Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dingo (mano) tema?

o as nzn ar visai i tema, bet nesupratau kodel mano paskelbya tema buvo uzdaryta?? g.gif be jokio perspejimo.. tiesiog paspaudus ant jos nuorodos mano favourite sarase, gaunu zinute , kad ta nuoroda nebeveikia.. galgaliman kas paaiskint kodel ir kaip vel ja suaktyvint?

tema buvo pavadinimu:
"Mamytes ir ne tik is Enfieldo ir aplinkiniu rajonu" (nzn kaip tiksliai ikelt pacia nuoroda)
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2008 11 07, 15:46)
o as nzn ar visai i tema, bet nesupratau kodel mano paskelbya tema buvo uzdaryta??  g.gif be jokio perspejimo.. tiesiog paspaudus ant jos nuorodos mano favourite sarase, gaunu zinute , kad ta nuoroda nebeveikia.. galgaliman kas paaiskint kodel ir kaip vel ja suaktyvint?

tema buvo pavadinimu:
"Mamytes ir ne tik is Enfieldo ir aplinkiniu rajonu" (nzn kaip tiksliai ikelt pacia nuoroda)

Gali būti, kad dubliavosi temos rolleyes.gif O gal kartais sujungta su jau esančia? g.gif To klauskit to skyrelio moderatorės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 10, 19:25)
Gali būti, kad dubliavosi temos  rolleyes.gif O gal kartais sujungta su jau esančia? g.gif To klauskit to skyrelio moderatorės smile.gif

aciu, bet kaip ir kur ja rast? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2008 11 10, 18:54)
aciu, bet kaip ir kur ja rast?  ax.gif

To skyrelio moderatorė yra Taurė.
Atsakyti
Kur perkelta ,,Pozityvisčių šilti pašnekesiai" ?
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 28, 22:04)
Kur perkelta ,,Pozityvisčių šilti pašnekesiai" ?

Aš randu šią temą ax.gif

http://www.supermama...howtopic=375531

Galima rasti pasinaudojus paieška wink.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,kur dingo dalis temų?Mano kompe staiga dingo temos nuo ''Parduotuvės.Prekės.Nuolaidos'',žemiau rodyklė nebeslenka,rodo kad tiek ir tėra,nors man labai reikia į ''Fauna'' ir ''Flora'' patekt.Ar čia mano kompas durniuoja?Nenoriu trukdyt savaitgalį,laukiu,kada galėsit padėti.Ačiū.
Atsakyti
laba diena 4u.gif
o sakykit, kodėl nerodote žinučių, kurias rašiau vakar?.vakar jos buvo matyti, o šiandien- nebėra?
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 28, 23:13)
Sveiki,noriu paklausti,kur dingo dalis temų?Mano kompe staiga dingo temos nuo ''Parduotuvės.Prekės.Nuolaidos'',žemiau rodyklė nebeslenka,rodo kad tiek ir tėra,nors man labai reikia į ''Fauna'' ir ''Flora'' patekt.Ar čia mano kompas durniuoja?Nenoriu trukdyt savaitgalį,laukiu,kada galėsit padėti.Ačiū.

Gali būti, kad pirmame puslapyje esat susitrumpinusi forumo skyrelių sąrašą rolleyes.gif Pilkame fone yra surašytos skyrelių temų pavadinimai, dešinėj pusėj nuo pavadinimo eina toks ženkliukas user posted image, jei nematot to skyrelio poskyrių, tai spauskit ant user posted image

QUOTE(dasira @ 2008 12 01, 13:45)
laba diena  4u.gif
o sakykit, kodėl nerodote žinučių, kurias rašiau vakar?.vakar jos buvo matyti, o šiandien- nebėra?

Kokių žinučių? g.gif Jei pas mane šiame skyrelyje neatitinka žinutės temos, t.y. bandinėja kelt paveikslėlius ar klausia n kartų to paties klausimo toje pačioje temoje, nors prieš kelias žinutes jau buvo atsakyta į tokį patį, tai aš pratrinu.
Atsakyti
Labas, krepiuosi į visus moderatorius - kodėl buvo ištrinta mano tema "Automobilių dažymas" iš skelbimų lentos "Darbas" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 01 14, 01:12)
Labas, krepiuosi į visus moderatorius - kodėl buvo ištrinta mano tema "Automobilių dažymas" iš skelbimų lentos "Darbas" ? g.gif

Susiradau tą temą... žiūriu, kad ji Paslaugų skyreliui tinka, o ne Darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 14, 16:07)
Susiradau tą temą... žiūriu, kad ji Paslaugų skyreliui tinka, o ne Darbas biggrin.gif

Pati labai ilgai galvojau, kur ji labiau tiktų, bet "Paslaugose" parašyta, kad "statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje" unsure.gif O ir prie maketavimų, nagų tvarkymo ir pan. tas dažymas visai "neįsipaišo" unsure.gif Ką daryt? g.gif
Atsakyti