Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jau beveik trečiaklasis :)

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 09 10, 14:53)
O Jums kaip atrodo ?
Sakyčiau liūdnai,graudžiai nuskambėjo...Susirūpinčiau savo vaiko dvasine būsena,saviverte.Juk prieš akis dar 10 metų šermenų verysad.gif
Atsakyti
Kiek jūsiškiams savaitinių pamokų?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 09 10, 21:57)

24.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 09 10, 17:59)
Sakyčiau liūdnai,graudžiai nuskambėjo...Susirūpinčiau savo vaiko dvasine būsena, saviverte.

Manau, kad toks Vaiva number 1 sūnaus požiūris į mokyklą nieko nesako apie jo savivertę. Dvasinę būseną- galbūt, bet ne savivertę. Auginu panašų vaiką ir žinau, ką tai reiškia. Sunku ką nors pakeisti. Tokie vaikai yra individualistai ir sunkiai pritampantys prie kolektyvo, paklūstantys taisyklėms. Seniau skeptiškai reaguodavau į kalbas apie indigo vaikus. Dabar turiu pripažinti, kad mano mažasis toks ir yra. Gal ir Vaiva number 1 sūnus panašus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 09 10, 20:57)
Ketvirtokei 24,bet vienos dienos vidury langas g.gif Trečiokei irgi 24.O antrokui 26 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 10, 21:33)
Ketvirtokei 24,bet vienos dienos vidury langas  g.gif Trečiokei irgi 24.O antrokui 26  doh.gif

o kodėl antrokui taip daug? unsure.gif

galvojau, kad tvarkaraštį rašydami suklydo.... kažkodėl galvojau, kad bus mažiau sad.gif
Lango būti negali, tokio amžiaus turi kažkas prižiūrėti. Kai lyginu tvarkaraštįTAMO ir knygelėje, suprantu, kad langas tamo - kitos mokytojos pamoka - šokiai, muzika..
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 10, 00:02)
Tau tikrai atrodo,kad protingas? g.gif
Kiek suprantu,dukrytę leisi į mokyklą?Koks jos nusiteikimas?

na ne kiekvienas vaikas taip išfilosofuotu cool.gif

ji eina jau antri metai i :studijėle: tai ten vyksta jai kaip pamokėlės ir rašymas ir skaičiavimas, ji supranta kad pamokoje reikės sedėti, mokytis, mato kaip mokosi brolis sako mokysis, entuziazmo didelio nerodo.
tačiau į darželi su ašaru pakalne einam verysad.gif

QUOTE(Nireglina @ 2013 09 10, 14:14)
Mano mažasis toks pat  verysad.gif  Dabar eina į priešmokyklinę. Žiauriai nenori į darželį. Sako, kad į mokyklą neis. Jis individualistas. Kolektyvo nereikia. Man jau dabar širdį skauda, pagalvojus apie kitus mokslo metus.

gal persigalvos? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2013 09 10, 23:28)
na ne kiekvienas vaikas taip išfilosofuotu  cool.gif
Tikrai ne kiekvienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 10, 17:59)
Sakyčiau liūdnai,graudžiai nuskambėjo...Susirūpinčiau savo vaiko dvasine būsena,saviverte.Juk prieš akis dar 10 metų  šermenų  verysad.gif

Labai giliai kapstot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 10, 22:24)

Manau, kad toks Vaiva number 1 sūnaus požiūris į mokyklą nieko nesako apie jo savivertę. Dvasinę būseną- galbūt, bet ne savivertę. Auginu panašų vaiką ir žinau, ką tai reiškia. Sunku ką nors pakeisti. Tokie vaikai yra individualistai ir sunkiai pritampantys prie kolektyvo, paklūstantys taisyklėms.  Seniau skeptiškai reaguodavau į kalbas apie indigo vaikus. Dabar turiu pripažinti, kad mano mažasis toks ir yra. Gal ir Vaiva number 1 sūnus panašus  g.gif

drinks_cheers.gif
Nesutikciau tik su paklusimu taisyklem smile.gif Net renkantis koki bureli lankys, jis renkasi individualias teniso treniruotes, o ne pvz futbola.
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2013 09 11, 00:28)
gal persigalvos?  blush2.gif

Tikiuosi.
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 09 11, 09:32)
Nesutikciau tik su paklusimu taisyklem  smile.gif Net renkantis koki bureli lankys, jis renkasi individualias teniso treniruotes, o ne pvz futbola.

Paskaičiau ir pamačiau, kad neaiškiai buvau suformulavau savo mintį. Norėjau parašyti, kad tokie vaikai sunkiai paklūsta taisyklėms.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 11, 14:58)

Paskaičiau ir pamačiau, kad neaiškiai buvau suformulavau savo mintį. Norėjau parašyti, kad tokie vaikai sunkiai paklūsta taisyklėms.

Tai as taip ir supratau smile.gif Todel ir sakau, kad su tuo nesutikciau, maniskiui tai nera problema.
Atsakyti
Merginos - tos, kurių vaikai nešioja uniformas - ar pasiteisino? tame tarpe ir ekonomiškai?
Atsakyti
Pasiteisino.Mūsų tokia smulkiais langeliais.Medžiaga nelabai tvari,bet kai netepli,tai...Problematiškiau buvo,kaip Pupa tą prestižą lankė-ten vyšninė vienspalvė,kiekvienas kliokcas matyt ax.gif
Kaip pirmieji testai jūsų vaikams?Maniškė gerai,mokytoja sakė,kad mažiausiai primiršus iš klasės (mes šią vasarą ilsėjomės)
Atsakyti