes nepriima verysad.gif
Atsakyti