sveikutes
ojej Daiber uzjauciu o tai visai miesta pakeitete?
o mes puikiai gyvenam, pagaliau sulaukem issvajotojo darzelio, vel veiklos perakis, Ailandui dar prisidejo ir sokiu pamokeles, pabandysim jei nores lai eina jei ne tai nebeisim, o anglu pamokeliu labai laukia jam ten patiko
Daiber, laikykites, pamatysi su laiku, viskas tik i gera, manau ir sprendima priemei pati ir tvirtai, sutiksi zmogu kuris suteis ir laimes ir dziaugsmo ir saugumo jausma ir bus puiki atrama
Sveikutes.
Mes tik rytoj keliausim i darzeli pirma karta. Penktadieni susitvarkem pazyma, ir grizom su skaudanciom gerklem, bei beganciom nosim...
Daiber
Mes tik rytoj keliausim i darzeli pirma karta. Penktadieni susitvarkem pazyma, ir grizom su skaudanciom gerklem, bei beganciom nosim...
Daiber
Ojei,Daiber,saule.laikykis!!!
Irmute, miesto nepakeičiau.Išsinuomavau butą, nes namą išlaikyt ne mano nosei Bet darželį pakeičiau, nes man labai toli vežiot į tą seną, man labai nepatogu.
Sprendimas manau, kad teisingas trečias kartas nemeluos, per 15 metų tai jau trečias kartas, bet šį kartai labai tvirtai apsisprendžiau ir kol kas tikrai nesigailiu.O Urtę lanko kol kas bendrauja, ji kaip ir turi tėtį, o toliau matysim kaip bus...
Sprendimas manau, kad teisingas trečias kartas nemeluos, per 15 metų tai jau trečias kartas, bet šį kartai labai tvirtai apsisprendžiau ir kol kas tikrai nesigailiu.O Urtę lanko kol kas bendrauja, ji kaip ir turi tėtį, o toliau matysim kaip bus...
šaunuolės jūs abi, laikykitės o jau Urtė, kad išsaugusi, kai kuriose nuotraukytese net sunku atpažinti, labai graži mergytė
labas vakaras..
nu va Daiber... tiketis reikia, kad sprendimas teisingas, kuri priemei..
Justukui paveikt linkim greiciau
Nezinau kaip kitos dirbancios, bet si savaite sunki,... nezinau net nuo ko pavargstu, puse dienos praeina, o man jau galva tvinksi... nu kaip noooors priprasiu dirbt..
Nezinau kaip kitos dirbancios, bet si savaite sunki,... nezinau net nuo ko pavargstu, puse dienos praeina, o man jau galva tvinksi... nu kaip noooors priprasiu dirbt..
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 09 06, 20:46)
labas vakaras..
Tai ka dirbi, ka darai? zinai ir as vakar po mokslu luzau tepazejau 2kelinius kasio gal kokios bangos varginancios
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 09 06, 20:46)
labas vakaras..
Jau kaip ir sveikas. Ir darzelyje visai smagiai jauciasi
Balionciku kruva, mes juk moterys, viska mes galim
QUOTE(lilget @ 2013 09 06, 21:12)
Tai ka dirbi, ka darai? zinai ir as vakar po mokslu luzau tepazejau 2kelinius kasio gal kokios bangos varginancios
Viska ka liepia daryt, o kol kas dave sutvarkyti el. parduotuve, perziureti kainas bei asortimenta. Padarau sutartis, reikia kartais nuvaziuoti kokia preke paiimti, nuvezti kazkur dokumentus.. dar tik pirma savaite dirbau... ir tai 4 dienas... pirmadieni darbe nebuvau, buvo svente man Toliau plane numatyti rinkodaros plano sudarymas, naujie klientu paieska, reikia ismokt saskaitas issirasineti su programa, el. parduotuves aktyvinimas... vienu zooodziu viskas kas susija su pardavimais bei sis tas ka lieptu padaryt .. tai va tokios takelios Keista man kai as laisva koja darbe, ir vaiku nera salia..
Viktorija, bet tai smagu, svas verslas, dirbi is dusios nes tavo manau turetu but viskas ok ir verslas dar labiau klestet su tavo atejimu