o as nzn ar visai i tema, bet nesupratau kodel mano paskelbya tema buvo uzdaryta?? be jokio perspejimo.. tiesiog paspaudus ant jos nuorodos mano favourite sarase, gaunu zinute , kad ta nuoroda nebeveikia.. galgaliman kas paaiskint kodel ir kaip vel ja suaktyvint?
tema buvo pavadinimu:
"Mamytes ir ne tik is Enfieldo ir aplinkiniu rajonu" (nzn kaip tiksliai ikelt pacia nuoroda)
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2008 11 07, 15:46)
o as nzn ar visai i tema, bet nesupratau kodel mano paskelbya tema buvo uzdaryta?? be jokio perspejimo.. tiesiog paspaudus ant jos nuorodos mano favourite sarase, gaunu zinute , kad ta nuoroda nebeveikia.. galgaliman kas paaiskint kodel ir kaip vel ja suaktyvint?
tema buvo pavadinimu:
"Mamytes ir ne tik is Enfieldo ir aplinkiniu rajonu" (nzn kaip tiksliai ikelt pacia nuoroda)
tema buvo pavadinimu:
Gali būti, kad dubliavosi temos O gal kartais sujungta su jau esančia? To klauskit to skyrelio moderatorės
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 10, 19:25)
Gali būti, kad dubliavosi temos O gal kartais sujungta su jau esančia? To klauskit to skyrelio moderatorės
aciu, bet kaip ir kur ja rast?
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2008 11 10, 18:54)
aciu, bet kaip ir kur ja rast?
To skyrelio moderatorė yra Taurė.
Kur perkelta ,,Pozityvisčių šilti pašnekesiai" ?
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 28, 22:04)
Kur perkelta ,,Pozityvisčių šilti pašnekesiai" ?
Aš randu šią temą
http://www.supermama...howtopic=375531
Galima rasti pasinaudojus paieška
Sveiki,noriu paklausti,kur dingo dalis temų?Mano kompe staiga dingo temos nuo ''Parduotuvės.Prekės.Nuolaidos'',žemiau rodyklė nebeslenka,rodo kad tiek ir tėra,nors man labai reikia į ''Fauna'' ir ''Flora'' patekt.Ar čia mano kompas durniuoja?Nenoriu trukdyt savaitgalį,laukiu,kada galėsit padėti.Ačiū.
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 28, 23:13)
Sveiki,noriu paklausti,kur dingo dalis temų?Mano kompe staiga dingo temos nuo ''Parduotuvės.Prekės.Nuolaidos'',žemiau rodyklė nebeslenka,rodo kad tiek ir tėra,nors man labai reikia į ''Fauna'' ir ''Flora'' patekt.Ar čia mano kompas durniuoja?Nenoriu trukdyt savaitgalį,laukiu,kada galėsit padėti.Ačiū.
Gali būti, kad pirmame puslapyje esat susitrumpinusi forumo skyrelių sąrašą Pilkame fone yra surašytos skyrelių temų pavadinimai, dešinėj pusėj nuo pavadinimo eina toks ženkliukas , jei nematot to skyrelio poskyrių, tai spauskit ant
QUOTE(dasira @ 2008 12 01, 13:45)
laba diena
o sakykit, kodėl nerodote žinučių, kurias rašiau vakar?.vakar jos buvo matyti, o šiandien- nebėra?
o sakykit, kodėl nerodote žinučių, kurias rašiau vakar?.vakar jos buvo matyti, o šiandien- nebėra?
Kokių žinučių? Jei pas mane šiame skyrelyje neatitinka žinutės temos, t.y. bandinėja kelt paveikslėlius ar klausia n kartų to paties klausimo toje pačioje temoje, nors prieš kelias žinutes jau buvo atsakyta į tokį patį, tai aš pratrinu.
Labas, krepiuosi į visus moderatorius - kodėl buvo ištrinta mano tema "Automobilių dažymas" iš skelbimų lentos "Darbas" ?
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 01 14, 01:12)
Labas, krepiuosi į visus moderatorius - kodėl buvo ištrinta mano tema "Automobilių dažymas" iš skelbimų lentos "Darbas" ?
Susiradau tą temą... žiūriu, kad ji Paslaugų skyreliui tinka, o ne Darbas
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 14, 16:07)
Susiradau tą temą... žiūriu, kad ji Paslaugų skyreliui tinka, o ne Darbas
Pati labai ilgai galvojau, kur ji labiau tiktų, bet "Paslaugose" parašyta, kad "statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje" O ir prie maketavimų, nagų tvarkymo ir pan. tas dažymas visai "neįsipaišo" Ką daryt?