As irgi batu ieskojau , bet ziauru, uztat sestadieni netiketai Vilniuje radau tokius kokiu ieskojau menesi laiko ir kaip tik reikiamo dydzio, sumokejau daugiau nei planavau, bet uztat patenkinta
QUOTE(lilget @ 2013 06 03, 16:39)
As irgi batu ieskojau , bet ziauru, uztat sestadieni netiketai Vilniuje radau tokius kokiu ieskojau menesi laiko ir kaip tik reikiamo dydzio, sumokejau daugiau nei planavau, bet uztat patenkinta
Va kaip fainiai. As irgi sakiau, jau mokeciau ir daugiau, bet kad rasciau tinkancius ir patinkancius, bet deja....
Labas rytas Lilget, gerai, kad atsigavai
Sveikutes. Siandien jau vesiau trupuciuka.
QUOTE(jurratike @ 2013 06 04, 11:34)
Sveikutes. Siandien jau vesiau trupuciuka.
Jum gerai, pas mus 28 pavesi, saule pilnu tempu kepina... feeeeee
QUOTE(v-inga @ 2013 06 04, 12:45)
Jum gerai, pas mus 28 pavesi, saule pilnu tempu kepina... feeeeee
o pas mus siandien vejukas yra ir debesiuku uzplaukia, tai ner taip karsta, o vakar tai buvo Bet gerai, geriau jau tokia vasara, nei lietus ir salta
sveikutes kiek senai čia buvau per tuos darbus nebėra kada tai va jau gyvename antra savaitė naujuose namučiuose, nors baldų kai kurių ir trūksta, bet taip gera, kad bent jau savo sienos
Ailandas dar birželį eina į darželį, o jau liepa atostogaus nors ir darželis dirbs, bet vaikui reikia atostogų o aš labai mažai turėsiu atostogų, nes musų darželis prie tų budinčiųjų skaitosi
lilget linkiu surast norima darba juratėle sėkmės tau vairavimo egzaminuose
Ailandas dar birželį eina į darželį, o jau liepa atostogaus nors ir darželis dirbs, bet vaikui reikia atostogų o aš labai mažai turėsiu atostogų, nes musų darželis prie tų budinčiųjų skaitosi
QUOTE(Irma 123 @ 2013 06 04, 14:27)
sveikutes kiek senai čia buvau per tuos darbus nebėra kada tai va jau gyvename antra savaitė naujuose namučiuose, nors baldų kai kurių ir trūksta, bet taip gera, kad bent jau savo sienos
Irmut smagu, kad jau savuos namuciuose, tie baldai su laiku atsiras
Irmuk ar tu gavai siuntini?
QUOTE(lilget @ 2013 06 04, 14:33)
Irmuk ar tu gavai siuntini?
Ta tema, bet biski ne i tema Skustukas tai superinis
QUOTE(jurratike @ 2013 06 04, 14:45)
Ta tema, bet biski ne i tema Skustukas tai superinis
smagu kad patiko, as kol kas tik viena teisbandziau