Sveikos
Na tas koloriju skaiciavimas tai man mistika
Mes vakar diena sveciam skyrem aplekem kiek valiojom... vis ne namie
Titui jau lyg ir visai neblogai, vakar nemazai vaiksciojo,siandien sake, kad daug gules, nes vakar kojos pavargo... su dieta sauniai tvarkosi, zino kas jam negalima,ir net nepraso ko negali valgyt.
QUOTE(v-inga @ 2013 08 08, 10:59)
Sveikos
Titui jau lyg ir visai neblogai, vakar nemazai vaiksciojo,siandien sake, kad daug gules, nes vakar kojos pavargo... su dieta sauniai tvarkosi, zino kas jam negalima,ir net nepraso ko negali valgyt.
Saunuolis, dziugu, kad geriau
Dziaugiuosi ir as del Tituko Matyt vaikui buvo labai blogai ir supranta kad jei negalima vadinas negalima, nes vel gali buti popa , stipruolis jis pas tave
Viktorija nu ir priburei su tom kalorijom beja turi svarstykles virtuvines tiksliai skaiciuoji kcalorijas
Viktorija nu ir priburei su tom kalorijom beja turi svarstykles virtuvines tiksliai skaiciuoji kcalorijas
QUOTE(lilget @ 2013 08 08, 12:05)
Dziaugiuosi ir as del Tituko Matyt vaikui buvo labai blogai ir supranta kad jei negalima vadinas negalima, nes vel gali buti popa , stipruolis jis pas tave
neturiu, tik primetu, yra psl. kalorijos . lt tai ten pasiskaiciuoju, bent tas treneris sako pasiziurek ten mazdaug tas kalorijas.
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 08 08, 12:22)
neturiu, tik primetu, yra psl. kalorijos . lt tai ten pasiskaiciuoju, bent tas treneris sako pasiziurek ten mazdaug tas kalorijas.
ten tai ten, bet sviriai labai daug lemia, nes vakar kai surasei meniu ir sakai 1000-1200kcaloriju man pasirode per mazai ir gerokai per mazai bet as gi nestoviu salia tai bijau ka ir sakyt, tau gi geriau zinot ir baigiam apie ta svori
Ailanduką su gimtadieniu!!!!!!!!!!
Sveikinam ir mes Ailanduka!!!
Sveikinam kartu su Arnuku saunu musu kompanijos vyruka - Ailnaduka su Gimtadieniu
Su gimtadieniu Ailandukai!!!!
aciu visiem sako Ailandas,gimtadienis praejo labai gerai, nors vakar lauke ir lijo su visais dalinames savo dideliu tortu
QUOTE(Irma 123 @ 2013 08 11, 20:09)
aciu visiem sako Ailandas,gimtadienis praejo labai gerai, nors vakar lauke ir lijo su visais dalinames savo dideliu tortu
koks smagus torciukas
Sveikinam Renalduka su jo dienele!!!