Įkraunama...
Įkraunama...

2009 Vasarinukai.

QUOTE(*Min* @ 2013 09 16, 11:27)
Aš vis lakavausi ilgalaikiu,bet man pradėjo visiškai jis nelaikyti 4u.gif ,tad vėl gryšiu prie gelio ant savo natūralaus nago,kaip ir anksčiau wub.gif ,o mano manikiūrininkė taip pat sakė,kad gelis pastiprina natūralų nagą drinks_cheers.gif  wub.gif

Bio gelis naturaliam nagui ir gelis priauginimui nagu yra du skirtingi dalykai, as niekaip nesuprantu apie ka Jus su juratele kalbat lotuliukas.gif

Juratele nieko nedaryk tik su tuo nuluzusiu nagu pati, nueisi viska sutvarkyts mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif lilget as tau FB atsiunciau privacia zinute, ar imanoma taip padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Irma 123 @ 2013 09 16, 12:06)
sveikutes  mirksiukas.gif  lilget as tau FB atsiunciau privacia zinute, ar imanoma taip padaryti?

imanoma viskas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 11:34)
Bio gelis naturaliam nagui ir gelis priauginimui nagu yra du skirtingi dalykai, as niekaip nesuprantu apie ka Jus su juratele kalbat  lotuliukas.gif

Juratele nieko nedaryk tik su tuo nuluzusiu nagu pati, nueisi viska sutvarkyts  mirksiukas.gif

Pleistriuka uzdejau ir viskas, nes kitaip tik sujudinus, uzkliuvus, kraujas pasipila doh.gif
As ryt tau galesiu atsakyt, nes kolkas ir pati nzn ka man darys lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos :-)
Kaip jus cia smagiai plepat...
Man irgi kol daejo kas ten per jp nori draugaut blush2.gif kai pamaciau bendrus draugus daejo smile.gif
Maniskis irgi pedina i darziuka.... kadangi gyd. Bijo rizikuot skiriant vitaminus tai siulo kazkokius miltelius gert stiprinancius imuniteta puse metu doh.gif zodziu reikia daug sviestis pries apsisprendziant ka duot.....
Atsakyti
Parnesu Lilget ka zadejau smile.gif
Man ta biogeli ir uzdejo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, jaunas mėnulis išlenda pasirodyt blush2.gif
lilget, o kiek tu imi už nagučių priauginimą? svajojuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2013 09 17, 13:33)
Sveikos, jaunas mėnulis išlenda pasirodyt  blush2.gif
lilget, o kiek tu imi už nagučių priauginimą? svajojuuuuuu  wub.gif

Reikia, reikia thumbup.gif