Įkraunama...
Įkraunama...

2009 Vasarinukai.

QUOTE(Daiber @ 2013 06 27, 19:38)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O kas čia per liga ta skarlatina g.gif

Určiukui sveikinimai ir nuo mūsų!!! wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Daiber, Google visagalis pasiziurek mirksiukas.gif

Lietus, matyt ir i zoo neapsimokes vaziuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 06 27, 21:41)
Určiukui sveikinimai ir nuo mūsų!!! wub.gif  oro_buckis.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Titukui

user posted image
Atsakyti
Tita su Gimtadieniu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Lilget ar bevaziavot i ZOO?
Atsakyti
juratele taip, vakar buvom, eilej prie bilietu atstovejom 20 min, zmoniu doh.gif o pavaiksciojus apie pusvalandi pradejo lasnot tai greit greit perejom, lietus isivaziavo, zodziu siaip nykus tas zoo neverta, geriau jau prie Klaipedos kur yra, nors ir mazesnis, bet ispudis ir emociojos daug geresnes, nei tusti narvai 4u.gif

Juratele arba viktorija Jus gal man atsakysit kur buna 1000 lenktyniu scena kai koncas vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 07 01, 11:45)
juratele taip, vakar buvom, eilej prie bilietu atstovejom 20 min, zmoniu  doh.gif  o pavaiksciojus apie pusvalandi pradejo lasnot tai greit greit perejom, lietus isivaziavo, zodziu siaip nykus tas zoo neverta, geriau jau prie Klaipedos kur yra, nors ir mazesnis, bet ispudis ir emociojos daug geresnes, nei tusti narvai  4u.gif

Juratele arba viktorija Jus gal man atsakysit kur buna 1000 lenktyniu scena kai koncas vyksta  g.gif

Aciu uz info, tada reiks kalbint MB i Klaipeda palekt smile.gif
As viena karta tesu buvus, o gal du... Tai scena buvo cia link autostrados, jau uz miesto, laukuose smile.gif Gal Viktorija labiau mokes paaiskint.
Atsakyti
TITUKUI SVEIKINIMAI!!! wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Nors musiskiams dar tik 4 mastau ar yra mastanciu leist nuo 6m i mokykla vaikucius g.gif

Dar vienas klausimas ar yra kas nors naudojanti menstruocines taureles, pradzioj kai tik pamaciau buvau labai skeptiska, bet dabar mastau ismeginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 07 01, 12:59)
Nors musiskiams dar tik 4 mastau ar yra mastanciu leist nuo 6m i mokykla vaikucius  g.gif

Dar vienas klausimas ar yra kas nors naudojanti menstruocines taureles, pradzioj kai tik pamaciau buvau labai skeptiska, bet dabar mastau ismeginti  blush2.gif

As ta tema dar nemasciau nieko. Net nzn kaip mums bus su darzeliu siemet, bandysim eit, bet ar nesikartos pernyksciai sirgimai unsure.gif
Pati pradejau eit 6m ax.gif
Drauge naudoja jau kokius 2m, jinai labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2013 07 01, 13:14)
As ta tema dar nemasciau nieko. Net nzn kaip mums bus su darzeliu siemet, bandysim eit, bet ar nesikartos pernyksciai sirgimai  unsure.gif
Pati pradejau eit 6m  ax.gif
Drauge naudoja jau kokius 2m, jinai labai patenkinta.

nu kiek as skaiciau visos patenkintos ir gydytoja grieztai liepe pamirst visus iklotus, tamponus ir sintetikas del besikartojanciu bedu, tai mastau gal ismegint, eisiu uzsisakysiu biggrin.gif
Atsakyti