Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 01 14, 17:19)
Pati labai ilgai galvojau, kur ji labiau tiktų, bet "Paslaugose" parašyta, kad "statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje" unsure.gif O ir prie maketavimų, nagų tvarkymo ir pan. tas dažymas visai "neįsipaišo" unsure.gif Ką daryt? g.gif

Bet ir su butų remontais nelabai paišosi biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,
noreciau suzinot kodel dingo tema"papier mashe"su sia technika dirbamos temos neradau,beto ja naudojant galima daug ka daryt,kaip PVZ.vazas kaukes,papuosalus ir t.t.O perziurejus rankdarbiu temas yra vienodu pavadinimu nors ir kita dar nera baigtaPVZ.muilo gamyba
ACIU uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2009 01 21, 11:16)
sveiki,
noreciau suzinot kodel dingo tema"papier mashe"su sia technika dirbamos  temos neradau,beto ja naudojant galima daug ka daryt,kaip PVZ.vazas kaukes,papuosalus ir t.t.O perziurejus rankdarbiu temas yra vienodu pavadinimu nors ir kita dar nera baigtaPVZ.muilo gamyba
ACIU uz atsakyma

Šiaip tai tokiu atveju reiktų kreiptis į to skyrelio moderatorę. Šiuo metu tai Aga rolleyes.gif Gali būti, kad ji sujungė su kita tokia pat ar panašia tema rolleyes.gif

Jai jau perdaviau. Bet galit dar per až jos paklaust.
Atsakyti
laba diena,dingo mano paskelbta tema gera kirpėja mažeikiuos ištrynėte ar perkėlėt
Atsakyti
QUOTE(Inga&Vikute @ 2009 01 26, 15:57)
laba diena,dingo mano paskelbta tema    gera kirpėja mažeikiuos  ištrynėte ar perkėlėt

O mes visos turim žinot dabar, kur ta tema buvo? g.gif Jaučiu ne tame skyrelyje, jei ištrinta tema buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 26, 16:11)
O mes visos turim žinot dabar, kur ta tema buvo? g.gif Jaučiu ne tame skyrelyje, jei ištrinta tema buvo biggrin.gif

nu liktai tame skyriuje,grožis ir kosmetika,apie plaukų priežiūra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Vikute @ 2009 01 26, 18:15)
nu liktai tame skyriuje,grožis ir kosmetika,apie plaukų priežiūra g.gif

ar galiu pabandyt iš naujo kurt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Vikute @ 2009 01 26, 19:09)
ar galiu pabandyt iš naujo kurt g.gif

Tai kad netinka jūsų tema tame skyrelyje! doh.gif Ieškokit skyrelyje Paslaugos.
Atsakyti
Laba diena, Ambrozija,

Skyrelyje paslaugos parašiau skelbimą. Tiksliau sakant jau du kartus rašiau, tačiau mano tema nei patvirtinta, nei atmesta. Taip pat bandžiau nurodytu kontaktiniu mail'u rasyti laišką Supermamai, dėl tos pačios problemos, tačiau atsako irgi jokio.... sad.gif

Ką aš darau ne taip? Ar ta tema kažkur "pasikabina" ? Gal galima pažiūrėti?

Atsakyti
Perskaičiau temą, bet kažkaip neradau ionformacijos, kad tą skyrelį moderuoja Ambrozija g.gif Ar aš neteisi? unsure.gif Tai jūs kreipkitės į prižiūrintį moderatorių tiesiai, o ne į ją biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,
turejau temele,temoj TEVAMS, apie 3 sav,dabar negaliu uzeiti,raso: Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta
g.gif
tema vadinasi lenkiskos pedkelnes 4u.gif pagal voka,salia temos sprendziu,kad tema neuzhdaryta..
Atsakyti
QUOTE(FOX91 @ 2009 01 27, 23:47)
sveiki,
turejau temele,temoj TEVAMS, apie 3 sav,dabar negaliu uzeiti,raso: Įvyko klaida:
Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta
g.gif
tema vadinasi lenkiskos pedkelnes  4u.gif pagal voka,salia temos sprendziu,kad tema neuzhdaryta..

sulaukiau atsakyma per az smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti